Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(slyva @ 2009 12 12, 18:01)
Na spalvos tai taip, nepaziures turbut, bet kitokius blogus dalykus, manau, tikrai gali pamatyti. As bandysiu prasyti, kad echo paziuretu, kad ir paciai ramiai butu. Nezinau koks ten aparatas priimamajam, bet kazkada kai buvau, tai jo, nusivede mane i kabineta, kur net keli stovi ir tikrai geri.
Be to, o jei eini echo pas savo gine, ir ji sako, kad jau vsio, blogai, reikia gimdyti, bet ji pati gimdymu nepriimineja? Tai kazkaip irgi durnai lekt i ligonine ir sakyti, kad va man ziurejo ir sake, kad blogai g.gif Geriau prasyti vietoj, kur gimdyti ruosiamasi. Bent as taip manau.

taip, tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 12, 16:03)
as tai kazkaip suabejojau ejimo pas juos prasme... toniukus paklause ir viena karta kakleli paziurejo, o kad vandenys mano buvo zali, virkstele aplink kakla apsisukus (del ko buvo skubus CP), tai neziurejo ir nemate, o juk galejo vandenu kieki pazet, echo padaryt ir tt ar ne? kas is to, jei tik toniuku paklauso? ir dar leido pernesioti su zaliais vandenais..

Labai sutinku,ir uzjauciu 4u.gif Mums irgi leido pernesiot ilgai...irgi zali vandenys buvo. Siaip jau buvau nuvaziavus i antakalni,ten pasake,kad jei per kelias dienas veiksmas neprasides,atvykti jau su lagaminais. Kuomet RK sake mano gimdymo data nustatyta neteisingai (turejau gimdyti geguzes 14), tad galima laukti vos ne iki birzelio 13 (nustate nauja gimdymo data - birzelio 3, tad dar dvi savaites po sios datos galima laukti).. Labai gaila,kad nuvykom i RK.....labai gaila....
O kas del sirdutes toniuku,ir kitokios apziuros RK - tai man klause tik toniukus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 13 gruodžio 2009 - 14:20
QUOTE(Panelee @ 2009 12 13, 15:17)
O kas del sirdutes toniuku,ir kitokios apziuros RK  - tai man klause tik toniukus..

Man irgi tik toniukus paklausydavo ir namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 14, 07:54)
Man irgi tik toniukus paklausydavo ir namo  doh.gif

Bet kaip suprantu nors karta echo ziurejo, jei terminus perskaiciuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 14, 09:11)
Bet kaip suprantu nors karta echo ziurejo, jei terminus perskaiciuoja?  g.gif

Terminus skaičiuoja nežinia pagal ką. Pirmą kartą nuvykau į RK praėjus trim dienom po termino, echo padarė tik 13-ą dieną po termino jau kai gulėjau ligoninėje, nes toniukai buvo negeri, bet ir tada gimdymo neskatino, nes Puzienė nusprendė, kad dar ne laikas. Ačiū D kad vakare gimdymas prasidėjo pats.
Būkit labai atsargios su pernešiojimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 14, 08:49)
Terminus skaičiuoja nežinia pagal ką. Pirmą kartą nuvykau į RK praėjus trim dienom po termino, echo padarė tik 13-ą dieną po termino jau kai gulėjau ligoninėje, nes toniukai buvo negeri, bet ir tada gimdymo neskatino, nes Puzienė nusprendė, kad dar ne laikas. Ačiū D kad vakare gimdymas prasidėjo pats.
Būkit labai atsargios su pernešiojimu  4u.gif

O tai nuvaziuoji pirmakart, paziuri kakleli, paklauso toniukus ir pasako nauja termina? g.gif Maniau, pagal echo nusprendzia ar cia jau laikas ar ne g.gif Bliamba nesamone kokia lotuliukas.gif
Ruosiuos sian nuvaziuoti i RK tai ziuresim ka ten sakys...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 14, 09:58)
O tai nuvaziuoji pirmakart, paziuri kakleli, paklauso toniukus ir pasako nauja termina?  g.gif Maniau, pagal echo nusprendzia ar cia jau laikas ar ne  g.gif Bliamba nesamone kokia lotuliukas.gif

