Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

o cia mano Medutis " Hakeriui " ax.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kemppinele: 08 sausio 2010 - 13:38
ir dar kepejelem turiu klausimuka,kaip jus ta grietine isplakat taip standziai as kaip paplakiau tai pienu beveik virto,naudojau 30% blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Ziurint,kam tu ja plakti nori,standziai issiplaka,tik grietinele 35-36 %,kitos naudoja standiklius,kad tvirtesni dzibukai butu,as niekada nededu jokiu priedu,o grietine jei nori deti i pertepimus,tai truputi paplaki,bet ji standi nesigaus 4u.gif ,meducio pertepimui naudoju isplakta grietinele ir paprasta grietine 30%,isplaku grietinele iki standumo,aisku su cukrumi ir citrinos rugstele,tada suverciu grietine ir dar truputi paplaku 4u.gif
Atsakyti
aciukas, 4u.gif bandysiu gal kita karta pasiseks labiau
Atsakyti
as meduciui tik plakamaja grietinele perku 35% super susiplaka nieko nereikia prideti..
taip ir vadinasi "Grietinele Plakamoji"
Atsakyti
QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 08, 16:15)
ir dar kepejelem turiu klausimuka,kaip jus ta grietine isplakat taip standziai as kaip paplakiau tai pienu beveik virto,naudojau 30% blush2.gif  blush2.gif

Jetau , kaip gali išplakti blink.gif ....tik nuo 35 procentų galima , jei bus 34 jau nebeišplaksi , lenkiška tetrapakuose super gera , bet jos tik turguose būna , aš tik žemaitijos naudoju 36 ..... 4u.gif
Atsakyti
oi mergaites...susidek su jum tai ir gala gausi biggrin.gif
Labiau uz viska nekenciau gaminti desertu,o jusu prisiskaicius ir as tortus kept pradejau doh.gif net vyras sako,kad ne i gera,gal senatve lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mano pirmas medutis,labai skanus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reduxe: 10 sausio 2010 - 14:29
QUOTE(reduxe @ 2010 01 10, 14:26)
oi mergaites...susidek su jum tai ir gala gausi biggrin.gif
Labiau uz viska nekenciau gaminti desertu,o jusu prisiskaicius ir as tortus kept pradejau doh.gif  net vyras sako,kad ne i gera,gal senatve lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mano pirmas medutis,labai skanus ax.gif

liuks! man irgi tas pats, bo nesu gyvenime sugalvojus kepti TORTO biggrin.gif o dabar pasiskaiciau ir jau taip rankos niezti bigsmile.gif
klausimas: Cipciuko medaus torto recepte parasyta, kad iedealiausias margarinas EVE. Ar su kitokias bandet? kokie dar tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ofa: 18 sausio 2010 - 13:47
QUOTE(ofa @ 2010 01 18, 13:46)
liuks! man irgi tas pats, bo nesu gyvenime sugalvojus kepti TORTO  biggrin.gif o dabar pasiskaiciau ir jau taip rankos niezti  bigsmile.gif
klausimas: Cipciuko medaus torto recepte parasyta, kad iedealiausias margarinas EVE. Ar su kitokias bandet? kokie dar tinka?

Vilniaus irgi tinka, svarbu būtų kepiniams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 13:52)
Vilniaus irgi tinka, svarbu būtų kepiniams  4u.gif

mercy smile.gif
oi o galkas is profiu galetu man paiskint kas yra "nemedutis"? koks jo receptas?
atsiprasau -paskubejau klaust - radau jau smile.gif kaip suprantu viskas taip pat kaip medaus torte-tik vietoje medaus dedamas kondensuotas pienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ofa: 18 sausio 2010 - 14:12
QUOTE(ofa @ 2010 01 18, 13:58)
mercy smile.gif
oi o galkas is profiu galetu man paiskint kas yra "nemedutis"? koks jo receptas?
atsiprasau -paskubejau klaust - radau jau smile.gif kaip suprantu viskas taip pat kaip medaus torte-tik vietoje medaus dedamas kondensuotas pienas

tikrai taip, ir pertepimui dedasi grietinėlė, grietinė nuvarvinta ir džiovinti vaisiai, riešutai, aš dedu kartais vietoj riešutų želė gabaliukus 4u.gif
Atsakyti
As viena karta dejau laksteliams perpus paprasta margarina is dezutes, kur sumustiniams buna, ir sviesto, nes neturejau kepiniu margarino, ir gavosi smile.gif
Atsakyti