o cia mano Medutis " Hakeriui "
ir dar kepejelem turiu klausimuka,kaip jus ta grietine isplakat taip standziai as kaip paplakiau tai pienu beveik virto,naudojau 30%
Ziurint,kam tu ja plakti nori,standziai issiplaka,tik grietinele 35-36 %,kitos naudoja standiklius,kad tvirtesni dzibukai butu,as niekada nededu jokiu priedu,o grietine jei nori deti i pertepimus,tai truputi paplaki,bet ji standi nesigaus ,meducio pertepimui naudoju isplakta grietinele ir paprasta grietine 30%,isplaku grietinele iki standumo,aisku su cukrumi ir citrinos rugstele,tada suverciu grietine ir dar truputi paplaku
aciukas, bandysiu gal kita karta pasiseks labiau
as meduciui tik plakamaja grietinele perku 35% super susiplaka nieko nereikia prideti..
taip ir vadinasi "Grietinele Plakamoji"
taip ir vadinasi "Grietinele Plakamoji"
QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 08, 16:15)
ir dar kepejelem turiu klausimuka,kaip jus ta grietine isplakat taip standziai as kaip paplakiau tai pienu beveik virto,naudojau 30%
Jetau , kaip gali išplakti ....tik nuo 35 procentų galima , jei bus 34 jau nebeišplaksi , lenkiška tetrapakuose super gera , bet jos tik turguose būna , aš tik žemaitijos naudoju 36 .....
QUOTE(reduxe @ 2010 01 10, 14:26)
oi mergaites...susidek su jum tai ir gala gausi
Labiau uz viska nekenciau gaminti desertu,o jusu prisiskaicius ir as tortus kept pradejau net vyras sako,kad ne i gera,gal senatve
mano pirmas medutis,labai skanus
Labiau uz viska nekenciau gaminti desertu,o jusu prisiskaicius ir as tortus kept pradejau net vyras sako,kad ne i gera,gal senatve
mano pirmas medutis,labai skanus
liuks! man irgi tas pats, bo nesu gyvenime sugalvojus kepti TORTO o dabar pasiskaiciau ir jau taip rankos niezti
klausimas: Cipciuko medaus torto recepte parasyta, kad iedealiausias margarinas EVE. Ar su kitokias bandet? kokie dar tinka?
QUOTE(ofa @ 2010 01 18, 13:46)
liuks! man irgi tas pats, bo nesu gyvenime sugalvojus kepti TORTO o dabar pasiskaiciau ir jau taip rankos niezti
klausimas: Cipciuko medaus torto recepte parasyta, kad iedealiausias margarinas EVE. Ar su kitokias bandet? kokie dar tinka?
Vilniaus irgi tinka, svarbu būtų kepiniams
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 13:52)
Vilniaus irgi tinka, svarbu būtų kepiniams
mercy
oi o galkas is profiu galetu man paiskint kas yra "nemedutis"? koks jo receptas?
atsiprasau -paskubejau klaust - radau jau kaip suprantu viskas taip pat kaip medaus torte-tik vietoje medaus dedamas kondensuotas pienas
QUOTE(ofa @ 2010 01 18, 13:58)
mercy
oi o galkas is profiu galetu man paiskint kas yra "nemedutis"? koks jo receptas?
atsiprasau -paskubejau klaust - radau jau kaip suprantu viskas taip pat kaip medaus torte-tik vietoje medaus dedamas kondensuotas pienas
tikrai taip, ir pertepimui dedasi grietinėlė, grietinė nuvarvinta ir džiovinti vaisiai, riešutai, aš dedu kartais vietoj riešutų želė gabaliukus
As viena karta dejau laksteliams perpus paprasta margarina is dezutes, kur sumustiniams buna, ir sviesto, nes neturejau kepiniu margarino, ir gavosi