Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Sveikos mamytes...Arteja ir man dziaugsmelis wub.gif
noreciau pasiteirauti tu mamyciu, kurios gimde RK (planuoju ir as ten savaji mazyli paleisti i pasauli), vaziuosiu nesitarusi, nes kiek supratau ir is komentaru ir is draugiu patirties gimdant RK, kad elementariai to ir nereikia. Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? smile.gif Kokiu daiktu Jjums dar prireike ligonineje? Vis atrodo, kad reikes to ir to ir ano. O mano brangusis vis sako, kad visus namus baigiu susikrauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aisiuke: 21 gruodžio 2009 - 10:34
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:34)
Sveikos mamytes...Arteja ir man dziaugsmelis  wub.gif
Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? smile.gif Kokiu daiktu Jjums dar prireike ligonineje? Vis atrodo, kad reikes to ir to ir ano. O mano brangusis vis sako, kad visus namus baigiu susikrauti  doh.gif

Vienkartinius paklotus pirkau vaistineje, ten pat gavau ir vienkartines tinklines kelnaites, kurios labai patogios po gimdimo, ir iklotus spec. po gimdimo nes paprasti Always tikrai netinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:49)
paprasti Always tikrai netinka  4u.gif

Ta zinau, vaistinej rekomendavo smile.gif tai tokie laivai lotuliukas.gif puse vakaro juokiaus is ju dydzio. thumbup.gif na matyt mazoj vaistnej buvau, nes nei tinkliniu kelnaiciu, nei vienkartiniu paklotu nei akim nemaciau, nei ausim nenugirdaum jog ju butu ax.gif

Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 12:09)
Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine?  blush2.gif

mes sunaudojom visą blokiuką newborn 1-o dydžio,,28 vnt.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 21 gruodžio 2009 - 11:21
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 12:09)
Ta zinau, vaistinej rekomendavo smile.gif tai tokie laivai  lotuliukas.gif  puse vakaro juokiaus is ju dydzio.  thumbup.gif  na matyt mazoj vaistnej buvau, nes nei tinkliniu kelnaiciu, nei vienkartiniu paklotu nei akim nemaciau, nei ausim nenugirdaum jog ju butu  ax.gif

Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai 4u.gif na mums teko ilgiau nei 3 paras praleist RK, tai vyras dar veze rolleyes.gif Siaip zinau, kad naujagimiams buna pampersai su tokia "iskirpte" priekinej gumytej, kad bambytes netrintu, bet pati tokiu negavau, tai nezinau kokia firma juos gamina blush2.gif tai as tiesiog uzlenkdavau ta dali, kad bambyte butu laisva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 12:20)
Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai  4u.gif  na mums teko ilgiau nei 3 paras praleist RK, tai vyras dar veze  rolleyes.gif  Siaip zinau, kad naujagimiams buna pampersai su tokia "iskirpte" priekinej gumytej, kad bambytes netrintu, bet pati tokiu negavau, tai nezinau kokia firma juos gamina  blush2.gif  tai as tiesiog uzlenkdavau ta dali, kad bambyte butu laisva  ax.gif

as irgi apir tokius pampersiukus girdejau, taciau, niekur tokiu neradau. Nusipirkom bloka maziausiu pampersu, isidejau 30 vnt. tikiuosi, kad uzteks smile.gif

kazkaip jau ir bijoti pradedu...
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:20)
Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai  4u.gif  na mums teko ilgiau nei 3 paras praleist RK, tai vyras dar veze  rolleyes.gif  Siaip zinau, kad naujagimiams buna pampersai su tokia "iskirpte" priekinej gumytej, kad bambytes netrintu, bet pati tokiu negavau, tai nezinau kokia firma juos gamina  blush2.gif  tai as tiesiog uzlenkdavau ta dali, kad bambyte butu laisva  ax.gif

