Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

mes pries savaite grizome is RK, su nieko nesitariau, bet likau patenkinta. 4u.gif gimdymas baigesi cp, bet prieziura buvo gera. ateidavo paklaust ar viskas gerai, ar nereikia nuskausminamuju.
personalas man labai patiko, ir akuseres ir vaiku seseles. jeigu ko reikedavo, tai parodydavo ne viena karta ir kantriai isaiskindavo viska smile.gif
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes smile.gif Ir mes jau grizom is RK. Atsiliepimai apie ligonine geri. Jei reiktu vel drasiai vaziuociau i RK. Su niekuo nesitariau, bet prieziura esu patenkinta. Keletas patarimu: pasiimkit i gimdykla daugiau paklotu. Turejau 4 tai visus ten ir sunaudojau - butu ir daugiau praverte. O dar paskui palatoje reikejo - tai vyras atveze 12 nakties biggrin.gif ir neprisidekit daug rubeliu mazyliui. as prisikroviau didziausia tase, o reikejo praktiskai vilnoniu kojinyciu, 2 bodziuku. 2 sliaustinuku ir plonos kepurytes. Na plius rubeliai vykstant namo. Palatose silta. Jokiu siulu ar kitu medikamentu neturejau, o atpirkti niekas neprase thumbup.gif
O budejusiai akuserei Ingai ir gydytojai Danutai ir visam kitam personalui aciu clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2009 12 19, 15:50)
Sveikos busimos mamytes smile.gif Ir mes jau grizom is RK. Atsiliepimai apie ligonine geri. Jei reiktu vel drasiai vaziuociau i RK. Su niekuo nesitariau, bet prieziura esu patenkinta. Keletas patarimu: pasiimkit i gimdykla daugiau paklotu. Turejau 4 tai visus ten ir sunaudojau - butu ir daugiau praverte. O dar paskui palatoje reikejo - tai vyras atveze 12 nakties  biggrin.gif ir neprisidekit daug rubeliu mazyliui. as prisikroviau didziausia tase, o reikejo praktiskai vilnoniu kojinyciu, 2 bodziuku. 2 sliaustinuku ir plonos kepurytes. Na plius rubeliai vykstant namo. Palatose silta. Jokiu siulu ar kitu medikamentu neturejau, o atpirkti niekas neprase  thumbup.gif
O budejusiai akuserei Ingai ir gydytojai Danutai ir visam kitam personalui aciu  clap_1.gif

kokioj cia palatoj silta? nes 2-oje, tai sakes kaip salom doh.gif visi kas uzeina sako, oi kaip cia pas jus salta...
Atsakyti
[quote=Nelly_K,2009 12 19, 17:16]
kokioj cia palatoj silta? nes 2-oje, tai sakes kaip salom doh.gif visi kas uzeina sako, oi kaip cia pas jus salta...

3 - prie pat naujagimiu skyriaus. Gal del to kad lauke labai salta tai ir silde. O kai budavo lauke +8-10 laipsniu tai mazai silde todel ir atsalusios palatos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 19, 16:16)
kokioj cia palatoj silta? nes 2-oje, tai sakes kaip salom  doh.gif  visi kas uzeina sako, oi kaip cia pas jus salta...

mes šią savaitę gulėjom ketvirtoj (visai šalia naujagimių sk.), tai buvo labai karšta ax.gif
Atsakyti
Apziurai kai ateinu, tai irgi karsta buna doh.gif
Atsakyti
o kaip sekesi salia naujagimiu skyriaus? man dar savaite namie vaidenosi lialiuku verksmai doh.gif
Atsakyti
o is tiesu ar tie leliukai jau labai girdisi kaip verkia?nes as gulejau treciame aukste tai visai nesigirdejo verksmu sad.gif vienas kitas nezymiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 20, 17:16)
o is tiesu ar tie leliukai jau labai girdisi kaip verkia?nes as gulejau treciame aukste tai visai nesigirdejo verksmu sad.gif vienas kitas nezymiai  blush2.gif

kai pora dienu gulejau patologiniame 1-ame aukste, tai pakankamai gerai girdejosi ne tik vaikiuku verksmas, bet ir gimdyviu sauksmai doh.gif
Bet uztat guodem sae, kad dabar prisiklausysim,bet pacios nerekausim ax.gif
Atsakyti
pirma nakti tai labai girdejosi. Kartais atrodydavo, kad verkia kokie 10 vienu metu. Visa nakti beveik nemiegojau. Juo labiau kad pirma nakti ir maniskis ten buvo, tai vis galvojau ar cia maniskis verkia ar ne? sad.gif Kitomis naktimis kazkaip maziau - gal maziau leliuku buvo, o gal pripratau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

as taip par planuoju gimdyti sioje ligonineje. Gal zinote ar nesciuju prieziura cia vykdoma? butu labai patogu eiti pas ta pat gyd.pas ta pat gimdyti.. ?
dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 19, 22:57)
o kaip sekesi salia naujagimiu skyriaus? man dar savaite namie vaidenosi lialiuku verksmai  doh.gif

Niekas man netrukde ir po to nesivaideno schmoll.gif nei vaiku verksmas, nei gimdyviu sauksmai, gulejau prie pat naujagimiu skyriaus 4u.gif
Atsakyti