Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(eda9 @ 2009 12 06, 22:29)
Bet kaip sunku turėtų būti be kriauklės. Gi reikia ir puodelį išsiplauti ir rankas, ir prieš maitinimą gal reikia krūtis. Nesąmonė schmoll.gif

tai taip ir vaiksciojau prasegtais papais i tualeta plautis biggrin.gif
lialiuka nesiau i naujagimiu skyriu, kartais tiesiog valiau servetele, jei tik pasisiojus buvo.
Papildyta:
QUOTE(nioninka @ 2009 12 06, 23:23)
sveikos  4u.gif  mes irgi gulejom 3 palatoj, as prie lango anoj lovoj, tai lova man irgi nelabai patogi buvo  lotuliukas.gif  tik gi dziugina tai kad tik pora tu dieneliu joje reikejo isbut...kad ner kriaukles tai aisku blogai, as pasiklausiau seseles, atsake kad cia nedare nes aisku lesu truksta ir tai kad salia naujagimiu skyrius, tai vis eidavom ten, is kitos puses gerai, kai tik ateini prieina sesute, pasiklausia gal yra kokiu klausimu, nors @naktines@ seseles man nepatiko, o Svetlana dirbanti dienom tai labai maloni ir prijaucianti ir uzjaucianti, visgi mes po gimdymo, man kartais ne is sio ne is to pasidarydavo taip bloga ir silpna tai net sakyt ir prasyt nereikejo, pati suprasdavo ir sakydavo eikit i palata as atnesiu vaikeli ir baigdavo pati ji tvarkyt

kad pasiklaustu, gal ka padet, nebuvo tikrai schmoll.gif Svtelana, tai taip, jei prasai, tai parodo ir padeda, o viena su akiniais tokia, tai isvis nulis demesio i viska... ai zodz, nebuvo nei taip gerai, nei blogai labai.
Tiesa, visgi pasitvirtino tas, kad jei esi maloni, malonus ir tau, na niekas ten man nenagrubil biggrin.gif cia apie tai anksciau esam diskutave.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 12 06, 21:29)
reikia ir puodelį išsiplauti ir rankas, ir prieš maitinimą gal reikia krūtis.

o šitą kam? Nebent vaistais kokiais išsitepliojus esat.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 12 06, 22:29)
Bet kaip sunku turėtų būti be kriauklės. Gi reikia ir puodelį išsiplauti ir rankas, ir prieš maitinimą gal reikia krūtis. Nesąmonė schmoll.gif

QUOTE(gupija @ 2009 12 07, 08:58)

aš irgi neplaudavau ''šito'' krūtys tomis dienomis yra jautrios ir prisiliest man prie jų nelabai,tik pasitepdavau po kiekvieno maitinimo spenelius garmastan tepaliuku o plaut neplaudavau,na per kelias dienas dar jaučiausi neapjuodusi biggrin.gif
Atsakyti
krutis siltu vandeniu plaunam tam, kad atpalaiduoja pieno liaukas ir lengviau galima pamaitint vaikeli.
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2009 12 07, 08:16)
krutis siltu vandeniu plaunam tam, kad atpalaiduoja pieno liaukas ir lengviau galima pamaitint vaikeli.

tai čia reikia palaikyti po šiltu tekančiu vandeniu, o ne paprastai nuplaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 12 07, 08:22)
tai čia reikia palaikyti po šiltu tekančiu vandeniu, o ne paprastai nuplaut  smile.gif

butent wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 12 07, 07:58)

Na gal kas ir yra išsitepliojęs g.gif
Kad ir garmastan tepalu g.gif rašo, kad bekvapis beskonis ir plauti nereikia, bet visada nuplaudavau ir visai nenorėčiau, kad vaikas tai valgytų. Kvapas jau pauosčius jaučiasi, tai nežinau kam taip rašo unsure.gif

Ir ne tame esmė, gi ir rankas reikia plauti.
Atsakyti
Gal kuri zinot ar si treciadieni bus paskaitele RK ar dar vis atsaukta del karantino?
Atsakyti
ojei blink.gif ,man irgi butu sunku be vandens...gerai kad nebuvau tokioj palatoj atsidurus ir labai tikiuosi neteks pajusti vandens stygiaus doh.gif
Atsakyti
sakykit gal kas zinot, gal kuri grizot is RK sia savaitele ir kaip ten su vyru dalyvavimu gimdyme? gal galima pinigeliu pagalba ka nors sutarti su daktarais? blush2.gif mane rytoj jau guldo, tad baisoka vienai bus, o jei dar skatins... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gnulee @ 2009 12 08, 13:22)
sakykit gal kas zinot, gal kuri grizot is RK sia savaitele ir kaip ten su vyru dalyvavimu gimdyme? gal galima  pinigeliu pagalba ka nors sutarti su daktarais?  blush2.gif mane rytoj jau guldo, tad baisoka vienai bus,  o jei dar skatins...  verysad.gif

tikrai nezinau, bet manau kad pinigeliai pas mus cia Lietuvoj (kad ir kaip bebutu gaila) daznai padeda pastumeti reikalus i prieki... 4u.gif
Atsakyti
na as ir taip galvoju, bet karantinas... gali but kad ir tie nepades... verysad.gif butu idomu suzinot kaip is tikruju... verysad.gif

beto man labai jau idomus daktaru pasakymas... kad vyras kad ir sveikas jis vistiek gali atnesti bacilas ant saves, o tada kaip jie patys? jie tai jau negali atnesti bacilu? daktarai? juk ne bereikalo parasyta kad vyras i gimdyma turi atsinesti rubus, svarius, nenesiotus lauke, isskalbtus ir pan... o beto jei jau ir neduok Dievuli uznes kokia bacila tai geriau jau ligoninej tai pastebetu, o ne namie nieko nenutuokianti mama, juk daktarai greiciau visus pozymius ligu pastebi, juolab naujagimiui manyciau... kaip jus manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gnulee: 08 gruodžio 2009 - 14:44