Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

jeigu darysiu tik iš trijų blynų tortą,tai kiek man grietinės kažin imti?
Atsakyti
Atrodo ir as pribrendau cipsiuko medaus tortukui skaitineju sita temute daugiau nei puse metu ot kokiu grozybiu merginos pridare siandien bandysiu issikept paplotelius o penktadieni sutepsiu ax.gif jai vaizdas bus blush2.gif idesiu nuotraukytes
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2009 12 09, 08:01)
Atrodo ir as pribrendau cipsiuko medaus tortukui skaitineju sita temute daugiau nei puse metu ot kokiu grozybiu merginos pridare siandien bandysiu issikept paplotelius o penktadieni sutepsiu ax.gif jai vaizdas bus blush2.gif idesiu nuotraukytes

ale ir kantrybė wub.gif žinok nagus nusigrauši, kad taip ilgai tempei laiką tongue.gif skanulybė šito torto, niam niam 4u.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, noriu pasikonsultuoti su jumis. Kalėdoms noriu kepti šį dievišką tortą ir pauošti eglute. Galvoju ją išsikepti iš tos pačios tešlos. Tik man neduoda ramybės, kaip tą eglutę sutvirtint. Gal reiktų irgi grietinėle sutept? Ar yra kitokių būdų?
Atsakyti
QUOTE(astagreb @ 2009 12 09, 12:51)
Mamytės, noriu pasikonsultuoti su jumis. Kalėdoms noriu kepti šį dievišką tortą ir pauošti eglute. Galvoju ją išsikepti iš tos pačios tešlos. Tik man neduoda ramybės, kaip tą eglutę sutvirtint. Gal reiktų irgi grietinėle sutept? Ar yra kitokių būdų?

Su aisingu geriausia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 09 gruodžio 2009 - 13:16
QUOTE(Vikucce @ 2009 12 09, 14:14)

AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 12 06, 16:19)
siandien jau degustavome smile.gif gavosi skaniai, tik blynai buvo per stori o kremo lyg ir mazoka pasirode, kitakart bandysiu daryti is 4 lakstu ir pusantros porcijos kremo.  rekomenduoju ir jums wink.gif tik buvo labai sunku blynus suformuoti nes tesla lipo prie pirstu, paskui susiprotejau pirstus pasislapinti blush2.gif

Almante,

O kiek blynu tau gavosi is sito kiekio teslos? Ir kokio skersmens buvo forma? As irgi labai gundausi kepti si torciuka, nes labai megstu plikyta krema. tongue.gif o ir kazkaip nesinori su tais puodais ir teslos laikymu ant garu prasideti... Nors kartais realybeje ne taip viskas baisu buna, bet vistiek nedrasu...
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 12 09, 14:24)
Almante,

O kiek blynu tau gavosi is sito kiekio teslos? Ir kokio skersmens buvo forma? As irgi labai gundausi kepti si torciuka, nes labai megstu plikyta krema. tongue.gif  o ir kazkaip nesinori su tais puodais ir teslos laikymu ant garu prasideti... Nors kartais realybeje ne taip viskas baisu buna, bet vistiek nedrasu...

kaip nujausdama atejau i tema paskaitineti smile.gif is teslos kiekio gavosi 3 blynai, bet jau kaip rasiau pirmai, man nepatiko, kad gavosi storoki, o mano forma mazdaug 28 cm diametro, tai siulyciau daryti 4 blynus.be to, su tesla problemu nebuvo, tik sviesta islydyt reikejo ir viskas wink.gif drasiai bandyk, tikrai verta wink.gif
Atsakyti
Paplotelius jau issikepiu is visos mases gavosi 8 smile.gif ir tikrai gailiuosi kad anksciau nesiemiau to torciuko jokio vargo labai greit viskas issikepe ir skanus smile.gif zadu tepti is 6 o kitus pasidesiu trupiniams ax.gif
Atsakyti
vakar kepiau medučio lakštus pagal Cipciuką: gavosi 5 lakšteliai 20x20 kvadratas, ir 24 cm skersmens irgi 5 ir čiut galiukas trupinukams, bet vaikai sugraužė kaip mat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 12 09, 21:47)
kaip nujausdama atejau i tema paskaitineti smile.gif is teslos kiekio gavosi 3 blynai, bet jau kaip rasiau pirmai, man nepatiko, kad gavosi storoki, o mano forma mazdaug 28 cm diametro, tai siulyciau daryti 4 blynus.be to, su tesla problemu nebuvo, tik sviesta islydyt reikejo ir viskas wink.gif drasiai bandyk, tikrai verta wink.gif

Aciu uz padrasinima 4u.gif Mano tortine forma mazesne, tai matyt kaip tik 4 blynai ir gausis, na ir tada stengsiuos plonesnius isgauti... Gerai, kad pasidalinate patirtimi, tada kitoms "kepejoms" lengviau nesklandumu isvengti. ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2009 12 09, 21:03)
Aciu uz padrasinima  4u.gif Mano tortine forma mazesne, tai matyt kaip tik 4 blynai ir gausis, na ir tada stengsiuos plonesnius isgauti... Gerai, kad pasidalinate patirtimi, tada kitoms "kepejoms" lengviau nesklandumu isvengti. ACIU  smile.gif

nebijok padaryti plonesniu blynu, gali bandyt 5 isgauti, ir daugiau nei 1 porcija kremo issivirk. as pvz megstu kad kremo sluoksnis storas butu, o ne vient tik kad lakstus sudrekintu wink.gif sekmes, butinai parasyk kaip sekesi wink.gif
Atsakyti