Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 14:11)
nu neeeee aš tik su savo mašina važiuoju,nebent sugestų tuo momentu mašina tai tada jau taksa kviesčiau  biggrin.gif

pavydžiu baltu pavydu, kad tokie šalti pačios nervai ir ekstremaliose situacijose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2009 10 28, 15:28)
pavydžiu baltu pavydu, kad tokie šalti pačios nervai ir ekstremaliose situacijose  4u.gif

aga būtent,aš gal kartais per daug pasitikiu savimi blush2.gif
Atsakyti
Na jus ir pavarot nestuke.gif pacios vaziuojat gimdyt thumbup.gif As tai taxi visus kartus vaziavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 15:11)
nu neeeee aš tik su savo mašina važiuoju,nebent sugestų tuo momentu mašina tai tada jau taksa kviesčiau  biggrin.gif

jetau kokia drasi thumbup.gif
as tai niekaip nedrisciau pati, nes negali zinot kas gali atsitikt kelyje, o tuo labiau kai bus prasideje saremiai doh.gif
Atsakyti
Mes jau namučiuose.

O gimdyvių tai tikrai daug dabar.
QUOTE(eda9 @ 2009 10 26, 22:54)
O čia iš kur tokios žinios, jie patys taip pasako ar kaip?

Taip atėjo vyr slaugytoja ir pasakė, kad vyras daugiau likti negali.
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 26, 23:05)
Gal nori, kad imtumėte mokamą palatą už 200 Lt. parai  g.gif

Mes irgi taip pagalvojom.

Aš sutinku kad kai lieka kelios lovos, bet buvo bent trys tuščios paltos, o dar yra toks dalykas kad į palatą stengiamasi guldyt panašaus amžiaus vaikus, tos pačios paros. Na nebesvarbu mes tas dvi nakteles buvom su dukryte tik dviese palatoj.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 28, 19:29)

Aš sutinku kad kai lieka kelios lovos, bet buvo bent trys tuščios paltos

*****, tai paklausciau, kodel vyras jau likt negali, jei yra palatu laisvu g.gif nors aisku pasakytu, kad laukiama gimdyviu ar kazkas panasaus. siaip RK lb daug nori uz ta mokama palata, nes kitur isviso 200lt, o cia parai 200lt...
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 19:36)
*****, tai paklausciau, kodel vyras jau likt negali, jei yra palatu laisvu  g.gif nors aisku pasakytu, kad laukiama gimdyviu ar kazkas panasaus. siaip RK lb daug nori uz ta mokama palata, nes kitur isviso 200lt, o cia parai 200lt...

Ta diena kai as gimdziau, tai gimdyviu antpludis buvo, tai noredama ramybes emiau mokama palata ir tai ji buvo likusi vienintele, kitos mokamos buvo uzimtos unsure.gif . Ligonineje teko praleisti 5 d., tai kai atsilaisvino venviete palata perejau i ja. Per tas dienas gimdyviu buvo l. mazai ir daug tusciu palatu buvo. Nenuspesi, kada ir kiek nestuke.gif atvaziuos gimdyti rolleyes.gif Patiko man RK thumbup.gif Per tas 5 d. seseles ne tik mano varda isidemejo, bet ir MB ir dukrytes biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi ruosiames cia gimdyti, labai tikimes, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Siandien buvau ten, toks ispudis kad dabar kaip tik anpludis. O man jau ant dienu nestuke.gif

Dar norejau paklausti , kaip ten su lankymu, ar tikrai gali ateiti aplankyti tik lankymo valandom, ar gales vyras ir mama lankyt kada reikia o ne kada galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 29, 19:00)
Siandien buvau ten, toks ispudis kad dabar kaip tik anpludis. O man jau ant dienu  nestuke.gif

Dar norejau paklausti , kaip ten su lankymu, ar tikrai gali ateiti aplankyti tik lankymo valandom, ar gales vyras ir mama lankyt kada reikia o ne kada galima?  g.gif

Griežtai tik lankymo valandom. Kai MV negalėjo likt nakvot, tai lankyt galėjo tik lankymo valandom.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 29, 19:20)
Griežtai tik lankymo valandom. Kai MV negalėjo likt nakvot, tai lankyt galėjo tik lankymo valandom.

Oho, kaip grieztai blink.gif Maniau MB man ten pades ilgiau pabus, o cia tik kaip i svecius gausis uzsuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 29, 18:20)

oho g.gif tai ten durys uzdaro, ar kaip? kaip sovietu laikais doh.gif per langeli tik maisiuka galima buvo perduoti lotuliukas.gif
Atsakyti