Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

as gimdziu liepa,gymdimas nebuvo sunkus,atvaziavau puse 7 ryto,su 8sm atidarimu, 9 jau laikiau dukrtie wub.gif akuseres super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allionuskaa: 27 spalio 2009 - 10:21
QUOTE(allionuskaa @ 2009 10 27, 10:21)
as gimdziu liepa,gymdimas nebuvo sunkus,atvaziavau puse 7 ryto,su 8sm atidarimu, 9 jau laikiau dukrtie  wub.gif akuseres super  smile.gif

Kad visoms taip super būtų 4u.gif Norėčiau tokio gimdymo ax.gif

Kažko ramu pasidarė RK temoje, kas gimdyti ruošiatės artimiausiom dienom? ax.gif
Atsakyti
Ruosiuosi siandien i paskaitele RK, kazin ten masina laisvai ligonines kieme galima statyti? g.gif Ar reikes ieskot vietos aplink mokamos?
Atsakyti
slyva, kai susirinks visos ratuotos nestuke.gif , tai abejoju ar bus vietos kieme. Bet siaip, gal pavyks ismukti mums i kiema thumbup.gif
Atsakyti
seip kiek as zinau vietu tenais nelabai kur galima rasti schmoll.gif g.gif pastatiti masina nebent mokamoj aikstelei prie ligonines bus vietu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubo @ 2009 10 28, 12:28)
seip kiek as zinau vietu tenais nelabai kur galima rasti schmoll.gif  g.gif  pastatiti masina nebent mokamoj aikstelei prie ligonines bus vietu smile.gif

jeigu kartais vartai yra atidryti, tai galima ivaziuoti i kiema link Priemimo skyriaus,
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2009 10 28, 12:42)
jeigu kartais vartai yra atidryti, tai galima ivaziuoti i kiema link Priemimo skyriaus,

ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte g.gif bet šiaip tikrai keista kaip prie ligoninės ir mašinos nėra kur pastatyti,o jei aš nuvažiuoju gimdyt su savo mašina ir kur tada mašiną palikti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 12:43)
ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte  g.gif  bet šiaip tikrai keista kaip prie ligoninės ir mašinos nėra kur pastatyti,o jei aš nuvažiuoju gimdyt su savo mašina ir kur tada mašiną palikti?  doh.gif

išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2009 10 28, 13:50)
išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis  rolleyes.gif

zadi pati save vezti gimdyti? g.gif nes siaip kitais atvejais, bent jau as jokios emocines itampos nejauciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 13:04)
zadi pati save vezti gimdyti?  g.gif nes siaip kitais atvejais, bent jau as jokios emocines itampos nejauciu  biggrin.gif

prisimindama savo pirmą važiavimą gimdyti, galvoju, kad mane tikrai būtų erzinęs kažkoks erelis, neleidžiantis persirikiuoti ar pastatęs savo mašiną, kad mano mašinai pritrūktų 5 cm.. Be to, man rūpėtų čiuožti kuo greičiau pasirodyti gydytojai, o ne mąstyt, kad turiu sumokėti už parkavimą ir kokiam laikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 14:04)
zadi pati save vezti gimdyti?  g.gif nes siaip kitais atvejais, bent jau as jokios emocines itampos nejauciu  biggrin.gif

Įtampa atsiranda kartu su sąrėmiais biggrin.gif
Palei upę yra nemokama, vyras kai važiavo pas mane tai paliko ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 28 spalio 2009 - 13:54
QUOTE(viti @ 2009 10 28, 13:50)
išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis  rolleyes.gif

nu neeeee aš tik su savo mašina važiuoju,nebent sugestų tuo momentu mašina tai tada jau taksa kviesčiau biggrin.gif
Atsakyti