Įkraunama...
Įkraunama...

Atšvaitai

Taip, svarbiausias gyvenimo dalykas ir tikslas - visada būti gražiai biggrin.gif , bet, mergaitės ir moterys, tai NEĮMANOMA. Visada kažkam atrodysite klaikiai, kad ir kaip stengtųmėtės. Atšvaitų nenešioti tamsiu paros metu - tolygu provokavimui avarinių situacijų nono.gif O ir dieną, kai ši pasitaiko apniukusi, jie gelbsti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,bent as nevaikstau tamsiu paros metu,nebent tenka,bet ir tai minimaliai ir TIK TEN,kur saligatvis yra didelis,atskirtas nuo gatves,tikrai nemanau,kad ten masina uzvaziuotu,o jei jau uzvaziuotu,tai ir atsvaitas neapsaugotu. Taigi,nematau reikalo ji isigyti,kadangi ir be to esu didele baile ir atsarguole ir galvoju,kad esant toms visoms isvardintoms priezastims man jo gyvybiskai nereiketu. O kur kiti gyvena,kur tenka vaikscioti, gal pakelem eina,neapsviestom gatvem ir t.t. tai gali atsvaitas buti reikalingas ir net ne diskusijos objektas,juk visokiu situaciju yra,bet as vertinu ar man jo reikia,is savosios. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 11:45)
Na,bent as nevaikstau tamsiu paros metu,nebent tenka,bet ir tai minimaliai ir TIK TEN,kur saligatvis yra didelis,atskirtas nuo gatves,tikrai nemanau,kad ten masina uzvaziuotu,o jei jau uzvaziuotu,tai ir atsvaitas neapsaugotu. Taigi,nematau reikalo ji isigyti,kadangi ir be to esu didele baile ir atsarguole ir galvoju,kad esant toms visoms isvardintoms priezastims man jo gyvybiskai nereiketu. O kur kiti gyvena,kur tenka vaikscioti, gal pakelem eina,neapsviestom gatvem ir t.t. tai gali atsvaitas buti reikalingas ir net ne diskusijos objektas,juk visokiu situaciju yra,bet as vertinu ar man jo reikia,is savosios. blush2.gif

atsvaitas reikalingas ne tam jei kas uzvaiuos ant saligatvio smile.gif o tam, kad pamatytu tave einancia per gatve. kiek teko paciai vairuot - nakti mazai apsvestuose ruozuose- tikrai nesimato zmoniu, ypac apsiregngusiu tamsiai.

pati turiu, dave vaikinas.
nesioju ant rankines
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 10 21, 12:50)
atsvaitas reikalingas ne tam jei kas uzvaiuos ant saligatvio smile.gif o tam, kad pamatytu tave einancia per gatve. kiek teko paciai vairuot - nakti mazai apsvestuose ruozuose- tikrai nesimato zmoniu, ypac apsiregngusiu tamsiai.

pati turiu, dave vaikinas.
nesioju ant rankines

Na,netenka man vaikscioti mazai ar visai neapsviestuose ruozuose, taip pat neinu degant raudonam sviesoforo signalui, neleistinose zonose ir pan. smile.gif jei vairuotojas bus issiblaskes,kazkur skubes ar pan. tai galiu spindeti ir kaip kaledine eglute-vistiek tiketina,kad nepastebes.
kaip minejau,kalbu apie savo atveji,ir pagal tai sprendziu apie atsvaito butinuma(siaip ji isigijusi turiu..) smile.gif
Atsakyti
Manau, taipogi, kad atsvaita reiketu uzsideti tada, kai tamsus paros metas, blogas matomumas ir etc. Kam diena, kai puikiai viskas matosi, reikia ta atsvaita nesioti, nelabai suprantu. Nei grozio, nei naudos.
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 10 21, 12:14)
o as gyvenu airijoj ir man kas cia patinka tai tai kad cia niekas negaudo madu kad gali eit paprastai apsirenges kad uzsideda atsvaistus kur jie tikrai ne i tema bet cia i tokius dalykus niekas nekreipia demesio ne kaip lietuvoj  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Lietuvoj irgi gali vaiksciot kaip nori.Nemanau kad pirstais kas badytu.

Del atsvaitu,tai neprireikia man jo Vilniuj,bet mastau issigyt ir turet,nes buna visokiu situaciju.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 10 21, 12:24)
Manau, taipogi, kad atsvaita reiketu uzsideti tada, kai tamsus paros metas, blogas matomumas ir etc. Kam diena, kai puikiai viskas matosi, reikia ta atsvaita nesioti, nelabai suprantu. Nei grozio, nei naudos.

na kai kurie gal pamirsta isiimt kiekviena karta kai sutemsta.
o tarkim vaikam tai tikrai reikia kad kabetu pastoviai.
nesuprantu problemos, kam trukdo tie atsvaitai?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 10 21, 17:42)
na kai kurie gal pamirsta isiimt kiekviena karta kai sutemsta.
o tarkim vaikam tai tikrai reikia kad kabetu pastoviai.
nesuprantu problemos, kam trukdo tie atsvaitai?

apie vaikus cia nekalbam, cia atskiras reikalas

trukdyt tai niekam netrukdo, diskutuojam ir tiek. asmeniskai man nei silta nei salta kas kaip vaiksto, bet kadangi tema tokia tai ir pasisako zmones. man negrazu. labai.
Atsakyti
as uz atsvaitus. nes kai vaziuoju vakare su masina, ir buna neapsviestos perejos - tai ziuriu akis issproginusi, kad kokia "madinga" mergina (nenoredama pasirodyti nestilinga su baisiu atsvaitu) nemaknotu visa juoda nuo galvos iki koju per gatve. nes pestiesiems atrodo, kad masinu zibintai juos pakankamai apsviecia, o kai blizgina kitos masinos, ar lietus lyja - nifiga nieko nesimato.
Atsakyti
Man tik įdomu, kiek tas atšvaitas matosi vairuotojui besimaskatuodamas ant pėsčiosios rankinės rankenos šone?
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2009 10 21, 21:51)
Man tik įdomu, kiek tas atšvaitas matosi vairuotojui besimaskatuodamas ant pėsčiosios rankinės rankenos šone?

Nedemesingas vairuotojas nepastebes nieko..
Na,o siaip tai manau, kad matosi vakare toks atsvaitas,jei gerai prikabintas,o ne uzgrustas su rankinuku po pazastim. Diena tai abejoju jo veiksmingumu schmoll.gif
Atsakyti
man taip pat kartais nesuprantami tie atsvaitai diena. Jei zmogus vaziuoja i darba 9h kai jau sviesu gryzta 5 kai taip pat sviesu ir dar ne salikelem laksto o stotelej i ir is autobuso tai nu kam ta atsvaita nesiot ant rankines. Negi sunku i kisene isimesti ir kai tik eini (jei jau taip atsitinka kad tamsesniu laiku) issitrauki is kisenes ir kabaluoja jis tau ir viskas tvarkoj ir pateisinama ir teisinga, bet dabar moterys man panasesnes i darzelio amziaus vaikus su tais atsvaitais visur apkabinetais, tuo labiau kad vyrai nenesioja ju tai taip gan juokingai atrodo:D

ax.gif
Atsakyti