Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

[quote=viti,2009 12 21, 20:51]
tas tiesa. Tik man buvo isimtas sudocream indelis g.gif (lyginu su kaimynės kraiteliu)
biggrin.gif As tai tik namuose turejau jegu apziuret dovanele, bet gal viskas buvo - bent jau sudocremas tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Na man irgi uzteko gal 8pampersiuku:-) O siaip tai as kelios dienos pries gimdyma,pamenu,pasiskambinau ir pasiklausiau ka atsivezt,tai man be tu paklotu ir paketu,liepe gimdyves klizmute-ten toks rinkinys.Del tu paketu,tai Tena man nepatiko labai-ne veltui jie skirti slapimo nelaikantiems,jie visai orui nelaidus.Patarciau Abri-san pirkti,kurie tam ir skirti..Siaip tai tikrai SUPERINEJ ligoninej gimdysi!;-)As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Gal kas turi gyd.J.Volochovic telefono Nr. ir kaip atsiskaitoma uz sutarta pagalba gimdymo metu?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(chaude* @ 2009 12 21, 23:38)
As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)

Va būtent, kad net ir valytojos, slaugės, sanitarės ar kaip jas pavadinti elgėsi kaip rūpestingos tetulės thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau daugiau nei pries metus, bet paskaicius komentarus ziuriu niekas nepasikeite mirksiukas.gif
o mano sunelis daug kakojo, tai mums sauskelniu tikrai nemazai prireike, o ir maziukam reikia dazniau keisti, nes odele labai svelni, kad nepradetu susti, dabar 5 vnt.uztenka dienai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chaude* @ 2009 12 22, 00:38)
Siaip tai tikrai SUPERINEJ ligoninej gimdysi!;-)As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)

Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite. smile.gif nes dabar jau pradejau bijoti. vis skausmingesni mazylio spyriai darosi ir pilvas siubuoja i visas puses bigsmile.gif
na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:06)
Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite.  smile.gif  nes dabar jau pradejau bijoti. vis skausmingesni mazylio spyriai darosi ir pilvas siubuoja i visas puses  bigsmile.gif
na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides  doh.gif

Tikrai suprasi biggrin.gif
Linkiu greitai ir lengvai pagimdyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rencelina @ 2009 12 22, 02:54)
Sveikos mamytes  smile.gif
Gal kas turi gyd.J.Volochovic telefono Nr. ir kaip atsiskaitoma uz sutarta pagalba gimdymo metu?
Aciu.

jelena volochovic 869953020, jau esu pasakojus istorija kaip kas su jelena, jei turesi klausimu rasyk privat man, ns retai cia uzsuku 4u.gif o taip tai jei jau nusprendei tartis tai neblogas pasirinkimas, tik gerai pagalvok ar reikia tartis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nioninka: 24 gruodžio 2009 - 20:52
QUOTE(nioninka @ 2009 12 24, 21:49)
jelena volochovic 869953020, jau esu pasakojus istorija kaip kas su jelena, jei turesi klausimu rasyk privat man, ns retai cia uzsuku  4u.gif  o taip tai jei jau nusprendei tartis tai neblogas pasirinkimas, tik gerai pagalvok ar reikia tartis smile.gif

visiskai pritariu:-) as vaziavau nesitarus,nieko nemokejau,patekau butent pas ja ir lb patenkinta likau!:-)kiek girdejau is pazistamu,tai tartis neverta,nes visos lb patenkintos sia ligonine ir gydytojais:-)
Papildyta:
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:06)
Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite.  smile.gif  nes dabar jau pradejau bijoti. vis skausmingesni mazylio spyriai darosi ir pilvas siubuoja i visas puses  bigsmile.gif
na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides  doh.gif

Na jeigu dar nesupuoji savo dziaugsmelio,tai nebijok,o lauk:)To nepastebeti yra neimanoma,juk tu-mama!;)Stiprybes ir kantrybes:*
Atsakyti
na ka mamytes apziurejau as tas palatas mokamas tai galu pasakyti man patiko blush2.gif ax.gif ir kolidoriukas atskiras yra ir palatos erdvios bigsmile.gif ..kas ima mokamas tai sakyciau tikrai verta :)man patiko,bet pati kadangi esu neisranki tai man gerai bus ir tokia kokia duos doh.gif biggrin.gif prieziura superine biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti