[quote=viti,2009 12 21, 20:51]
tas tiesa. Tik man buvo isimtas sudocream indelis (lyginu su kaimynės kraiteliu)
As tai tik namuose turejau jegu apziuret dovanele, bet gal viskas buvo - bent jau sudocremas tai tikrai
Na man irgi uzteko gal 8pampersiuku:-) O siaip tai as kelios dienos pries gimdyma,pamenu,pasiskambinau ir pasiklausiau ka atsivezt,tai man be tu paklotu ir paketu,liepe gimdyves klizmute-ten toks rinkinys.Del tu paketu,tai Tena man nepatiko labai-ne veltui jie skirti slapimo nelaikantiems,jie visai orui nelaidus.Patarciau Abri-san pirkti,kurie tam ir skirti..Siaip tai tikrai SUPERINEJ ligoninej gimdysi!;-)As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)
QUOTE(chaude* @ 2009 12 21, 23:38)
As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)
Va būtent, kad net ir valytojos, slaugės, sanitarės ar kaip jas pavadinti elgėsi kaip rūpestingos tetulės
Gimdziau daugiau nei pries metus, bet paskaicius komentarus ziuriu niekas nepasikeite
o mano sunelis daug kakojo, tai mums sauskelniu tikrai nemazai prireike, o ir maziukam reikia dazniau keisti, nes odele labai svelni, kad nepradetu susti, dabar 5 vnt.uztenka dienai
o mano sunelis daug kakojo, tai mums sauskelniu tikrai nemazai prireike, o ir maziukam reikia dazniau keisti, nes odele labai svelni, kad nepradetu susti, dabar 5 vnt.uztenka dienai
QUOTE(chaude* @ 2009 12 22, 00:38)
Siaip tai tikrai SUPERINEJ ligoninej gimdysi!;-)As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)
Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite. nes dabar jau pradejau bijoti. vis skausmingesni mazylio spyriai darosi ir pilvas siubuoja i visas puses
na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:06)
Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite. nes dabar jau pradejau bijoti. vis skausmingesni mazylio spyriai darosi ir pilvas siubuoja i visas puses
Tikrai suprasi
Linkiu greitai ir lengvai pagimdyti
QUOTE(Rencelina @ 2009 12 22, 02:54)
Sveikos mamytes
Gal kas turi gyd.J.Volochovic telefono Nr. ir kaip atsiskaitoma uz sutarta pagalba gimdymo metu?
Aciu.
Gal kas turi gyd.J.Volochovic telefono Nr. ir kaip atsiskaitoma uz sutarta pagalba gimdymo metu?
Aciu.
jelena volochovic 869953020, jau esu pasakojus istorija kaip kas su jelena, jei turesi klausimu rasyk privat man, ns retai cia uzsuku o taip tai jei jau nusprendei tartis tai neblogas pasirinkimas, tik gerai pagalvok ar reikia tartis
QUOTE(nioninka @ 2009 12 24, 21:49)
jelena volochovic 869953020, jau esu pasakojus istorija kaip kas su jelena, jei turesi klausimu rasyk privat man, ns retai cia uzsuku o taip tai jei jau nusprendei tartis tai neblogas pasirinkimas, tik gerai pagalvok ar reikia tartis
visiskai pritariu:-) as vaziavau nesitarus,nieko nemokejau,patekau butent pas ja ir lb patenkinta likau!:-)kiek girdejau is pazistamu,tai tartis neverta,nes visos lb patenkintos sia ligonine ir gydytojais:-)
Papildyta:
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:06)
Na jeigu dar nesupuoji savo dziaugsmelio,tai nebijok,o lauk:)To nepastebeti yra neimanoma,juk tu-mama!;)Stiprybes ir kantrybes:*
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.