Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(j.a.v @ 2009 12 14, 11:09)
Sveikos, jeigu kas zinote, parasykite kaip ten reikalai su tuo karantinu, gal jau sia savaite nutrauks? Ir man dar iskilo toks klausimelis. Kai jau pradedi naturaliai gimdyti ir atvaziuoji i ligonine su visais savo daiktais, tai pirma "apgyvendina" palatoje, o po to viska ten tikrina ir t.t. Nes kazkaip iskilo klausimas kaip ten su visais daiktais, tarkim jeigu atsivezi savo tapkes, nori su savo naktiniais gimdyti, dar koki masazuokli panaudoti gimdant, tai jei is kart i gimdykla, tai kazkaip be rysio su tu daiktu pasiemimu. O kitas klausimas, jeigu duoda palata, tai kol gimdai ka tie daiktai taip ir guli niekieno nesaugomi, palatos juk nerakinamos? Ir gal zinote ar tos mokamos palatos rakinamos ar ne, nes galvoju, kad viena is ju reiktu pasiimti, bent, kad po gimdymo vyras galetu buti, gal leis, kai uz palata bus mokama?

Man buvo taip: atvaziavom kazkur 4 val ryte, daiktai buvo sudeti atskirai kas i gimdykla, kas i palata, priemime mane apziurejo ir uzpildem dokumentus (vyras lauke koridoriuj), tada slaugyte paklause ka atsivezem, t.y. ar nieko netruksta ir liepe vyrui atvezti siltesnius rubelius vaikui, kol vyras vazinejo (tuo paciu nuveze namo mano palta ir batus) as persirengiau, padare man klizma ir nuveze i gimdykla, neuzilgo atejo vyras jau persirenges, palatos daiktus paliko persirengimo kambarelyje nuo kurio jis turejo rakta. Po visko, kai atveze mane su maziuku i palata, vyras atnese likusius daiktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 14, 09:11)
Bet kaip suprantu nors karta echo ziurejo, jei terminus perskaiciuoja?  g.gif

Buvau ten kelis kartus,bet echo nei karto neziurejo schmoll.gif o termina kaip supratau perskaiciavo pagal menesines, na kazkaip ji ten aiskino, kad pagal cikla, ir pan. Cia man Puziene taip.
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2009 12 14, 09:58)
O tai nuvaziuoji pirmakart, paziuri kakleli, paklauso toniukus ir pasako nauja termina?  g.gif Maniau, pagal echo nusprendzia ar cia jau laikas ar ne  g.gif Bliamba nesamone kokia lotuliukas.gif
Ruosiuos sian nuvaziuoti i RK tai ziuresim ka ten sakys...

Neziurejo man net ir kaklelio... Tik toniukus sirdutes paklause...
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 14, 10:07)
Man kaklelio nežiūrėjo nei karto, tik toniukus. O gimdymo data tai nežinau kodėl taip nusikėlė, mm reguliarios, pirma echo daryta 12 sav., vaikelis planuotas, todėl mano ginė buvo viską labai tiksliai nustačius. Bet Puzienė mane pirmą kartą matydama, nežiūrėjus nei echo nei kalkelio žinojo geriau matyt  doh.gif
Papildyta:
Dabar kai jau tai patyriau, tai žinau, kad ilgiau kaip savaitę virš termino nelaukčiau, važiuočiau į AK.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai su Jumis sutinku 4u.gif Nerizikuociau ir as.
Atsakyti
na vat, jei bus antras nestumas, nes vyras man galva nuims, jei nebus lotuliukas.gif tai vien del tu perskaiciavimu i RK jau nevaziuosiu... schmoll.gif
beje, dabar uzsiparinus del kitko, cia kam buvo CP, tai neleido paskui "Ketolgan" ? tik nesenai perskaiciau info lapeli, kad vaistas papuola i motinos piena doh.gif aisku nuskausminimas po CP butinas, bet ar kitokio kokio vaisto nebuvo? nes vyrui liepe nupirkt situ-recepta dave doh.gif ir leist ji galima tik dvi paras, o as tris leidau, aisku po 1 ampule bent jau, bet primaitinau vaika vaistais.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 14, 10:07)

Dabar kai jau tai patyriau, tai žinau, kad ilgiau kaip savaitę virš termino nelaukčiau, važiuočiau į AK.

man tai ir tos savaites uzteko..
aisku mazylei viskas ok, pernesiojimo pozymiu nematyt, bet vistiek, jei vandenai zali, odyte lupasi ir dar dusti pradejo per gimdyma, tai nebuvo jai ten gerai. gyd. sako - nenori ji jau pas tave but. nenori, tai aisku, kad nenori, tai kam perskaiciuodinet? doh.gif ai, bet cia neissemiami tie pokalbiai.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 12, 17:11)
Mano ginė stebėjo iki termino, po termino atiduoda ligoninės priežiūrai, per 13 dienų jie nieko nepastebėjo, nes tik tonus matavo...

