QUOTE(Kikuteee @ 2009 12 21, 13:12)
Sweikos merginos
Kaledoms ir as uzsinorejau issikepti si CIPCIUKO medaus torta, taciau man tiek klausimu iskilo ir plius gyvenu UK tai nelabai galiu gauti tokiu produktu ir % kaip parasyta... Pas mus yra double cream vadinamas kremas bet nzn kiek procentu kaip manot gal kas is gyvenanciu UK bandete daryte? Ar nieko jei vietoj grietineles naudosiu grietine? Bet ir ji yra dvieju rusiu dviguba ir ne, tai kuri buti geriau?
beje kai jus darote lakstus kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat?
Ir perskaiciau kad miltu negalima deti visu iskarto, ar turite minty kad deti palaipsniuj juos maisant ir dar pasilikti stalo pabarstymuj?
Atsiprasau uz tokius dun dun klausimus...
sveika, man rodos double cream yra skirta plakimui. o pas jus gatavos isplaktos grietineles nebuna? bent jau cia Airijoj tikrai yra
ne ta purskiama o indeliuose freshly whipped cream vadinasi
va cia paaiskina kuo skiriasi double ir single
http://www.ochef.com/543.htm