QUOTE(eda9 @ 2009 12 06, 22:29)
Bet kaip sunku turėtų būti be kriauklės. Gi reikia ir puodelį išsiplauti ir rankas, ir prieš maitinimą gal reikia krūtis. Nesąmonė
tai taip ir vaiksciojau prasegtais papais i tualeta plautis
lialiuka nesiau i naujagimiu skyriu, kartais tiesiog valiau servetele, jei tik pasisiojus buvo.
Papildyta:
QUOTE(nioninka @ 2009 12 06, 23:23)
sveikos mes irgi gulejom 3 palatoj, as prie lango anoj lovoj, tai lova man irgi nelabai patogi buvo tik gi dziugina tai kad tik pora tu dieneliu joje reikejo isbut...kad ner kriaukles tai aisku blogai, as pasiklausiau seseles, atsake kad cia nedare nes aisku lesu truksta ir tai kad salia naujagimiu skyrius, tai vis eidavom ten, is kitos puses gerai, kai tik ateini prieina sesute, pasiklausia gal yra kokiu klausimu, nors @naktines@ seseles man nepatiko, o Svetlana dirbanti dienom tai labai maloni ir prijaucianti ir uzjaucianti, visgi mes po gimdymo, man kartais ne is sio ne is to pasidarydavo taip bloga ir silpna tai net sakyt ir prasyt nereikejo, pati suprasdavo ir sakydavo eikit i palata as atnesiu vaikeli ir baigdavo pati ji tvarkyt
kad pasiklaustu, gal ka padet, nebuvo tikrai Svtelana, tai taip, jei prasai, tai parodo ir padeda, o viena su akiniais tokia, tai isvis nulis demesio i viska... ai zodz, nebuvo nei taip gerai, nei blogai labai.
Tiesa, visgi pasitvirtino tas, kad jei esi maloni, malonus ir tau, na niekas ten man nenagrubil cia apie tai anksciau esam diskutave.