Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

user posted image medaus tortas pagal cipciuka.puosta grietinele.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2010 01 01, 15:41)
Sveikos, su Naujaisiais. Kepiau medutį pagal Kirbės receptą. Meduolis labai skanus (gali trupiniams ir nelikti viršaus, tai teks kaip nors kitaip puošti arba ir taip suvalgyti biggrin.gif ). Tiesa, aš dėjau natūralų medų ir gryną sviestą. Turiu klausimą: lakštus jau pertepiau. O viršų turiu aptepti iš karto ar prieš puošdama? Kadangi sutepiau ką tik, o puošiu gal ryt (na, jis toks gaminamas per šventes, bet ne šventėms), tai galėsiu dar jį aptepti ir šiandien. Būsiu dėkinga už atsakymą.
Tiesa, dar prisiminiau: o kodėl receptuose rašoma dėti margariną, o ne sviestą. Aš sąžiningai šito parašymo nesilaikau, bet visgi smalsu.
Ir dar vienas klausimas: jau iškepusi meduolį perskaičiau, kad turėjau jį kepti popieriumi išklotoje formoje. Aš kepiau tik sviestu pateptoje (perskaičiau tik pirmą temos puslapį ax.gif ). Kad reikalingas tas popierius?


velokai,bet parasysiu......margarinas dedamas todel,kad pigiau,o skonis nuo to nesikeicia.....

o popieriu as tiesiu y formos vidu,kad iskepes lengviau issiimtu,bet jei patepei sviestu ir gerai issieme,tai aisku nebutina tiesti popieriu.....
Atsakyti
o nemoksai pradinukei koki recepta geriausia bandyti? ta skysta ar kociojama? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JuLa_knitting @ 2010 01 20, 12:55)
o nemoksai pradinukei koki recepta geriausia bandyti? ta skysta ar kociojama? blush2.gif




as pasiulyciau kociojama,jis tikrai nera sudetingas,as pradejau irgi nuo jo.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 01 18, 16:09)
As viena karta dejau laksteliams perpus paprasta margarina is dezutes, kur sumustiniams buna, ir sviesto, nes neturejau kepiniu margarino, ir gavosi smile.gif

cia kai labai didelis noras yra kepti torta, tada is visko gaunasi drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti

noriu štai kokiu klausimu padiskutuoti 4u.gif

ar aš klystu, ar cinamonas tam medaus biskvitui ir duoda ruduma? g.gif
mes cinamono ne itin mėgstam, kepam be jo. Kepiau porą kartų Cipciuko receptu, pakepiau lakštelius iki gražaus rudumo, bet jie šviesoki, tortas šviesokas, medaus prieskonio mažai....... Skonis dieviškas, bet medutiškumo norisi intensyvesnio ax.gif

gal turit patarimų, kaip medaus skonį suintensyvinti ir rudesnį atspalvį išgauti? g.gif


Atsakyti
gal galite patarti, jei torto man reikia sekmadieniui, kada geriau ji kept, sutept?
ir dar klausimas: jei kepciau pagal Kirbes recepta, is ko pasidaryt trupinius? uzteks biskvito "kupros"?

ochhh doh.gif jauciuosi ir kaupiuosi-ruosiuosi kaip pries koki egzamina biggrin.gif
Atsakyti
Galvoju bandyt daryt meduti pagal Kirbe ax.gif tik kazi ar man pavyks perpjaut iskepusi biskvita, kazi jei kepciau atskirus lakstus? kiek tu turi gautis, mano apvali forma 26 cm skresmens g.gif
Atsakyti
pljaunasi su siulu biskvitas labai gerai:)kaip su pjukleliu zulini ir psuio smile.gif
Atsakyti
na va jau papuosimuose ikeliau bet kaip cia medutis tai imetu ir cia,pjuvio matyt nelabai bus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labutis! smile.gif
O gal kas galetu imesti nuorodele i papuosimu tema 4u.gif , nes as naujos nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangiuke @ 2010 01 21, 17:54)
Labutis! smile.gif
O gal kas galetu imesti nuorodele i papuosimu tema 4u.gif , nes as naujos nerandu verysad.gif

šitos nerandi????
Atsakyti