O man pareiškė RK, kad ir po termino turėjau eiti pas savo ginę, nes turi ir po termino prižiūrėti doh.gif

QUOTE(Neraitė @ 2009 12 14, 10:15)
Jei gimdote tai veda į gimdyklą, palatą duoda tik tada kai pagimdote, daiktus užrakins, bet ko reikia gimdykloj turėkite susidėjus į atskirą krepšelį. Jei gausite mokamą palatą tada duos raktą. Bet aš gulėjau iki gimdypo dvi paras, tai mes buvom dviese ir turėjom raktą, užrakindavom palatą tada kai abi kažkur eidavom.

Aš abu gimdymus į gimdyklas ėjau su visais daiktais - krepšiu po gimdymo su viskuo viskuo ir mažesniu, kur tik gimdyklai viskas skirta buvo.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 12 14, 15:56)

Aš abu gimdymus į gimdyklas ėjau su visais daiktais - krepšiu po gimdymo su viskuo viskuo ir mažesniu, kur tik gimdyklai viskas skirta buvo.

aha,mane irgi, dar be vyro gi, atvede su visais daiktais i gimdykla doh.gif nu tada, kai buvo skubus CP, tai patys tuos daiktus ir tempiojo lotuliukas.gif is gimdyklos kazkur, paskui i pooperacine, paskui i palata, nes as tai nepaejau gi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 12 14, 12:41)
Buvau ten kelis kartus,bet echo nei karto neziurejo  schmoll.gif  o termina kaip supratau perskaiciavo pagal menesines, na kazkaip ji ten aiskino, kad pagal cikla, ir pan.  Cia man Puziene taip.
Papildyta:
Neziurejo man net ir kaklelio... Tik toniukus sirdutes paklause...

Aha, man pagal cikla irgi skaiciavo ir as visai sutinku su jos skaiciavimu: +7d -3men. Priklausomai nuo ciklo ilgumo. Jei ciklas ilgesnis nei 28d. tai prideda atitinkamai daugiau dienu. As pati sau taip buvau pasiskaiciavus 17d, ji 18d. Nors jei skaiciuoti kitu metodu pagal 40 sav. + tiek dienu, kiek ciklas ilgesnis, tai gaunasi man 15-16 g.gif Nezinau, kas teisingiau, bet plius minus pora dienu nieko nekeicia, manau. Ir turiu vilties, kad pradesiu gimdyti dar labai nepernesiojus biggrin.gif

Klause ir man tik toniukus. Tikejausi, kazka daugiau ziures, bet matyt jie su kakleliais ir kitais eiliniu giniu dalykais nesiterlioja... unsure.gif

O karantinas vis dar tesiasi, tik maisiukus galima perdavineti doh.gif Gimdyme dalyvauti vyrui negalima. O jei imat mokama palata, tai vyras gali ne tik lankymo valandos lankyti, bet buti kiek nori.
Atsakyti
Aš, kai vaikščiojau po termino tonusų klausyt, tai paskui ir kaklelį žiūrėdavo. Paskutinį kartą, kai buvau atėjus, tai po apžiūros pasakė, kad jau 3 cm. yra atsidarymas. Rytojaus dieną atvažiavau su sąrėmiais gimdyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2009 12 14, 20:04)
Aš, kai vaikščiojau po termino tonusų klausyt, tai paskui ir kaklelį žiūrėdavo. Paskutinį kartą, kai buvau atėjus, tai po apžiūros pasakė, kad jau 3 cm. yra atsidarymas. Rytojaus dieną atvažiavau su sąrėmiais gimdyt ax.gif

bet is tiesu po to kaklelio patikrinimo tai ir man buvo kad kita diena jau gimdymas prasidejo doh.gif nemegstu as tokios proceduros blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Jei kas isgirsit apie karantino pabaiga RK, skelbkit 4u.gif
Epidemija jau lyg atsauke.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 15, 11:58)
Jei kas isgirsit apie karantino pabaiga RK, skelbkit 4u.gif
Epidemija jau lyg atsauke.

vat vat ir mane tas labai labai domina smile.gif kazka per zinias girdejau kad viskas slegsta, tai labai tikiuosi kad antros bangos nebus ir galesim gimdyti nesivarzydamos biggrin.gif
Atsakyti
Jokiu ziniu apie karantina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 16, 13:35)
Jokiu ziniu apie karantina? g.gif

nerviukas ima? smile.gif
Atsakyti