kirbe, nedaskaičiau temos

puoliau daryt, na miltų turbūt pamažinau, po to susišvietė kad jau svyla po 40 min kepiau 180

traukt lauk, viskas kliuksi, vėl atgal kišau

ir meldžiausi, galiausiai gavosi kad sukrito vidus o šonai iškilo, viršus juodas

dar ir pjaustyt sugebėjau šiltą

taigi gavosi storio 6 lakštų, bet kadangi per vidurį duobė, tai 4 lakštai ratukai

vat galvoju jei vieną ratuką palaužyt ir į vidurį sudėt, ar nebus labai blogai

ar naują biskvitą kept

juodą masę nugramdžiau

šiaip biskvito skonis

tikras meduolis, bet tas kepimo procesas kažkoks žiaurus gavosi, man jau lengviau pasirodė blynus kočiot
iš kur gaut trupinių

ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai

trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt