QUOTE(Bekasė @ 2009 10 23, 23:20)
uzsimeciau as irgi tokius ( tik su uzrasais - gavau dovanu reklaminiais tikslais) ant rankines rankenos. Ir tikrai dzin, kad kokia fyfa pagalvos, kad as neturiu stiliaus ar derinti nemoku, ar baisiai atrodo. Neinu su ta rankine i priemimus rotuseje, o kelioneje is/i darba jie man visai netrukdo.
Sutinku, kad kai kurie imesti atsvaistai atrodo graziai, gali buti ir stiliaus detale, nu bet nereikia jau slieku subineje ieskoti, nes pagrindine to daikto paskirtis visai kita ir svarbiausia, kad atsvaistas savo darba atliktu, o ar bus jisai priderinta ivaizdzio detale ar ne, tai jau visiskai nesvarbu.
nu ir? jus galit but rami, niekas ten i jus ziuredamas nei ka apie jus galvoja nei kam idomu
kaip jau kazkur rasiau, kadangi tema tokia tai ir pasisako kas kaip mano.
tai va man negrazu ir as nematau reikalo sviesiu paros metu kabintis tuos atsvaitus. jei butu reikalas - uzsikabinciau, yra situaciju kai 'grazu/negrazu' absoliuciai paskutinej vietoj.
ir tai, kad as atsvaito nesikabu ant rankines visiskai nereiskia, kad as atsisedus analizuoju kur ten kokia fyfa uzsikabinus salotini atsvaita ir dargi ja smerkiu piktu zvilgsniu