Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Labi @ 2009 12 09, 18:56)
Na s cia kai jau nuo lapkricio 30 d. laika leidziu, tai kur cia tiek paluciu prisitempsi...
Man dar vienas klausimas ramybes neduoda, jei as nesitariau su jokia gydytoja del gimdymo, tai ar reiktu kaip nors atsidekoti uz prieziura? Kaip jus darot? Nes vaiku skyriaus vedejai jauciuosi dekinga uz mazyles gydyma, ir net nezinau kaip cia pasielgus...  ax.gif

As manau, kad jei jautiesi dekinga, ir nori tai kazkaip parodyt, butinai atsidekok mirksiukas.gif Saldainiu deze ar kazkaip. Bent man tai norisi, kai zmogus kazka man gero padaro, tuo paciu ir jam atsilyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 09, 19:39)
daug davei, turejo sokineti apie tave  biggrin.gif buvo viena valytoja, kuri oi kaip pinigo norejo, gimdykloj kraciausi nuo salcioai ji man adijala atnese antra ir i tulika kartu uzejo kazko noredama, bet as jai nieko .. kiaule ane?  lotuliukas.gif

Kažkaip likau labai patenkinta, nereikėjo savo nieko naudoti, nei rankšluosčių, nei palučių, nei naktinių. Ir vazų atnešė gėlėms pamerkti net neprašyta. Ir šiūkšles nurinkdavo nuo stalo... Žodžiu buvo labai patogu nereikėjo niekuo rūpintis 4u.gif
Nors man visas personalas kažkaip malonus po gimdymo papuolė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 09 gruodžio 2009 - 19:18
QUOTE(Labi @ 2009 12 09, 18:56)
Na s cia kai jau nuo lapkricio 30 d. laika leidziu, tai kur cia tiek paluciu prisitempsi...
Man dar vienas klausimas ramybes neduoda, jei as nesitariau su jokia gydytoja del gimdymo, tai ar reiktu kaip nors atsidekoti uz prieziura? Kaip jus darot? Nes vaiku skyriaus vedejai jauciuosi dekinga uz mazyles gydyma, ir net nezinau kaip cia pasielgus...  ax.gif

kadangi daugeliui gydytojų ar sesučių atsidėkojama saldumynais, siūlyčiau nupirkti kokį čekį - tą tikrai įvertins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2009 12 10, 10:25)
kadangi daugeliui gydytojų ar sesučių atsidėkojama saldumynais, siūlyčiau nupirkti kokį čekį - tą tikrai įvertins ax.gif

čekis tik vienai,o va saldumynais pasivaišina visas kolektyvas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kas zinot kaip ten del karantino? ar vyru vis dar gimdyt kartu neleidzia?
ir dar klausimelis ar pries gimdyma jus lanketes apziurai ar kaip ten pavadint, kai sirdele leliuko paklauso? nes man jau savaite kaip po termino ir sake kad reik siuntimo is gyditojos apziurai, o su tuo lapu baltu priims tik kai jau gimdysiu. nors kai pries du metus ten gimdziau tai viskas kitaip buvo. ar cia del karantino taip....?
o mano gyd. sake kad tas baltas lapas ir yra siuntimas, kad su juo bet kada turi ligoninej priimt, nes jis patvirtintas kaip siuntimas paties ministro. tai kaip cia yra.
zinoma del sventos ramybes pasimsiu as ta siuntima is gyd. kazkaip nemalonu kai tave siuntineja pirmyn-atgal.
gal cia kitoms pagelbes ir jums nereikes vazinet bereikalingai siuntimu.
visoms lengvo gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(melisa @ 2009 12 10, 11:49)
sveikutes, gal kas zinot kaip ten del karantino? ar vyru vis dar gimdyt kartu neleidzia?
ir dar klausimelis ar pries gimdyma jus lanketes apziurai ar kaip ten pavadint, kai sirdele leliuko paklauso? nes man jau savaite kaip po termino ir sake kad reik siuntimo is gyditojos apziurai, o su tuo lapu baltu priims tik kai jau gimdysiu. nors kai pries du metus ten gimdziau tai viskas kitaip buvo. ar cia del karantino taip....?
o mano gyd. sake kad tas baltas lapas ir yra siuntimas, kad su juo bet kada turi ligoninej priimt, nes jis patvirtintas kaip siuntimas paties ministro. tai kaip cia yra.
zinoma del sventos ramybes pasimsiu as ta siuntima is gyd. kazkaip nemalonu kai tave siuntineja pirmyn-atgal.
gal cia kitoms pagelbes ir jums nereikes vazinet bereikalingai siuntimu.
visoms lengvo gimdymo.

