medaus tortas pagal cipciuka.puosta grietinele.
My Webpage
QUOTE(Zemugne @ 2010 01 01, 15:41)
Sveikos, su Naujaisiais. Kepiau medutį pagal Kirbės receptą. Meduolis labai skanus (gali trupiniams ir nelikti viršaus, tai teks kaip nors kitaip puošti arba ir taip suvalgyti ). Tiesa, aš dėjau natūralų medų ir gryną sviestą. Turiu klausimą: lakštus jau pertepiau. O viršų turiu aptepti iš karto ar prieš puošdama? Kadangi sutepiau ką tik, o puošiu gal ryt (na, jis toks gaminamas per šventes, bet ne šventėms), tai galėsiu dar jį aptepti ir šiandien. Būsiu dėkinga už atsakymą.
Tiesa, dar prisiminiau: o kodėl receptuose rašoma dėti margariną, o ne sviestą. Aš sąžiningai šito parašymo nesilaikau, bet visgi smalsu.
Ir dar vienas klausimas: jau iškepusi meduolį perskaičiau, kad turėjau jį kepti popieriumi išklotoje formoje. Aš kepiau tik sviestu pateptoje (perskaičiau tik pirmą temos puslapį ). Kad reikalingas tas popierius?
Tiesa, dar prisiminiau: o kodėl receptuose rašoma dėti margariną, o ne sviestą. Aš sąžiningai šito parašymo nesilaikau, bet visgi smalsu.
Ir dar vienas klausimas: jau iškepusi meduolį perskaičiau, kad turėjau jį kepti popieriumi išklotoje formoje. Aš kepiau tik sviestu pateptoje (perskaičiau tik pirmą temos puslapį ). Kad reikalingas tas popierius?
velokai,bet parasysiu......margarinas dedamas todel,kad pigiau,o skonis nuo to nesikeicia.....
o popieriu as tiesiu y formos vidu,kad iskepes lengviau issiimtu,bet jei patepei sviestu ir gerai issieme,tai aisku nebutina tiesti popieriu.....
QUOTE(JuLa_knitting @ 2010 01 20, 12:55)
o nemoksai pradinukei koki recepta geriausia bandyti? ta skysta ar kociojama?
as pasiulyciau kociojama,jis tikrai nera sudetingas,as pradejau irgi nuo jo.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 01 18, 16:09)
As viena karta dejau laksteliams perpus paprasta margarina is dezutes, kur sumustiniams buna, ir sviesto, nes neturejau kepiniu margarino, ir gavosi
cia kai labai didelis noras yra kepti torta, tada is visko gaunasi
noriu štai kokiu klausimu padiskutuoti
ar aš klystu, ar cinamonas tam medaus biskvitui ir duoda ruduma?
mes cinamono ne itin mėgstam, kepam be jo. Kepiau porą kartų Cipciuko receptu, pakepiau lakštelius iki gražaus rudumo, bet jie šviesoki, tortas šviesokas, medaus prieskonio mažai....... Skonis dieviškas, bet medutiškumo norisi intensyvesnio
gal turit patarimų, kaip medaus skonį suintensyvinti ir rudesnį atspalvį išgauti?
Galvoju bandyt daryt meduti pagal Kirbe tik kazi ar man pavyks perpjaut iskepusi biskvita, kazi jei kepciau atskirus lakstus? kiek tu turi gautis, mano apvali forma 26 cm skresmens
pljaunasi su siulu biskvitas labai gerai:)kaip su pjukleliu zulini ir psuio
na va jau papuosimuose ikeliau bet kaip cia medutis tai imetu ir cia,pjuvio matyt nelabai bus
Labutis!
O gal kas galetu imesti nuorodele i papuosimu tema , nes as naujos nerandu
O gal kas galetu imesti nuorodele i papuosimu tema , nes as naujos nerandu
QUOTE(Tangiuke @ 2010 01 21, 17:54)
Labutis!
O gal kas galetu imesti nuorodele i papuosimu tema , nes as naujos nerandu
O gal kas galetu imesti nuorodele i papuosimu tema , nes as naujos nerandu
šitos nerandi????