visai neblogas skonis meducio gavosi, kai pertepima iberiau truputeli smulkintu lazdyno riesutu.
Sveikutes,kepsiu ir as meduti O kaip gautusi jeigu i grietinel ideciau dziovintu slyvu? Nesugadinciau viso reikalo?
QUOTE(Laurute... @ 2010 01 05, 14:04)
Sveikutes,kepsiu ir as meduti O kaip gautusi jeigu i grietinel ideciau dziovintu slyvu? Nesugadinciau viso reikalo?
tikrai gali deti,tik jas reikia smulkiai supjaustyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2010 01 05, 17:11)
Kepiau ir as visu isgirta Cipsiuko meduti
Na tikrai super skanus gavosi atnesu ir jums pasirodyti Gavosi 2 tortukai
Na tikrai super skanus gavosi atnesu ir jums pasirodyti Gavosi 2 tortukai
ką matau kaip norėčiau gabalo...
jo,cipsiuko medutis superinis.....
QUOTE(zebra @ 2010 01 05, 17:24)
na ir as kartais skanumynus kepu Aisku ne tokie grazus kaip tavo tortai Pavaisinciau,bet,kad per sventes suvalgiau
o skonis tai jau tikrai dieviskas
spygle,saunuole liuks tortai
dėl ingridientų ....ar pajautėt skirtumą naudojant sviestą ir naudojant margariną?
taip pat - natūralų medų ir dirbtinį?
isikepiau ir as visu isgirta meduti ,na tik lakstus bet man kodel jie deformavosi i orkaite idejau apvalius,na o istraukiau tai visokiu formu .Ka darau ne taip?
QUOTE(rimoska1 @ 2010 01 07, 23:48)
isikepiau ir as visu isgirta meduti ,na tik lakstus bet man kodel jie deformavosi i orkaite idejau apvalius,na o istraukiau tai visokiu formu .Ka darau ne taip?
o tu juos istraukusi siltus apsipjaustyk uzdejusi lekste ir bus viskas gerai O krastai liks pabarstymui