Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Lankymo valandos negalioja tik tom kurios guli mokamose palatose. Kitur lankymas griežtai pagal valandas.
Atsakyti
man šis dalykas pas juos baisiai nepatiko schmoll.gif kažkodėl kaip ankstesnius vaikus gimdžiau galima buvo kada nori ir kiek nori,o dabar tikrai sovietmetis doh.gif
Atsakyti
o man sis dalykas labai patinka thumbup.gif uzteks ir tiek, kad reikes buti palatoje su kazkuo ir jos vaikiuku. tikrai nenoreciau dar nuolatinio lankytoju burbejimo, gal mano vaikiukas miegos ar ka, gal as noresiu ramybes, o cia sveciai bet kada bbb bbb bumbes biggrin.gif super, aplankei ir ate. Duokit mamoms ramybe lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi patinka thumbup.gif Jau nenumirs tėvai, giminės ir draugai nematę gimdyvės ir vaiko 3 dienas ax.gif Gi ne 2 savaites guli, kaip tarybiniais laikais. Ten tikrai jaučiasi, kad ligoninė, ramu tylu, niekas nevaikšto pastoviai.
Tai viena iš priežasčių, kodėl vėl gimdysiu RK smile.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiko, kad yra lankymo valandos thumbup.gif yra laikas kada lankytojus priimi, yra laikas kuri gali skirti vaikui ir poilsiui ir jokie lankytojai (nei tavo, nei kaimynes) netrukdys cool.gif
Atsakyti
Čia labai gerai padarė, kad griežtai leidžia tik lankymo valandomis. Jei pas palatos kaimynę daug lankytojų ar vyras visą dieną būna tai nelabai patogu, juk ir vaikiuką maitinti reikia, ir pačiai būna sudėtinga...
O jei nori lankytojus priiminėti visą dieną tada labai gera mokama palata, ten kitom mamytėm netrukdai g.gif
Atsakyti
Sveikos,

na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas thumbup.gif
Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku...
Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 10:17)
Sveikos,

na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic  ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas thumbup.gif
Esu be galo jiems dekinga! Gyvenome mokamoje palatoje, nes man CP buvo, o be vyro butu buve sunku...
Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gal gali nupasakot kas yra toj mokamoj palatoje? bigsmile.gif nors mums dar anksti nestuke.gif bet jau domiuosi,nes ir CP turesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 11:17)
Sveikos,

na mes si sekmadieni RK susilaukeme sunelio:) Pataikeme pas nuostabius gydytojus Jelena Volochovic  ir Domza. Akusere Violeta tiesiog angelas thumbup.gif
Jei reiktu is naujo rinktis, nekeisciau nieko, zinokit, kai pagalvoji uz kambari Sventojoje moki 200, o cia juk gimdymas...Vienu zodziu man si ligonine ir jos personalas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu sulaukus sunelio 4u.gif
drinks_cheers.gif ... ir gimdai ne taip daznai biggrin.gif
Tik vienas nepatogumas, nes as gulejau mokamoj palatoj pirmame aukste, o naujagimiu skyrius treciame, tai per vizitacija reikdavo su dukryte lipti i 3 auksta, o koridoriuje nesilta budavo (liftas kartais budavo, kartais ne) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 30 spalio 2009 - 15:22
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 11:17)
Sveikos,

NUOSIRDIZIAUSI SVEIKINIMAI susilaukus sunelio biggrin.gif 4u.gif wub.gif gathering.gif aukite sveikuciai ir diduciai smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2009 10 30, 12:17)
Sveikos,

Labukas, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio clap_1.gif
Norėjau pasiteirauti, o kaip dėl tos mokamos palatos? Prieš kiek laiko reikia užsisakyti, ir kokios kainos? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akizi @ 2009 10 30, 18:25)
Labukas, nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus sūnelio  clap_1.gif 
Norėjau pasiteirauti, o kaip dėl tos mokamos palatos? Prieš kiek laiko reikia užsisakyti, ir kokios kainos? cool.gif

tu palatu nuotraukos ankstesnese temose yra, o apie uzsisakyma nzn ar taip galima... nes jei paduos gimdyviu pasiryzhusiu sumoketi tai nemanau, kad labai jau ten joms neleis.... bet tikrai butu idomu suzhinot ar galima ish anksto uzsisakyti...
Atsakyti