Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Labi @ 2009 12 09, 11:09)
Mano žiniomis mokamų palatų yra trys, nes aš guliau į ligoninę iš vakaro prieš planuojamą CP, prašiau iškart mokamos palatos, tad galėjau rinktis iš trijų, dvi pirmame ir viena antrame aukšte yra. Pasirinkau antrame aukšte (iš čia arčiau vaikų skyrius wink.gif ) ir dabar vis dar čia laiką leidžiu...

O, tai gali tiesiogiai patransliuoti koks ten antpludis gimdyviu? bigsmile.gif Ar lengva gauti mokama? Na tu kaip suprantu lengvai gavai ir net rinktis galejai biggrin.gif
Atsakyti
Na taip, man pasiseke, galejau rinktis, bet siaip tai jei viskas gerai tai niekas cia ilgai nelaiko mamyciu su mazyliais, trys paros ir namucio israso, todel imant mokama palata iskart gauni saskaita uz tris paras wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Labi @ 2009 12 09, 11:35)
Na taip, man pasiseke, galejau rinktis, bet siaip tai jei viskas gerai tai niekas cia ilgai nelaiko mamyciu su mazyliais, trys paros ir namucio israso, todel imant mokama palata iskart gauni saskaita uz tris paras wink.gif

Pamenu, per paskaiteles kai klausem, tai sake, galima ir ne visa laika ten buti, pabuni para, nepatinka, jei yra laisvu vietu, gali i paprasta perkelti, arba atvirksciai - kai atsilaisvina mokama, tada ja gauni...
Atsakyti
Tai as manau kad galima, bet pabuvus sioj palatoj i paprasta tikrai nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labi @ 2009 12 09, 11:48)
Tai as manau kad galima, bet pabuvus sioj palatoj i paprasta tikrai nesinori  ax.gif

Tikiu, tuo labiau, kad jei persikelsi i paprasta palata, nebeleis vyro doh.gif Jau vien del to verta likt mokamoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labi @ 2009 12 09, 10:09)
Mano žiniomis mokamų palatų yra trys, nes aš guliau į ligoninę iš vakaro prieš planuojamą CP, prašiau iškart mokamos palatos, tad galėjau rinktis iš trijų, dvi pirmame ir viena antrame aukšte yra. Pasirinkau antrame aukšte (iš čia arčiau vaikų skyrius wink.gif ) ir dabar vis dar čia laiką leidžiu...

kaip idomu, kad net is triju galejote rinktis... kiek vis mamos pasakoja - tai kad vis buna uzimtos tos mokamos palatos... blush2.gif
matyt mazai gimdyviu tuo metu pasitaike? g.gif
Atsakyti
po mano patirties, tai tik mokama kitakart blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 09, 12:53)
po mano patirties, tai tik mokama kitakart  blink.gif

O kai buvai su vaiku ligonineje ar atnesdavo padejejos paluciu vaikui ar reikedavo prasyti? Nes as kelis kartus paprasiau tai atnese, o paskui nebe, tai isigudrinau ir paprasau vaiku skyriuje, kur visada duoda man ju.
Atsakyti
QUOTE(Labi @ 2009 12 09, 17:17)
O kai buvai su vaiku ligonineje ar atnesdavo padejejos paluciu vaikui ar reikedavo prasyti? Nes as kelis kartus paprasiau tai atnese, o paskui nebe, tai isigudrinau ir paprasau vaiku skyriuje, kur visada duoda man ju.

Aš valytojai daviau 50 Lt. tai man prinešdavo net neprašius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 09, 16:27)
Aš valytojai daviau 50 Lt. tai man prinešdavo net neprašius  ax.gif

doh.gif ot as nesusipratele, kazkaip net nepagalvojau kad reiktu pinigeliu duoti kad buciau aprupinta palutemis, et, tiek to jau, penktadieni pagaliau paleis namo... Nemoku kazkaip as tu pinigeliu duoti blush2.gif Butu oficialiai, viskas aisku, sumokeciau ir nesukciau galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labi @ 2009 12 09, 17:17)

padejejos is vaiku skyriaus? jos net i palata nebuvo uzeje. o paluciu savo turejau, tai ir nereikejo, o namie i skalbianke ir jokio vargo su tuo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 09, 17:27)
Aš valytojai daviau 50 Lt. tai man prinešdavo net neprašius  ax.gif

daug davei, turejo sokineti apie tave biggrin.gif buvo viena valytoja, kuri oi kaip pinigo norejo, gimdykloj kraciausi nuo salcioai ji man adijala atnese antra ir i tulika kartu uzejo kazko noredama, bet as jai nieko .. kiaule ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na s cia kai jau nuo lapkricio 30 d. laika leidziu, tai kur cia tiek paluciu prisitempsi...
Man dar vienas klausimas ramybes neduoda, jei as nesitariau su jokia gydytoja del gimdymo, tai ar reiktu kaip nors atsidekoti uz prieziura? Kaip jus darot? Nes vaiku skyriaus vedejai jauciuosi dekinga uz mazyles gydyma, ir net nezinau kaip cia pasielgus... ax.gif
Atsakyti