Iš anksto užsisakyti tikrai negalima.
Aš gulėjau prieš gimdymą dvi dienas ir paklausiau ar galėsiu gauti, tai buvo pasakyta, kad kai pagimdysiu jei bus laisva tada duos. Ir viena buvo laisva
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 11:17)
Sveikos,
na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas
Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku...
Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas
na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas
Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku...
Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas
Sveikinu sulaukus sūnelio.
QUOTE(akizi @ 2009 10 30, 18:25)
Norėjau pasiteirauti, o kaip dėl tos mokamos palatos? Prieš kiek laiko reikia užsisakyti, ir kokios kainos?
Aciu visoms uz sveikinimus
Na mokamoje palatoje yra TV, atskiras vonios kambarys su doso kabina, sildomom grindim ir dviem veidrodziais. Palatoje yra sienine spinta, komodele leliuko daiktams ir pervystymo stalas, lovyte leliukui ir tachta teveliui. Taip pat palatoje yra kriaukle (prie pat vystymo stalo) tai labai patogu prausti leliuka
Taip pat yra stalas ir 2 kedes. Dar koridoriuje saldytuvas ir rakinama virtuvele su mikrobange virduliu ir minimaliais indais. Taigi gyvenome praktiskai kaip namie
Rezervavom, vos tik pagimdziau - iskarto uzklausiau akuseres, tai ji rakta nuo palatos atnese ir pasiule daiktus ten persinesti. Moketi reikia po 200 LT uz para, tik is karto uz 3 paras praso moketi, o jei tiek neisbuni, pinigelius grazina:) Beje moketi reikia tik grynais...
Na tikiuosi viska aprasiau
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 31, 10:45)
Aciu visoms uz sveikinimus
Na mokamoje palatoje yra TV, atskiras vonios kambarys su doso kabina, sildomom grindim ir dviem veidrodziais. Palatoje yra sienine spinta, komodele leliuko daiktams ir pervystymo stalas, lovyte leliukui ir tachta teveliui. Taip pat palatoje yra kriaukle (prie pat vystymo stalo) tai labai patogu prausti leliuka
Taip pat yra stalas ir 2 kedes. Dar koridoriuje saldytuvas ir rakinama virtuvele su mikrobange virduliu ir minimaliais indais. Taigi gyvenome praktiskai kaip namie
Rezervavom, vos tik pagimdziau - iskarto uzklausiau akuseres, tai ji rakta nuo palatos atnese ir pasiule daiktus ten persinesti. Moketi reikia po 200 LT uz para, tik is karto uz 3 paras praso moketi, o jei tiek neisbuni, pinigelius grazina:) Beje moketi reikia tik grynais...
Nu visai nieko nieko
O kriauklės tai ir paprastose palatose yra, bent jau toje, kur aš gulėjau.
na, bet uz tokia kainele tai ir maitinimas turetu buti karalishkas ir patalus keisti kasdien, duoti valdishkus ranksluoschius ir kambari tavrkyt kada tik panores mama... tik labai jau itartinai atrodo tas apmokejimas tik grynaisiais...
Laba diena mielos mamos
gal galesit ka patarti...
katik skambinausi ir RK akuserini skyriu, mat buvom suplanave su vyru siandien nuvaziuoti pasizvalgyti, paziuret kaip atmosfera, kaip viskas...
ir pasake man nelabai maloni moteriske kuri atsiliepe telefonu, kad del kazkokiu sanapideminiu dalyku gimdyklu ir palatu aprodyti nebegalima uzdrausta
kaip cia dabar suprasti... ar tikrai dabar jau nebegalima pasiziureti?
sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit... "
taip kazkaip nuliudino...
katik skambinausi ir RK akuserini skyriu, mat buvom suplanave su vyru siandien nuvaziuoti pasizvalgyti, paziuret kaip atmosfera, kaip viskas...
ir pasake man nelabai maloni moteriske kuri atsiliepe telefonu, kad del kazkokiu sanapideminiu dalyku gimdyklu ir palatu aprodyti nebegalima uzdrausta
sako "kas cia per rinkimasis ligonines, kas jum nuo to pasikeis kad sienas pamatysit... "
QUOTE(rabrasa @ 2009 10 31, 12:44)
Laba diena mielos mamos
Suprantu jusu liudesi ir apmauda, bet tikrai, kas gi pasikeis? Cia gi ne viesbuti poilsiui renkames
QUOTE(kuskusas @ 2009 10 31, 12:06)
na, bet uz tokia kainele tai ir maitinimas turetu buti karalishkas ir patalus keisti kasdien, duoti valdishkus ranksluoschius ir kambari tavrkyt kada tik panores mama... tik labai jau itartinai atrodo tas apmokejimas tik grynaisiais...
Ir kvite parašyta kad mokame už papildomas paslaugas ar kažkaip panašiai, neminima, kad už palatą
QUOTE(rabrasa @ 2009 10 31, 12:44)
Laba diena mielos mamos
Pabandykit kita diena paskambinti Gal atsiliepe sesele, kuriai nebuvo nuotaikos. Kita diena keisis pamaina ir bus kita sesele, kuri ir aprodys
Man irgi l. svarbu apziureti pries gimdant ligonine, nes ir taip stresas, o dar nauja nezinoma aplinka. As geriau jauciuosi zinodama, kaip ta ligonine atrodo Man ir sienas pamacius ramiau buna
QUOTE(slyva @ 2009 10 31, 10:47)
Suprantu jusu liudesi ir apmauda, bet tikrai, kas gi pasikeis? Cia gi ne viesbuti poilsiui renkames
na man atrodo, juk kai ruosiesi pirmam gimdymui ir nieko nezinai, tik pavadinimus istaigu kuriose galima gimdyti, tai kazkaip juk vis tiek reikia nuspresti, kur vis delto vaziuoti kai jau reikalas bus
o kaip kitaip apsispresti?
klausai kaip su tavim kalba telefonu, ziuri kaip su tavim bendrauja kai atvyksti apsidairyti, pasizvalgai kaip ten aplinka ir atmosfera... kazkaip taip ir ateina apsisprendimas... argi ne taip?
man tai nėra skirtumo kur gimdyt,svarbiausia į geras gydytojų rankas pakliūti su keturiais gimdymais nė karto nebuvo noro važiuoti apžiūrinėti kur gimdysiu
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 31, 13:08)
man tai nėra skirtumo kur gimdyt,svarbiausia į geras gydytojų rankas pakliūti su keturiais gimdymais nė karto nebuvo noro važiuoti apžiūrinėti kur gimdysiu
Ir as rinkausi pagal atsiliepimus apie personalo darba.
Patalpas kiek maciau karta pas gydytoja apsilankius, kai buvau paskaitelej - ligonine kaip ligonine. Kadangi pati tu ligoniniu prisiziurejau tiek lankydama ligonius, tiek pati kiek esu buvusi, tai manes negasdina