QUOTE(j.a.v @ 2009 12 14, 11:09)
Sveikos, jeigu kas zinote, parasykite kaip ten reikalai su tuo karantinu, gal jau sia savaite nutrauks? Ir man dar iskilo toks klausimelis. Kai jau pradedi naturaliai gimdyti ir atvaziuoji i ligonine su visais savo daiktais, tai pirma "apgyvendina" palatoje, o po to viska ten tikrina ir t.t. Nes kazkaip iskilo klausimas kaip ten su visais daiktais, tarkim jeigu atsivezi savo tapkes, nori su savo naktiniais gimdyti, dar koki masazuokli panaudoti gimdant, tai jei is kart i gimdykla, tai kazkaip be rysio su tu daiktu pasiemimu. O kitas klausimas, jeigu duoda palata, tai kol gimdai ka tie daiktai taip ir guli niekieno nesaugomi, palatos juk nerakinamos? Ir gal zinote ar tos mokamos palatos rakinamos ar ne, nes galvoju, kad viena is ju reiktu pasiimti, bent, kad po gimdymo vyras galetu buti, gal leis, kai uz palata bus mokama?
Man buvo taip: atvaziavom kazkur 4 val ryte, daiktai buvo sudeti atskirai kas i gimdykla, kas i palata, priemime mane apziurejo ir uzpildem dokumentus (vyras lauke koridoriuj), tada slaugyte paklause ka atsivezem, t.y. ar nieko netruksta ir liepe vyrui atvezti siltesnius rubelius vaikui, kol vyras vazinejo (tuo paciu nuveze namo mano palta ir batus) as persirengiau, padare man klizma ir nuveze i gimdykla, neuzilgo atejo vyras jau persirenges, palatos daiktus paliko persirengimo kambarelyje nuo kurio jis turejo rakta. Po visko, kai atveze mane su maziuku i palata, vyras atnese likusius daiktus