QUOTE(allionuskaa @ 2009 10 27, 10:21)
as gimdziu liepa,gymdimas nebuvo sunkus,atvaziavau puse 7 ryto,su 8sm atidarimu, 9 jau laikiau dukrtie akuseres super
Kad visoms taip super būtų Norėčiau tokio gimdymo
Kažko ramu pasidarė RK temoje, kas gimdyti ruošiatės artimiausiom dienom?
Ruosiuosi siandien i paskaitele RK, kazin ten masina laisvai ligonines kieme galima statyti? Ar reikes ieskot vietos aplink mokamos?
slyva, kai susirinks visos ratuotos , tai abejoju ar bus vietos kieme. Bet siaip, gal pavyks ismukti mums i kiema
seip kiek as zinau vietu tenais nelabai kur galima rasti pastatiti masina nebent mokamoj aikstelei prie ligonines bus vietu
QUOTE(Bubo @ 2009 10 28, 12:28)
seip kiek as zinau vietu tenais nelabai kur galima rasti pastatiti masina nebent mokamoj aikstelei prie ligonines bus vietu
jeigu kartais vartai yra atidryti, tai galima ivaziuoti i kiema link Priemimo skyriaus,
QUOTE(Bozena83 @ 2009 10 28, 12:42)
jeigu kartais vartai yra atidryti, tai galima ivaziuoti i kiema link Priemimo skyriaus,
ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte bet šiaip tikrai keista kaip prie ligoninės ir mašinos nėra kur pastatyti,o jei aš nuvažiuoju gimdyt su savo mašina ir kur tada mašiną palikti?
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 12:43)
ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte bet šiaip tikrai keista kaip prie ligoninės ir mašinos nėra kur pastatyti,o jei aš nuvažiuoju gimdyt su savo mašina ir kur tada mašiną palikti?
išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis
QUOTE(viti @ 2009 10 28, 13:50)
išvada paprasta - važiuoti su taksi arba asmeniniu vairuotoju. Šitas variantas geriausias todėl, kad dėl emocinės įtampos kur ir ko važiuoji gali ir avariją padaryt. Nebent vidury nakties bogintumeis
zadi pati save vezti gimdyti? nes siaip kitais atvejais, bent jau as jokios emocines itampos nejauciu
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 13:04)
zadi pati save vezti gimdyti? nes siaip kitais atvejais, bent jau as jokios emocines itampos nejauciu
prisimindama savo pirmą važiavimą gimdyti, galvoju, kad mane tikrai būtų erzinęs kažkoks erelis, neleidžiantis persirikiuoti ar pastatęs savo mašiną, kad mano mašinai pritrūktų 5 cm.. Be to, man rūpėtų čiuožti kuo greičiau pasirodyti gydytojai, o ne mąstyt, kad turiu sumokėti už parkavimą ir kokiam laikui
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 28, 14:04)
Įtampa atsiranda kartu su sąrėmiais
Palei upę yra nemokama, vyras kai važiavo pas mane tai paliko ten.
QUOTE(viti @ 2009 10 28, 13:50)
nu neeeee aš tik su savo mašina važiuoju,nebent sugestų tuo momentu mašina tai tada jau taksa kviesčiau