mane israse antradieni, tai dar karantinas buvo. O jei nori pradeti pas juos lankytis anksciau, tai siuntimo butinai reikia, nors taip, pries kelis metus nereikejo. Matyt gauna kazkokius pinigus, kai priziuri nestuke.gif iki gimdymo.
As tai 15 d. dar eisiu pas savo gine, tai irgi imsiu siuntima ir tada jau lankysiuos RK (nors aisku, jei iki to laiko nepagimdysiu g.gif )
Atsakyti
del vaikiuko tonusu klausymo tai ir man jau kazkur nuo kitos savitales reiketu pradeti lankytis priimamajam...tada jau ir del operacijos nusprestu ir siaip paciai ramiau butu apsiuostyti biggrin.gif

kiek pamenu anksciau tai lyg ir nereikejo siuntimo bet jis manau tikrai nepatrukdytu,svarbiausia tureti nesciosios knygele ir del kokios priezasties reikia tos tonusiukus klausytis...siaip manau sesutes priima visada, tik va reiketu susitarki kas kiek laiko reikes eiti ir iki kada lankytis pas juos...
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 10, 13:28)
del vaikiuko tonusu klausymo tai ir man jau kazkur nuo kitos savitales reiketu pradeti lankytis priimamajam...tada jau ir del operacijos nusprestu ir siaip paciai ramiau butu apsiuostyti  biggrin.gif

kiek pamenu anksciau tai lyg ir nereikejo siuntimo bet jis manau tikrai nepatrukdytu,svarbiausia tureti nesciosios knygele ir del kokios priezasties reikia tos tonusiukus klausytis...siaip manau sesutes priima visada, tik va reiketu susitarki kas kiek laiko reikes eiti ir iki kada lankytis pas juos...

Anksciau taip, nereikejo. O dabar akuseres pacios pasako, kad jei nori pas juos lankytis, tai reikia tureti siuntima is savo gines. Jie uzves ambulatorine kortele ir stebes vaikiuko ir pacios bukle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 10, 12:28)

Praėjusią savaitę nuėjau be siuntimo, tai apžiūrėjo, bet pabambėjo, kad jo reikia. Kai pirmadienį nunešiau, tai labai apsidžiaugė. Tas atskiras lapas - turbūt vidaus tvarkos išraiška. Galmetų pabaiga ir ligoninei jau trūksta pinigėlių. O tokiu būdu bando mažinti srautą.. g.gif Čia toks pamąstymas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2009 12 10, 09:31)
čekis tik vienai,o va saldumynais pasivaišina visas kolektyvas  biggrin.gif

kai saldainių dėžė visam kolektyvui tenka kartą per savaitę, tai jie džiaugiasi, bet kai po kelias gauna kiekvieną dieną, tas saldainis tikrai nebe toks saldus darosi.
Turiu draugę, kuri dirba vienoj ligoninėj sesute. Tai karts nuo karto pabimbia,. kad geriau jau duotų pinigėlį... blush2.gif

Žinoma, čia kaip jau kam išeina biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viti: 10 gruodžio 2009 - 13:29
QUOTE(viti @ 2009 12 10, 14:28)

kai saldainių dėžė visam kolektyvui tenka kartą per savaitę, tai jie džiaugiasi, bet kai po kelias gauna kiekvieną dieną, tas saldainis tikrai nebe toks saldus darosi.
Turiu draugę, kuri dirba vienoj ligoninėj sesute. Tai karts nuo karto pabimbia,. kad geriau jau duotų pinigėlį...  blush2.gif

mano pazystama irgi sake, kad saldainius namie jau bokstais krauna lotuliukas.gif sako jau geriau kavos duotu, tai kava bent geri, o kiek tu saldainiu gali per diena privalgyt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 10, 17:16)
mano pazystama irgi sake, kad saldainius namie jau bokstais krauna  lotuliukas.gif sako jau geriau kavos duotu, tai kava bent geri, o kiek tu saldainiu gali per diena privalgyt  doh.gif  doh.gif

Aš vat irgi manau, kad geriau jau 20lt duot nei pirkt kažkokių saldumynų g.gif Bet jei duodu poliklinikoj kartais šokoladą tai dėl to, kad 3 lt nepaduosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 10, 17:16)
mano pazystama irgi sake, kad saldainius namie jau bokstais krauna  lotuliukas.gif sako jau geriau kavos duotu, tai kava bent geri, o kiek tu saldainiu gali per diena privalgyt  doh.gif  doh.gif

o as manau ka beduosti vistiek bus gerai smile.gif svarbiausia jausi akd atsidekojei o ka ir kiek duosi nesvarbu schmoll.gif svarbiausia noras ir geras rezultatas thumbup.gif
Atsakyti