Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Neraitė @ 2009 12 10, 16:56)
Aš vat irgi manau, kad geriau jau 20lt duot nei pirkt kažkokių saldumynų  g.gif  Bet jei duodu poliklinikoj kartais šokoladą tai dėl to, kad 3 lt nepaduosi  biggrin.gif

nu jo, 3 ltjau ne į temą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif sakykit o tai pries kiek laiko RK iki gimdymo galima pradeti lankytis pas juos?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif sakykit o tai pries kiek laiko RK iki gimdymo galima pradeti lankytis pas juos?

Bent jau kai buvau nuejusi siaip pasiklausinet kas ten kaip, tai sake, kad kai sueina terminas sekancia diena galima pradeti eiti pas juos. Pvz. jei terminas 10 d. ir iki to nepagimdai verysad.gif tai 11 d. galima jau pas juos eiti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laputeeeee @ 2009 12 11, 21:53)
Sveikutes smile.gif  sakykit o tai pries kiek laiko RK iki gimdymo galima pradeti lankytis pas juos?

na as jau kita savaite pradesiu eiti vaikiuko tonusus klausytis ir taip i savaite viena karteli teks lankytis...bet cia matyt nuo situacijos priklauso jei lengvas nestumas tai tada aisku nera tikslo anksti ten eiti o jei kas negerai tada jau anksciau siuncia...
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 12, 12:45)
na as jau kita savaite pradesiu eiti vaikiuko tonusus klausytis ir taip i savaite viena karteli teks lankytis...bet cia matyt nuo situacijos priklauso jei lengvas nestumas tai tada aisku nera tikslo anksti ten eiti o jei kas negerai tada jau anksciau siuncia...

as tai kazkaip suabejojau ejimo pas juos prasme... toniukus paklause ir viena karta kakleli paziurejo, o kad vandenys mano buvo zali, virkstele aplink kakla apsisukus (del ko buvo skubus CP), tai neziurejo ir nemate, o juk galejo vandenu kieki pazet, echo padaryt ir tt ar ne? kas is to, jei tik toniuku paklauso? ir dar leido pernesioti su zaliais vandenais..
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 12, 16:03)
as tai kazkaip suabejojau ejimo pas juos prasme... toniukus paklause ir viena karta kakleli paziurejo, o kad vandenys mano buvo zali, virkstele aplink kakla apsisukus (del ko buvo skubus CP), tai neziurejo ir nemate, o juk galejo vandenu kieki pazet, echo padaryt ir tt ar ne? kas is to, jei tik toniuku paklauso? ir dar leido pernesioti su zaliais vandenais..

drinks_cheers.gif
Man irgi nepatinka tas toniukų klausymas. Mano sūnelis mirko žaliam vandenį nežinia kiek dienų. Kai pagimdžiau tai gydytoja sakė, kad placenta labai sena, kai pasakiau, kad paskutinę savaitę jis labai daug judėdavo, tai sakė alkanas buvo, nes ji jo nebepamaitindavo kiek jam reikia blink.gif Linkiu visoms gimdyt laiku ir nepernešiot.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 12, 16:11)
drinks_cheers.gif
Man irgi nepatinka tas toniukų klausymas. Mano sūnelis mirko žaliam vandenį nežinia kiek dienų. Kai pagimdžiau tai gydytoja sakė, kad placenta labai sena, kai pasakiau, kad paskutinę savaitę jis labai daug judėdavo, tai sakė alkanas buvo, nes ji jo nebepamaitindavo kiek jam reikia  blink.gif  Linkiu visoms gimdyt laiku ir nepernešiot.

