Įkraunama...
Įkraunama...

MEDAUS TORTAS, 5 tema

QUOTE(eglejk @ 2009 11 30, 13:04)
laba kepejeles,
iskilo man toks klausimas, reikia i medaus torto kelis sluoksnius ideti vaisiu, sakykit koki vaisiai butu tam tinkamiausi ir nesugadintu nei skonio nei vaizdo?  unsure.gif

esu dėjusi konservuotus persikus, tai tiko labai thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Reikia skubaus patarimo.Neturiu metalinio bliudo ar nieko jei naudosiu plastmasini?
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 30, 17:50)
Labas vakarelis  4u.gif
Reikia skubaus patarimo.Neturiu metalinio bliudo ar nieko jei naudosiu plastmasini?

jei kaitinsi ant garų, tai bliūdas ištirps doh.gif nedaryk taip, kraštus bliūdui išlydysi doh.gif gal turi stiklinį arba kitą puodą, kad sekrsmeniu tiktų unsure.gif
Atsakyti
Nu zinojau,kad durnas klausimas doh.gif Neturiu nieko panasaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 30, 18:03)
Nu zinojau,kad durnas klausimas  doh.gif  Neturiu nieko panasaus  verysad.gif

aš Tau sakau kepk biskvitinį tortą 4u.gif tikrai gausisa, jei jau medučiui pasiryžai, tai ir kitoks gausis 4u.gif
Atsakyti
Nors...sugalvojau bigsmile.gif Turiu 2 puodus,vienas plono dugno kitas storo.Kuri ant kurio geriau deti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 11 30, 17:05)
aš Tau sakau kepk biskvitinį tortą  4u.gif tikrai gausisa, jei jau medučiui pasiryžai, tai ir kitoks gausis  4u.gif

Kad produktu neturiu kitokiam tortui...Va sugalvojau paskutine minute kept doh.gif net popieriaus kepimo neturiu,tai paprasta popieriu aliejum istepiau(uosviene taip darydavo) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 30, 18:08)
Nors...sugalvojau  bigsmile.gif  Turiu 2 puodus,vienas plono dugno kitas storo.Kuri ant kurio geriau deti? blush2.gif
Papildyta:
Kad produktu neturiu kitokiam tortui...Va sugalvojau paskutine minute kept  doh.gif net popieriaus kepimo neturiu,tai paprasta popieriu aliejum istepiau(uosviene taip darydavo)  blush2.gif

būtų gerai, jei tą plonasienį uždėtum virš garų, greičiau tau perkaistų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 30, 13:04)
laba kepejeles,
iskilo man toks klausimas, reikia i medaus torto kelis sluoksnius ideti vaisiu, sakykit koki vaisiai butu tam tinkamiausi ir nesugadintu nei skonio nei vaizdo?  unsure.gif

Pas mane medutis visada buna su konservuotu ananasu,kartais vienas sluoksnis zele,kitas ananasu,kitaip net neisivaizduojame meducio ax.gif (ananasus geriausia pirkti riekelemis konservuotus ir susipjaustyti smulkiau,nes konservuoti gabaliukais buna labai stambus ir negrazus)
Atsakyti
Na va,mano lakstai jau iskepti ax.gif
Dabar tik klausimelis iskilo del grietineles standiklio.Pakelis 9gr. tai man ji visa supilt ant litro grietines? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 30, 20:18)
Na va,mano lakstai jau iskepti  ax.gif
Dabar tik klausimelis iskilo del grietineles standiklio.Pakelis 9gr. tai man ji visa supilt ant litro grietines?  4u.gif

AŠ NEDĖČIAU JO VISAI, nors žiūrint kokia ta grietinė, pala o ne su grietinėle ruošeisi daryti??? kokio riebumo grietinė???? jeigu Tu turėtum laiko, tai nuvarvintum grietinę per sietelį per naktį ir turėtum tirštą grietinę, jei laiko neturi, gali išsitirpinti želatinos ir į dėti į plaktą grietinę, žinoma ten cukriuko pagal skonį nepamiršdama įdėti ax.gif nors išeina ir su plakta grietine, susigeria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 30, 19:57)
AŠ NEDĖČIAU JO VISAI, nors žiūrint kokia ta grietinė, pala o ne su grietinėle ruošeisi daryti??? kokio riebumo grietinė???? jeigu Tu turėtum laiko, tai nuvarvintum grietinę per sietelį per naktį ir turėtum tirštą grietinę, jei laiko neturi, gali išsitirpinti želatinos ir į dėti į plaktą grietinę, žinoma ten cukriuko pagal skonį nepamiršdama įdėti  ax.gif nors išeina ir su plakta grietine, susigeria  4u.gif

As su grietinele darau,kiek procentu nezinau,neraso schmoll.gif Cia kazkuri kepejele rase,kad dejo truputi to standiklio,galvoju ir as idet nes torta vesiu 2 val.kazkaip baisoka,kad neistestu g.gif
Atsakyti
Mano tortukas jau padarytas thumbup.gif Liko tik apibarstyt virsu ir kazkoki papuosima sugalvot.
Atrodo,kad gavosi gerai,tikiuosi iki rytojaus niekas nepasikeis.Nezinojau kiek grietineles tept,tai taip is akies dejau.Truputi liko.Jauciu idejau per mazai cukraus ir citrinos,grietinele tokia lyg be skonio g.gif Na zinosiu kitam kartu....
Atsakyti