Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 12 13, 17:54)
as nelaisciau wink.gif tiesiog sutepus, reikia duot min 1 diena pastovet wink.gif o plikytas kremas isvis labai gerai susigeria wink.gif

O, kaip smagu - ir vel mane isgelbejot 4u.gif Beje, blynus jau iskepiau - is tos normos gavosi 7 nestori lakstai 24 cm. Tik kadangi jie kieti, kilo itarimas del sulaistymo. O jusu tortas ar nebuvo sausokas? jei ne, tai ir as nelaistysiu. Keisti tie lakstai, bijau, kad nuo skyscio gali patizti... As kazkaip su biskvitiniais labiau ipratusi ax.gif Uztat ir klausimu kyla 100 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 12 13, 14:19)
O, kaip smagu - ir vel mane isgelbejot  4u.gif  Beje, blynus jau iskepiau - is tos normos gavosi 7 nestori lakstai 24 cm. Tik kadangi jie kieti, kilo itarimas del sulaistymo. O jusu tortas ar nebuvo sausokas? jei ne, tai ir as nelaistysiu. Keisti tie lakstai, bijau, kad nuo skyscio gali patizti... As kazkaip su biskvitiniais labiau ipratusi  ax.gif Uztat ir klausimu kyla 100  smile.gif

Jei darei pagal recepta,tai reiskias taip ir turejo,viskas sumirks.
Atsakyti
kepiau lakstus pagal cipciuko recepta, kadangi pirma kart aplamai kepu tai nzn... tesla labai sunkiai kociojosi trukinejo truputi, buvo rasyta kad limpa prie stalo bet absoliuciai nelipo. sunaudojau apie 850gr miltu. dabar reiks kita diena sutept. o laktus jus tik is vienos puses apkepat g.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vanessa @ 2009 12 15, 15:34)
kepiau lakstus pagal cipciuko recepta, kadangi pirma kart aplamai kepu tai nzn... tesla labai sunkiai kociojosi trukinejo truputi, buvo rasyta kad limpa prie stalo bet absoliuciai nelipo. sunaudojau apie 850gr miltu. dabar reiks kita diena sutept. o laktus jus tik is vienos puses apkepat  g.gif  blush2.gif  blush2.gif

stala reikia gerai pabarstyti miltais,kocioti geriausia kol silta tesla,kai atsala sunkiau kocioti mirksiukas.gif

apkepti tikrai is vienos puses smile.gif
Atsakyti
issikepiau ir as medaus lakstu ax.gif man gavos 16 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 15, 17:04)
stala reikia gerai pabarstyti miltais,kocioti geriausia kol silta tesla,kai atsala sunkiau kocioti mirksiukas.gif

apkepti tikrai is vienos puses smile.gif

gal nepakankamai karsta ji buvo, gal reikejo stipriau pakaitinti. man isejo kokia 13 lakstu bet mazam labai tortui. kociojau plonai tai kepdami siek tiek pakilo bet ne itin daug.
Atsakyti
merginos sos, ka ne taip padariau tesloj, kad iskociot neimanoma, iskocioju blyna, o jis ima ir susitraukia , visai nelaiko formos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
bandysiu kepti Cipciuko medutį ir man beskaitant receptą iškilo klausimas:
recepte rašoma, kad suberti visus produktus išskyrus sodą, bet vėliau jau rašoma, kad po sodos reik berti miltus g.gif Tai kada tuos miltus berti? g.gif
Dar norėjau pasiteirauti, jei tuos lakštus pertepsiu su grietinė+standiklis ar bus gerai?
Dėkui už atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2009 12 16, 14:54)
Sveikos,
bandysiu kepti Cipciuko medutį ir man beskaitant receptą iškilo klausimas:
recepte rašoma, kad suberti visus produktus išskyrus sodą, bet vėliau jau rašoma, kad po sodos reik berti miltus g.gif Tai kada tuos miltus berti? g.gif
Dar norėjau pasiteirauti, jei tuos lakštus pertepsiu su grietinė+standiklis ar bus gerai?
Dėkui už atsakymus ax.gif

sudejus kiausinius , medu, margarina, cukru, kaitint, kaip mase bus karsta sudet soda, ir tik po to det miltus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 12 16, 15:28)
sudejus kiausinius , medu, margarina, cukru, kaitint, kaip mase bus karsta sudet soda, ir tik po to det miltus 4u.gif

Dėkui- taip ir galvojau mirksiukas.gif Aš neprofesonalė, bet manau, kad tu per daug gal miltų įdėjai, jei tau blynai trauktis pradėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2009 12 16, 16:00)
Dėkui- taip ir galvojau mirksiukas.gif Aš neprofesonalė, bet manau, kad tu per daug gal miltų įdėjai, jei tau blynai trauktis pradėjo g.gif

na miltu dejau tiek kiek parasyta, as skaiciavau stikline po 160g,bet as dejau paprastus kvietinius , matyt cia ir buvo klaida, nes paskui dariau su karaliskais ir viskas gavos normaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 12 16, 16:58)
na miltu dejau tiek kiek parasyta, as skaiciavau stikline po 160g,bet as dejau paprastus kvietinius , matyt cia ir buvo klaida, nes paskui dariau su karaliskais ir viskas gavos normaliai 4u.gif

Na svarbu pati išsiaiškinai kas negerai mirksiukas.gif
Aš imsiu šiam receptui stiklinė=250 ml kaži ar nenugrybausiu? g.gif
Atsakyti