Bet juk vandeni ir placenta poliklinikoj stebi - bent jau man per antra echo pasake, kad vandenu norma, o vat placenta stebet reikia nes kalkeja greiciau nei priklauso. Del to arciau gimdimo termino gine paskire dar viena echo. Aciu D sunelis gime laiku ir maisto pilvelyje jam uzteko ax.gif
Atsakyti
Siaubas, na ir istorijos :blink Noreciau nepernesioti...
As pvz, pas savo gine buvau paskutini karta pries 3 sav. ir sake, kai sueis terminas vaziuoti i stacionara. Tai neturiu dvigubos prieziuros.. Bet gal galima tada RK per apziura paprasyti, kad paziuretu su echo vandenis ir placenta? g.gif Aisku, uz dyka turbut nieko nedarys, teks i kisene ka nors ideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 12, 16:36)
Bet juk vandeni ir placenta poliklinikoj stebi - bent jau man per antra echo pasake, kad vandenu norma, o vat placenta stebet reikia nes kalkeja greiciau nei priklauso. Del to arciau gimdimo termino gine paskire dar viena echo. Aciu D sunelis gime laiku ir maisto pilvelyje jam uzteko  ax.gif

Mano ginė stebėjo iki termino, po termino atiduoda ligoninės priežiūrai, per 13 dienų jie nieko nepastebėjo, nes tik tonus matavo...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 12, 17:14)
Siaubas, na ir istorijos :blink Noreciau nepernesioti...
As pvz, pas savo gine buvau paskutini karta pries 3 sav. ir sake, kai sueis terminas vaziuoti i stacionara. Tai neturiu dvigubos prieziuros.. Bet gal galima tada RK per apziura paprasyti, kad paziuretu su echo vandenis ir placenta? g.gif Aisku, uz dyka turbut nieko nedarys, teks i kisene ka nors ideti smile.gif

Kiek žinau vandenų spalvos nei vienas echo nenustatys ax.gif Aišku svarbu sekti artų vandenų norma ir ar placenta gerai dirba.
Aš pernešiojau 10 d. tai RK tik tonus klausė bet aš nepasigėinau nueiti pas savo ginę ir paprašyti kad ištirtų echo kaip dirba placenta ar pakanka vaikeliui maisto ir deguonies ..RK nedrįsau prašyti kad echo žiūrėti..kiek mačiau priėmime tai toks senas..senas..senas scho stovi..bet žinau kad nestuke.gif vedasi kažkur kitur ir žiūri jei reikiasu echo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2009 12 12, 17:52)
Kiek žinau vandenų spalvos nei vienas echo nenustatys  ax.gif  Aišku svarbu sekti artų vandenų norma ir ar placenta gerai dirba.
Aš pernešiojau 10 d. tai RK tik tonus klausė bet aš nepasigėinau nueiti pas savo ginę ir paprašyti kad ištirtų echo kaip dirba placenta ar pakanka vaikeliui maisto ir deguonies ..RK nedrįsau prašyti kad echo žiūrėti..kiek mačiau priėmime tai toks senas..senas..senas scho stovi..bet žinau kad  nestuke.gif  vedasi kažkur kitur ir žiūri jei reikiasu echo  bigsmile.gif

Na spalvos tai taip, nepaziures turbut, bet kitokius blogus dalykus, manau, tikrai gali pamatyti. As bandysiu prasyti, kad echo paziuretu, kad ir paciai ramiai butu. Nezinau koks ten aparatas priimamajam, bet kazkada kai buvau, tai jo, nusivede mane i kabineta, kur net keli stovi ir tikrai geri.
Be to, o jei eini echo pas savo gine, ir ji sako, kad jau vsio, blogai, reikia gimdyti, bet ji pati gimdymu nepriimineja? Tai kazkaip irgi durnai lekt i ligonine ir sakyti, kad va man ziurejo ir sake, kad blogai g.gif Geriau prasyti vietoj, kur gimdyti ruosiamasi. Bent as taip manau.
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2009 12 11, 23:53)
Sveikutes smile.gif  sakykit o tai pries kiek laiko RK iki gimdymo galima pradeti lankytis pas juos?

Bent jau kai buvau nuejusi siaip pasiklausinet kas ten kaip, tai sake, kad kai sueina terminas sekancia diena galima pradeti eiti pas juos. Pvz. jei terminas 10 d. ir iki to nepagimdai  verysad.gif  tai 11 d. galima jau pas juos eiti.  ax.gif

aciukas 4u.gif smile.gif
Atsakyti