Happy sauskelnes yra su tuo iskirpimu. As jas buvau nusipirkusi, bet manoji nuo pat pirmo tustinimosi skystai dare, tai absoliuciai viskas keliavo pro sali... Taip kad ligoninej teko dar ir rubelius skalbti...
Atsakyti
as paklous pirkau vaistinej, bet man jie nelabai patiko, dar turejau nusipirkus Happy firmos paklotu, tai tie geresni man buvo, nes didesni ir storesni. juos pirkau prizmoj, bet manau ir didelese prekybos centruose yra.
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 10:16)
Niekas man netrukde ir po to nesivaideno  schmoll.gif  nei vaiku verksmas, nei gimdyviu sauksmai, gulejau prie pat naujagimiu skyriaus  4u.gif

gal daug duoda, jei vyras bent aplankyt galejo g.gif man tai vien stresas buvo ten vienai. Ir lialiukai ir gimdyviu sauksmai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 20, 18:47)
kai pora dienu gulejau patologiniame 1-ame aukste, tai pakankamai gerai girdejosi ne tik vaikiuku verksmas, bet ir gimdyviu sauksmai doh.gif
Bet uztat guodem sae, kad dabar prisiklausysim,bet pacios nerekausim ax.gif

na ir as guodziausi tuo, kad jau praeitis drinks_cheers.gif bet siaip tikrai nemalonu buvo... ypac viena nakti su kaimyne nubudom issigande (ir taip miegojom, kaip zuikiai), kai viena moteryte pradejo tiesiog klykt doh.gif , tikrai baisu, atrode, kad jau ji mirs tenai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:09)
Ta zinau, vaistinej rekomendavo smile.gif tai tokie laivai  lotuliukas.gif   puse vakaro juokiaus is ju dydzio.  thumbup.gif  na matyt mazoj vaistnej buvau, nes nei tinkliniu kelnaiciu, nei vienkartiniu paklotu nei akim nemaciau, nei ausim nenugirdaum jog ju butu  ax.gif

tokių daiktų reikia paprašyti. Kitas dalykas. Tų laivų man realiai tereikėjo 2 vienetų. Man jie ir nepatiko, nes labai jau kieti. Paskui aš naudojau naktinius Always'us ir tikrai nieko pro šalį.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:20)
Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai  4u.gif 

aš vežiausi gal pusę Newborn'o pako. Pritrūkau, nes buvau skaičiavusi trims buvimo paroms. Bet kai pagimdžiau po pietų, man išleido tik ketvirtą.. Tai vyras atvežė lankydamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viti: 21 gruodžio 2009 - 15:36
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:34)
Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? smile.gif

Kelis paklotus pirkau camelia vaistineje  - vadinasi Tena Bed Plus  - geri  thumbup.gif O pakui vyras nupirko is Euro vaistines tokius pat smile.gif Iklotus turejau du Abri san Normal ir du abrisan Mini - uzteko.  Paskui naudojau always naktinius ir paprastus. Kadangi gimdykloje praleidau apie 17 val. tai paklotu reikejo nemazai, nes po kiekvieno kaklelio patikrinimo gulejau baloje  doh.gif

Kokiu daiktu jums dar prireike ligonineje? Vis atrodo, kad reikes to ir to ir ano.

Tikrai siulau daug neprisiktrauti. Gimdykloje man prireike: slepeciu, chalato (marskinius dave), paklotu, iklotu, kelnaiciu, kojiniu, plauku gumutes ir vilnoniu kojinyciu mazyliui, dar turejau mineralinio buteliuka bet leido tik lupas suvilgyti sad.gif

Papildyta:

Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? blush2.gif

gulejau 3 dienas. Nusiveziau 30, bet sunaudojau gal tik kokius 8. Pusantros dienos uzteko vieno pampersiuko, nes mazius nei kakojo nei sisiojo. Jau buvo neramu, bet sake taip buna pradzioje smile.gif
Beje, dar 4 pampersiukus duoda dovanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2009 12 21, 17:58)
Papildyta:

Beje, dar 4 pampersiukus duoda dovanu smile.gif

tas tiesa. Tik man buvo isimtas sudocream indelis g.gif (lyginu su kaimynės kraiteliu)
Atsakyti