Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

Aciu, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sitos ir ieskojau
Atsakyti
na ką jungiuosi į medučio gretas , lakštai iškepti, visi namai kvepia medumi wub.gif , man iš tos Cipciuko normos gavosi 10 lakštų 19cm skersmens thumbup.gif , tai bus du tortai, vienas dabar ir kitas dar kada nors, dabar didysis egzaminas, sutepimas doh.gif , ale kaip nors gi 4u.gif ,
Atsakyti
QUOTE(ofa @ 2010 01 21, 12:09)
gal galite patarti, jei torto man reikia sekmadieniui, kada geriau ji kept, sutept?
ir dar klausimas: jei kepciau pagal Kirbes recepta, is ko pasidaryt trupinius? uzteks biskvito "kupros"?

uzteks tikrai kupros....gal nupjauti siek tiek storiau ir bus tau trupinukams sociai.....

QUOTE(bonza @ 2010 01 21, 12:28)
Galvoju bandyt daryt meduti pagal Kirbe  ax.gif tik kazi ar man pavyks perpjaut iskepusi biskvita, kazi jei kepciau atskirus lakstus? kiek tu turi gautis, mano apvali forma 26 cm skresmens  g.gif

as visada su peiliu pjaunu y 5 dalis....o jeigu kepsi atskirai,rai irgi kepk 5 maziausiai...nu matysi pagal blyneliu storuma...jei per daug teslos,kepk 6....tik juos lygink ant kepimo popieriaus,bus lengviau isimti is formos....
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklausti, o apipjaustot lakstus is akies ar turit kokia tai forma g.gif ir kiek laiko reikia kepti viena laksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksutis: 27 sausio 2010 - 15:36
QUOTE(Auksutis @ 2010 01 27, 15:33)
Sveikutes, norejau paklausti, o apipjaustot lakstus is akies ar turit kokia tai forma g.gif ir kiek laiko reikia kepti viena laksta?

pasidarai trafaretą iš kieto popieriaus ir visus vienodai apipjaustai
Atsakyti
http://public.fotki....i/pb110708.html[/img]sveikutes,atnesu dar viena meduti,tik sykart pagal kirbes recepta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliuke21: 27 sausio 2010 - 17:50
QUOTE(Olesta @ 2010 01 27, 15:47)
pasidarai trafaretą iš kieto popieriaus ir visus vienodai apipjaustai

Dekui uz informacija 4u.gif
Atsakyti
vieni is skaniausiu tortu tie senoviniai meduciai. jauciu dabar jau kepsiu kepsiu kepsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Meducio kepejeles 4u.gif

Pries kelias dienas valgiau labai skanu ale "Meduti". Pertepimas buvo kazkoks karamelinis g.gif Kaip supratau kazkas panasaus i Rududu su sviestu. Ar galimas toks pertepimas? Dar buvo deta pakepintu zemes riesutu, tai labai jie ten tiko.
Noreciau kazka panasaus iskepti ir as. Gal kas esate ka nors panasaus kepe? Kokiom proporcijom dedasi rududu su sviestu?

Ir dar, kazi ar pertepant su tokiu pertepimu nereiketu sulaistyti lakstu, nes toks pertepimas, man rodos, ne labai "slapias" g.gif
Su kuo sulaistote meducio lakstus, jei reikia?

Aciu is anksto uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2010 01 28, 10:36)
Sveikos Meducio kepejeles  4u.gif 

Pries kelias dienas valgiau labai skanu ale "Meduti". Pertepimas buvo kazkoks karamelinis  g.gif  Kaip supratau kazkas panasaus i Rududu su sviestu. Ar galimas toks pertepimas? Dar buvo deta pakepintu zemes riesutu, tai labai jie ten tiko.
Noreciau kazka panasaus iskepti ir as. Gal kas esate ka nors panasaus kepe? Kokiom proporcijom dedasi rududu su sviestu?

Ir dar, kazi ar pertepant su tokiu pertepimu nereiketu sulaistyti lakstu, nes toks pertepimas, man rodos, ne labai "slapias"   g.gif 
Su kuo sulaistote meducio lakstus, jei reikia?

Aciu is anksto uz atsakymus.

gali pertepti su rududu ir sviestu,pas rusaites yra visokiu medaus torto receptuku,jei rasiu,imesiu.
va,radau medaus tortas su rududu pertepimu ir riesutais
Jei reikia isversiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 28 sausio 2010 - 13:01
QUOTE(daividija @ 2010 01 28, 13:37)
gali pertepti su rududu ir sviestu,pas rusaites yra visokiu medaus torto receptuku,jei rasiu,imesiu.
va,radau medaus tortas su rududu pertepimu ir riesutais
Jei reikia isversiu.

thumbup.gif aciu labai. Skaitau rusiskai 4u.gif
Atsakyti
O man senoviški medaus tortai asocijuojasi su daug plonų lakštų iki 8-9 vnt. Nelabai suprantu kaip iš penkių lakštelių gaunasi normalaus dydžio tortas. 4, 5 lakštai tai normalus biskvitinis tortas su pertepimais. Medaus lakštai labai ploni iškepti iki 3mm
Atsakyti