Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(gnulee @ 2009 12 08, 15:22)
sakykit gal kas zinot, gal kuri grizot is RK sia savaitele ir kaip ten su vyru dalyvavimu gimdyme? gal galima  pinigeliu pagalba ka nors sutarti su daktarais?  blush2.gif mane rytoj jau guldo, tad baisoka vienai bus,  o jei dar skatins...  verysad.gif

Deja, vyru neleidzia dalyvauti gimdyme, bet po gimdymo, jeigu paimsite mokama palata, tai vyras gali visa laika buti su jumis.

Sveikos 4u.gif
Pasidalinsiu savo ispudziais apie RK, nors gulejau patologijos skyriuje, ta prasme, 1 aukste. Palata pasitaike tikrai silta, naktimis teko vedinti kambari arba laikyti langa atsidarius mikroventiliacija. Lova patogi, gan aukstoka.
Personalui jokiu nusiskundimu neturiu, tikrai visi malonus ir paslaugus. Ir labai malonu buvo sutikti akusere, kuri prieme pirma mano vaika smile.gif
Atsakyti
tai nesupratau, i gimdyma neileidzia nes gali bacilu uznest vyras, o po gimdymo jau nors ir apsigyvenk kartu toj palatoj... tipo jau tada tai neuznes nieko? blink.gif o kada tu grizai is rk? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gnulee @ 2009 12 09, 10:12)
tai nesupratau, i gimdyma neileidzia nes gali bacilu uznest vyras, o po gimdymo jau nors ir apsigyvenk kartu toj palatoj... tipo jau tada tai neuznes nieko? blink.gif  o kada tu grizai is rk? smile.gif

Grizau vakar.
Na matyt taip g.gif , nes vyras tai ir is lauko ateidavo, ir eidavo su vaikeliu i virsu (matyt i 3 auksta). Kazkaip su nku ten juos suprasti del to karantino, bet sake, kad darbo dienomis net tikrina palatas ar nera lankytoju. O kada visa tai baigsis tai dar labiau neaisku, nes kai tokie orai doh.gif
Atsakyti
o kokia tos mokamos palatos kaina parai? ir kada del jos reikia tartis? o vyras tada joje gali ir miegoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gnulee @ 2009 12 09, 10:20)
o kokia tos mokamos palatos kaina parai? ir kada del jos reikia tartis? o vyras tada joje gali ir miegoti? blink.gif

Kainuoja 200 Lt. parai, o tariesi tada kai pagimdai, jei viena iš jų laisva, tada gausite 4u.gif
Atsakyti
aisku, cia ta kur su wc ir dusas ir t.t... na aciu uz info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gnulee @ 2009 12 09, 10:51)
aisku, cia ta kur su wc ir dusas ir t.t... na aciu uz info 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Yra dušas, wc, kriauklė, vystymo stalas, televizorius, spinta, antra lova (sofutė) vyrui, virtuvėlė...
Atsakyti
del nuskusminimu tai nezinau as pati ejau kai jau negalejau kesti skausmu pas sesute, paprasiau kad duotu ir viskas buvo be problemu...

tikrai nesedejau ir nelaukiau kada jos pacios ateis g.gif
Papildyta:
merginos o kokiam aukste ta mokama palata?
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 09, 11:06)
merginos o kokiam aukste ta mokama palata?

Aš gulėjau pirmame, ten prie jos yra virtuvėlė, tai buvo labai patogu. Kitos man atrodo aukščiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 09 gruodžio 2009 - 10:16
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 09, 10:16)
Aš gulėjau pirmame, ten prie jos yra virtuvėlė, tai buvo labai patogu. Kitos man atrodo aukščiau  g.gif

O kiek mokamu RK isvis yra?
Bet idomiai, jei gimdymo metu neleidzia buti, o paskui toj palatoj nors gyvenk g.gif
Atsakyti
kiek zinau ten yra dvi mokamos palatos.
Pasiskambinau del kursu, tai ju nebus, o kiek tesis karantinas neprognozuoja, nes sako, kad ne nuo ju priklauso. Tikiuosi, kad iki Kaledu tas karantinas baigsis:)
Atsakyti
Mano žiniomis mokamų palatų yra trys, nes aš guliau į ligoninę iš vakaro prieš planuojamą CP, prašiau iškart mokamos palatos, tad galėjau rinktis iš trijų, dvi pirmame ir viena antrame aukšte yra. Pasirinkau antrame aukšte (iš čia arčiau vaikų skyrius wink.gif ) ir dabar vis dar čia laiką leidžiu...
Atsakyti