Man kaklelio nežiūrėjo nei karto, tik toniukus. O gimdymo data tai nežinau kodėl taip nusikėlė, mm reguliarios, pirma echo daryta 12 sav., vaikelis planuotas, todėl mano ginė buvo viską labai tiksliai nustačius. Bet Puzienė mane pirmą kartą matydama, nežiūrėjus nei echo nei kalkelio žinojo geriau matyt doh.gif
Papildyta:
Dabar kai jau tai patyriau, tai žinau, kad ilgiau kaip savaitę virš termino nelaukčiau, važiuočiau į AK.
Atsakyti
Nelabai tada suprantu prasmes ju tokios "prieziuros", jei veluoja gimdymas g.gif Arba as gal per mazai suprantu, nes isivaizduoju, kad jau uzdelsimo atveju turetu itin atidziai stebeti.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 14, 10:31)
Nelabai tada suprantu prasmes ju tokios "prieziuros", jei veluoja gimdymas g.gif Arba as gal per mazai suprantu, nes isivaizduoju, kad jau uzdelsimo atveju turetu itin atidziai stebeti.

Nu aš irgi manau, kad turėtų.
Atsakyti
Sveikos, jeigu kas zinote, parasykite kaip ten reikalai su tuo karantinu, gal jau sia savaite nutrauks? Ir man dar iskilo toks klausimelis. Kai jau pradedi naturaliai gimdyti ir atvaziuoji i ligonine su visais savo daiktais, tai pirma "apgyvendina" palatoje, o po to viska ten tikrina ir t.t. Nes kazkaip iskilo klausimas kaip ten su visais daiktais, tarkim jeigu atsivezi savo tapkes, nori su savo naktiniais gimdyti, dar koki masazuokli panaudoti gimdant, tai jei is kart i gimdykla, tai kazkaip be rysio su tu daiktu pasiemimu. O kitas klausimas, jeigu duoda palata, tai kol gimdai ka tie daiktai taip ir guli niekieno nesaugomi, palatos juk nerakinamos? Ir gal zinote ar tos mokamos palatos rakinamos ar ne, nes galvoju, kad viena is ju reiktu pasiimti, bent, kad po gimdymo vyras galetu buti, gal leis, kai uz palata bus mokama?
Atsakyti
QUOTE(j.a.v @ 2009 12 14, 11:09)
Sveikos, jeigu kas zinote, parasykite kaip ten reikalai su tuo karantinu, gal jau sia savaite nutrauks? Ir man dar iskilo toks klausimelis. Kai jau pradedi naturaliai gimdyti ir atvaziuoji i ligonine su visais savo daiktais, tai pirma "apgyvendina" palatoje, o po to viska ten tikrina ir t.t. Nes kazkaip iskilo klausimas kaip ten su visais daiktais, tarkim jeigu atsivezi savo tapkes, nori su savo naktiniais gimdyti, dar koki masazuokli panaudoti gimdant, tai jei is kart i gimdykla, tai kazkaip be rysio su tu daiktu pasiemimu. O kitas klausimas, jeigu duoda palata, tai kol gimdai ka tie daiktai taip ir guli niekieno nesaugomi, palatos juk nerakinamos? Ir gal zinote ar tos mokamos palatos rakinamos ar ne, nes galvoju, kad viena is ju reiktu pasiimti, bent, kad po gimdymo vyras galetu buti, gal leis, kai uz palata bus mokama?

Jei gimdote tai veda į gimdyklą, palatą duoda tik tada kai pagimdote, daiktus užrakins, bet ko reikia gimdykloj turėkite susidėjus į atskirą krepšelį. Jei gausite mokamą palatą tada duos raktą. Bet aš gulėjau iki gimdypo dvi paras, tai mes buvom dviese ir turėjom raktą, užrakindavom palatą tada kai abi kažkur eidavom.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 14, 09:58)
O tai nuvaziuoji pirmakart, paziuri kakleli, paklauso toniukus ir pasako nauja termina?  g.gif Maniau, pagal echo nusprendzia ar cia jau laikas ar ne  g.gif Bliamba nesamone kokia lotuliukas.gif

buk gerute parasyk kaip seksis RK mirksiukas.gif Ir ka ten nuspres gero....labai lauksiu info biggrin.gif ax.gif
Atsakyti