Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Sveikos,
geros zinios, siandien baigtas karantinas thumbup.gif . Pasiskambinau ar bus kursai, pasake, kad bus, nuvaziavau, taciau ju nebuvo:(, nes tik siandien ta karantina atsauke ir nebuvo daugiau atejusiu i kursus. Bet maciau ir kelis tevelius is palatos i palata lakstancius, tad jau viskas gerai, kaip supratau leidzia ir teveliams dalyvauti gimdyme:) ir buti su mamytem:)
Atsakyti
QUOTE(j.a.v @ 2009 12 16, 13:43)
Sveikos,
geros zinios, siandien baigtas karantinas thumbup.gif . Pasiskambinau ar bus kursai, pasake, kad bus, nuvaziavau, taciau ju nebuvo:(, nes tik siandien ta karantina atsauke ir nebuvo daugiau atejusiu i kursus. Bet maciau ir kelis tevelius is palatos i palata  lakstancius, tad jau viskas gerai, kaip supratau leidzia ir teveliams dalyvauti gimdyme:) ir buti su mamytem:)

Valio clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Einu is naujo detis rubus i maisiuka SB thumbup.gif
Papildyta:
Beje, aciu uz tokias geras zinias!
Atsakyti
Pagaliau galim vaziuoti drasiai gimdyti thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
O kada dabar bus artimiausios paskaites RK? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 16, 14:59)
Pagaliau galim vaziuoti drasiai gimdyti thumbup.gif biggrin.gif

valio!!! biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif kaip faina :)net ramiau ant sirdies pasidare thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasmalsausiu ir as, ruosiuosi RK gimdyt, bet ilgai cia dvejojau tartis ar ne, visgi neturiu vidinio poreikio tam, manau, kiekviena staliks svao darba is tuo metu ten dirbanciu... o jus cia, kurios ruosiates RK gimdyti, susitare su gydyt. gimdysite? Vis dar dvejoju ar gerai apsisprendem su vyru.

Ir, gal zinote, ar tikrai imanoma gauti mokama palata ar cia tik tuo atveju, jei gimdant tokiu isvis yra laisvu? Nes labai noris po gimdymo buti tik tryse...

Ir as dziaugiuos, kad baiges karantinas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 16, 17:18)
Sveikos,

Pasmalsausiu ir as, ruosiuosi RK gimdyt, bet ilgai cia dvejojau tartis ar ne, visgi neturiu vidinio poreikio tam, manau, kiekviena staliks svao darba is tuo metu ten dirbanciu... o jus cia, kurios ruosiates RK gimdyti, susitare su gydyt. gimdysite? Vis dar dvejoju ar gerai apsisprendem su vyru.

Ir, gal zinote, ar tikrai imanoma gauti mokama palata ar cia tik tuo atveju, jei gimdant tokiu isvis yra laisvu? Nes labai noris po gimdymo buti tik tryse...

Mes nesitare vaziuosim. Nematau reikalo.
Na o palata mokama kaip ir visur - jei laisva, tai gausit. Is anksto nepavyks rezervuot biggrin.gif
Atsakyti
Man sake, kad kita treciadieni paskaitele jau vyks, bus apie gimdyma.
Atsakyti
QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 16, 16:18)
Sveikos,

na as kadangi vis dar neapsisprendus kur gimdysiu, tai su jokia gydytoja asmeniskai nesitariau ir nemanau kad persigalvosiu... asmeniskai ju nepazistam, o tartis vien pagal kitu mamyciu patirti irgi man atrodo nerimtas argumentas. nes tas pats medikas vienoms gali labai patikti, kitoms visai ne.. ax.gif

o del mokamos palatos - jau cia daug rasyta buvo - gausite ja tuo atveju, jei, kai pagimdysite, ta palata bus laisva. garantijos nera 4u.gif
Atsakyti
Aciu Slyvai ir rabrasai uz atsakymus, padrasinot mane, nes man ir nera skirtumo, tik...aplink (sporte, baseine nestukes, pazistamos, kaip susitare, kad tartis, kad yra didelis skirtumas ir pan.).

As ir nesu dar galutinai apsisprendus, nes norejau Trakuose (na, kad geri atsiliepimai ir didesnis sansas gaut ta privacia palata, nes bent tas man labai svarbu, kad butumem visa seima kartu po sio ivykio), bet kazkaip akusere mano paminejo, kad manes ten gali nepriimt ir parsius atgal i Vilniu (kaip suprantu, jei ten pilna gimdanciu butu), o is Vilniaus gimdymo namu RK tuomet renkuosi.

O gal zinot kelinta val. ta paskaitele? Nueiciau, bet ta diena einu pas akusere.
Atsakyti
O ar yra RK tas mokejimas i kasa, jei taries su gydytoju ne jo budejimo metu?
Atsakyti
QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 18, 21:40)
O gal zinot kelinta val. ta paskaitele? Nueiciau, bet ta diena einu pas akusere.

Paskaitos vyksta treciadieniais 13.00 h 4u.gif
Atsakyti