Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(Latte @ 2009 12 16, 17:09)
Na svarbu pati išsiaiškinai kas negerai mirksiukas.gif
Aš imsiu šiam receptui stiklinė=250 ml kaži ar nenugrybausiu? g.gif

zinok net nezinau, as tai su svarstyklem sveriau, nes stiklines neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
jei kalbat apie medučio miltus, tai 250 ml stiklinės dedasi miltų, tik niekada nesusidėkit visų miltų į dubenį iš karto 4u.gif 5 stiklinės miltų +- 800 g 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 17 gruodžio 2009 - 08:21
QUOTE(Olesta @ 2009 12 17, 07:21)
jei kalbat apie medučio miltus, tai 250 ml stiklinės dedasi miltų, tik niekada nesusidėkit visų miltų į dubenį iš karto 4u.gif 5 stiklinės miltų +- 800 g  4u.gif

Va, auksine taisykle thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 17, 08:21)
jei kalbat apie medučio miltus, tai 250 ml stiklinės dedasi miltų, tik niekada nesusidėkit visų miltų į dubenį iš karto  4u.gif 5 stiklinės miltų +- 800 g  4u.gif

tai as mazdaug tiek ir paskaiciavau, kad i stikline telpa 160g miltu * 5 ir gavos 800g
Atsakyti
labas prisijunksiu ir as prie jusu,ir atnesu savo meduti,keptas pagal cipciuko recepta.kelis kartus kepiau jau.nu bet galiu pasakyti sykart pavyko labiausiai.isejo labai skanus.puosti nemoku,na bet pasirodysiu gal labai neispeiksit.puosiau sokoladu,ir rozyte is saldainiu mases.user posted image
Atsakyti
o aš pagirsiu Tavąjį medutį, nu jau toks, toks tikras, valgomas, labai originalus, tie lapukai iš šokolado pavingiuoti ir šiaip labai gražiai padirbėjai šokoladu thumbup.gif
Atsakyti
skanumelis
Atsakyti
Sweikos merginos 4u.gif

Kaledoms ir as uzsinorejau issikepti si CIPCIUKO medaus torta, taciau man tiek klausimu iskilo ir plius gyvenu UK tai nelabai galiu gauti tokiu produktu ir % kaip parasyta... Pas mus yra double cream vadinamas kremas bet nzn kiek procentu kaip manot gal kas is gyvenanciu UK bandete daryte? Ar nieko jei vietoj grietineles naudosiu grietine? Bet ir ji yra dvieju rusiu dviguba ir ne, tai kuri buti geriau?

beje kai jus darote lakstus kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat?
Ir perskaiciau kad miltu negalima deti visu iskarto, ar turite minty kad deti palaipsniuj juos maisant ir dar pasilikti stalo pabarstymuj?

Atsiprasau uz tokius dun dun klausimus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikuteee @ 2009 12 21, 13:12)
Sweikos merginos  4u.gif

Kaledoms ir as uzsinorejau issikepti si CIPCIUKO medaus torta, taciau man tiek klausimu iskilo ir plius gyvenu UK tai nelabai galiu gauti tokiu produktu ir % kaip parasyta...  Pas mus yra double cream vadinamas kremas bet nzn kiek procentu kaip manot gal kas is gyvenanciu UK bandete daryte? Ar nieko jei vietoj grietineles naudosiu grietine? Bet ir ji yra dvieju rusiu dviguba ir ne, tai kuri buti geriau?

beje kai jus darote lakstus kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat?
Ir perskaiciau kad miltu negalima deti visu iskarto, ar turite minty kad deti palaipsniuj juos maisant ir dar pasilikti stalo pabarstymuj?

Atsiprasau uz tokius dun dun klausimus...  blush2.gif

sveika, man rodos double cream yra skirta plakimui. o pas jus gatavos isplaktos grietineles nebuna? bent jau cia Airijoj tikrai yra wink.gif ne ta purskiama o indeliuose freshly whipped cream vadinasi wink.gif
va cia paaiskina kuo skiriasi double ir single wink.gif http://www.ochef.com/543.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 21 gruodžio 2009 - 14:22
QUOTE(almantė_k @ 2009 12 21, 13:20)
sveika, man rodos double cream yra skirta plakimui. o pas jus gatavos isplaktos grietineles nebuna? bent jau cia Airijoj tikrai yra wink.gif ne ta purskiama o indeliuose freshly whipped cream vadinasi wink.gif
va cia paaiskina kuo skiriasi double ir single wink.gif  http://www.ochef.com/543.htm

Aciu uz nuorodele, viena per riebi kita per skysta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o sumaisius abi i viena gainasi reikiama biggrin.gif Nzn kazkaip neatkreipiau demesio ar yra, sian eisiu ieskoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikuteee @ 2009 12 21, 14:26)
Aciu uz nuorodele, viena per riebi kita per skysta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o sumaisius abi i viena gainasi reikiama  biggrin.gif  Nzn kazkaip neatkreipiau demesio ar yra, sian eisiu ieskoti...  ax.gif

dar gali paziurek whipping cream, man rodos, esu kazka panasaus macius, siat grietinele butu jau grynai plakimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 12 21, 13:31)
dar gali paziurek whipping cream, man rodos, esu kazka panasaus macius, siat grietinele butu jau grynai plakimui wink.gif

Eisiu sturmuot morisona sian tada, ieskosim reikiamos... ax.gif

o tu pati kepus si torta? 4u.gif
Papildyta:
O beje kiek reikia tos citrinos sulciu pilti i krema? smile.gif
Atsakyti