Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

mamusikas sveikinimai didziausi 4u.gif wub.gif ramiu nakteliu ir mamytei greito atsigavimo po gimdymo kad galetumet dziaugtis savo angeliuku thumbup.gif
vis paskaitau sia temele ir taip dziaugiuosi kad viskas ten oki, aisku visko atsitinka bet aplamai tai as patenkinta lotuliukas.gif kai jau patyrus visa tai o drauges pasakoja pvz kokios grazios sienos VGN, sakau koks man skirtumas kokios ten sienos, svarbiausia ant galvos nieko nekrenta, man svarbiau gydytoju profesionalumas, kantrybe ir paprasciausiais zmogiskumas smile.gif del maisto tai sutinku, as tai kai megstu skaniai pavalgyt tai man neskanu, tik pieniskos sriubos man skanios visur lotuliukas.gif ir antra karta vaziuosiu ten, jei toks kartas bus lotuliukas.gif g.gif del rekimo gimdant tai vyras sake kad paciam gale jau buvau susukus pora kartu, nors paciai atrodo kad as taip tyliai jau ten laikiausi lotuliukas.gif sekmes busimoms gimdyvems, pasirasykit kaip sekesi, taip idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 24, 12:24)
Labuka,

Spalio 22d. o skatinto gimdymo pasibaigusiu operatyviu CP turim dukrytę. Tik gaila kad jji dar ne su mumis. Labai džiaugiuosi kad gimdžiau RK, nes gavau tikrai puikią ir operatyvią priežiūrą.

labai dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 12:36)
drauges pasakoja pvz kokios grazios sienos VGN

man tai VGN pasirode niuri ir pilka, bent priemime, kur tos sienos grazios? O RK irgi gana grazi, sviesi, erdvi, nu nzn..
Atsakyti
esu syki buvus VGN, tai palyginus gal ten ir graziau, ta prasme gal ne taip senai remontai kazkokie daryti, bet man RK vistiek jaukiau, aplinka tokia ramesne, nors koks ten skirtumas kokio senumo tos sienos, svarbu kad svaru ir kolektyvas geras, paslaugus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 11:36)
drauges pasakoja pvz kokios grazios sienos VGN, sakau koks man skirtumas kokios ten sienos, svarbiausia ant galvos nieko nekrenta, man svarbiau gydytoju profesionalumas, kantrybe ir paprasciausiais zmogiskumas smile.gif

Buvau ten vakar, aplankiau savo drauge. Tai ji pasakojo kad nuejus i dusa isejo i koridoriu , o ten langai atidaryti mat remontas vyksta. Ir istikruju kai ejome ieskot palatos, nesupratom nes daug dulkiu, pleveles kaz kokios - tikrai raemontas. Pasirodo remonto vidury jos palata. Mes su vyru labai nustebom, nes pagal viska tas blokas turetu buti uzdarytas g.gif Aisku kiekvienas pagal save renkasi, nam irgi aplinka RK sirdziai malonesne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 24, 12:24)
Labuka,

Spalio 22d. o skatinto gimdymo pasibaigusiu operatyviu CP turim dukrytę. Tik gaila kad jji dar ne su mumis. Labai džiaugiuosi kad gimdžiau RK, nes gavau tikrai puikią ir operatyvią priežiūrą.

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif 4u.gif

Ir tikrai, koks skirtumas kokios tos sienos, juk vaziuojam gimdyt, o ne interjero vertint. Svarbiausia prieziura, gydytoju profesionalumas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus. Esu patenkinta personalo operatyviu ir profesionaliu darbu, bei priežiūra po gimdymo.
Atsakyti
Kaip faina skaityt,kad patinka RK, net noris trečią vaikutį pradėt,bet gal palauksiu kol krizė baigsis biggrin.gif Abu vaikus gimdžiau ten ir viskuom patenkinta,tik jei man pasakytų važiuot antaklnin,tai matomai lauke greičiau pagimdyčiau ,nei ten unsure.gif
Atsakyti
žinot kas keisčiausia, kad esant tuščioms palatoms, paprašo vyro kad atlaisvintų lovą, nes tipo daug gimdyvių. Ligoninė nenori pasimt papildomų pinigų, šiais krizės laikais taii labai manau nelogiška.
Atsakyti
QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 15:32)
esu syki buvus VGN, tai palyginus gal ten ir graziau, ta prasme gal ne taip senai remontai kazkokie daryti, bet man RK vistiek jaukiau, aplinka tokia ramesne, nors koks ten skirtumas kokio senumo tos sienos, svarbu kad svaru ir kolektyvas geras, paslaugus thumbup.gif

drinks_cheers.gif Man kazkaip daug jaukiau RK palatose,bet ir personalas "duoda"to jaukumo biggrin.gif Ir dar patiko,kad didziulej palatoj po gimdymo gulejom tik dviese(na ir vaikiukai),nes maciau antakalni kad ir po keturias guli su rekianciais leliukais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 26, 21:12)
žinot kas keisčiausia, kad esant tuščioms palatoms, paprašo vyro kad atlaisvintų lovą, nes tipo daug gimdyvių. Ligoninė nenori pasimt papildomų pinigų, šiais krizės laikais taii labai manau nelogiška.

O čia iš kur tokios žinios, jie patys taip pasako ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 26, 22:12)

Gal nori, kad imtumėte mokamą palatą už 200 Lt. parai g.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 26, 22:12)

O gal nenori, kad tektu vyra, pvz. nakti kraustyt, jeidu yra tik pora laisvu vietu, o nestuke.gif juk dabar tikrai daug g.gif
Atsakyti