Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(eda9 @ 2009 12 04, 22:36)

Važiuočiau ir trečią kartą smile.gif

as irgi jau ruosiuosi vaziuoti treciaji karteli biggrin.gif nezinau tik aisku kaip bus, nes nesitarusi busiu, bet manau kad tikrai daktarai padarys viska kas is ju puses imanoma ir kuo geriau mirksiukas.gif svarbiausia nusiteikti gerai ir pasiryzti padaryti viska kas nuo taves priklauso geriausia smile.gif
Papildyta:
ir zinok man kazkaip vistiek ramiau nes zinau, aplinka, daktarai is matymo daugiau maziau visi pazystami, ir paciai nesinori atsidurti ten kur nesu buvusi visai...taip kad zinodama kas manes laukia net negalvoju keiti ligonines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 05, 10:21)
as irgi jau ruosiuosi vaziuoti treciaji karteli  biggrin.gif nezinau tik aisku kaip bus, nes nesitarusi busiu, bet manau kad tikrai daktarai padarys viska kas is ju puses imanoma ir kuo geriau  mirksiukas.gif svarbiausia nusiteikti gerai ir pasiryzti padaryti viska kas nuo taves priklauso geriausia smile.gif
Papildyta:
ir zinok man kazkaip vistiek ramiau nes zinau, aplinka, daktarai is matymo daugiau maziau visi pazystami, ir paciai nesinori atsidurti ten kur nesu buvusi visai...taip kad zinodama kas manes laukia net negalvoju keiti ligonines  biggrin.gif

as gal ir praejus tam pirminiam stresui, jau galvosiu kitaip... kol kas apie antra oi baisu net galvot, o cia pas jus trecias bigsmile.gif
del nesitarimo, manau nieko blogo, juk as ir nesitarusi buvau, o va atleke net trys daktarai, o ir siusiuvo pilva gerai, kad jokiu siulu, jokiu perririsimu, mano pazystamai, tai tvarscius dejo ten 100 metu ir siulus istrauknejo doh.gif o as va nesitarus, nemokejus, del savo savijautos negaliu labai skustis, manau daktarai ten tikrai neblogi
Papildyta:
[quote=eda9,2009 12 04, 22:36]
Sveikinu labai 4u.gif Laukiau grįžtančios, net vieną naktį pagalvojau kaip Jums sekasi smile.gif Gal jau gimdot ax.gif

malonu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 05, 09:21)
*as irgi jau ruosiuosi vaziuoti treciaji karteli  biggrin.gif
**ir zinok man kazkaip vistiek ramiau nes zinau, aplinka, daktarai is matymo daugiau maziau visi pazystami

* jei reiks, važiuočiau ten ir ketvirtą kartą 4u.gif
** man irgi tas labai svarbu. Ne esmė, kad manęs ten nieks neprisimena, tačiau aš visus užtat prisimenu biggrin.gif O tas duoda labai didelį saugumo jausmą.
Atsakyti
Laba,
as savo antraja dukryte gimdziau RK, 12.01 padare planine cezario operacija. Siaip tai personalu esu patenkinta. Na gal viena vaiku gyd. nelabai patinka, bet ji tik siandien buvo, speju kad budi, nes visom kitom dienom del vaiko sveikateles bendrauti tenka tik su vaiku skyriaus vedeja. Akuseres atsako i visus rupimus klausimus, paaiskina. Jei nezino pasitikslina (kai domejausi del savo kraujo tyrimo rezultatu). Man prisiminimai apie sia ligonine kaip tik liks tik silti.
Atsakyti
Turiu toki klausimeli O kiek ten gydytoju ir akuseriu budi vienu metu? Vaziuosiu nesitarusi ir jei vyro nebus, bijau kad nelikciau viena jei daug gimdyviu bus ta diena sad.gif
Atsakyti
Vienos tikrai niekas nepaliks mirksiukas.gif Pamenu per paskaiteles sake lyg budi viena gydytoja ir 2 akuseres. Sake, net ir dideliam antpludziui esant speja, o jei reikia kvieciasi dar personalo i pagalba. Nebijok wink.gif
Papildyta:
Nors saremiu metu, tai gal ir teks vienai pabuti g.gif Akusere gal nesedi istisai, kol lelius nelenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 04, 14:09)
Na, gimdyklos as nemaciau, beveik, nes ne tas galvoj buvo, o palata tiesiog tragiska, visiskai nesilde radiatiatorius, nuolat salom, o lovos ciuzinis kaip gelezinkelis, viska skaudejo ir taip, o dar lova, nenormalaus aukscio, i kuria vos ilipi ir su gelezim kazkokiom atsokusiom  doh.gif

o kurioj tu chia palatoj taip baisiai gulejai?
nes as kai buvau - tia ir lova normali, o ir su suildymu jokiu bedu nebuvo- net per dushna sakychiau. gal kad tik pradzia sildymo buvo??? (spalio pradzioj buvau)

QUOTE(Vilma4 @ 2009 12 05, 18:24)
Turiu toki klausimeli O kiek ten gydytoju ir akuseriu budi vienu metu? Vaziuosiu nesitarusi ir jei vyro nebus, bijau kad nelikciau viena jei daug gimdyviu bus ta diena sad.gif

nepergyvenk- tikrai niekas nepaliks.
teisingai slyva raso- saremiausi viena- akusere tik retkarchiasi paziures kaip sekas - na jai ir siiap kol veiksmo ner - nelabai kas pas tave bus veikti.
kai prasides veikla- tada ir pades visi kam priklauso. 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2009 12 05, 20:02)
o kurioj tu chia palatoj taip baisiai gulejai?

antroj palatoj. o dar ir naujagimiu skyrius salia, taip pat gimdykla, tai dar ir sie garseliai iki siol namuose vaidenasi doh.gif

gaila, kad daugiau niekas cia nesilanko is nesenai ten buvusiu, nes gimdyviu tai buvo.

*****, gal ne visur taip pat? nes pooperacinej, kai gulejau para, gana komfortiska buvo g.gif siaip dvi paras buvau viena, tai pasiseke, o trecia para gavau kaimyne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly_K: 05 gruodžio 2009 - 19:19
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 05, 20:17)
antroj palatoj. o dar ir naujagimiu skyrius salia, taip pat gimdykla, tai dar ir sie garseliai iki siol namuose vaidenasi  doh.gif

gaila, kad daugiau niekas cia nesilanko is nesenai ten buvusiu, nes gimdyviu tai buvo.

*****, gal ne visur taip pat? nes pooperacinej, kai gulejau para, gana komfortiska buvo  g.gif siaip dvi paras buvau viena, tai pasiseke, o trecia para gavau kaimyne.

Ne visur tokios lovos 4u.gif Gulejau trijose palatose, turiu ka palyginti ax.gif pirma nakti gulejau priesais pacias gimdyklas, lygtai 1a palata, lova buvo patogi, na ir ta nakti gimdyviu nebuvo, tai jokiu garsu negirdejau. Poto 5 paras gulejau palatoj prie pat naujagimiu skyriaus (berods nr.3), lova buvo labai patogi, matrasas neisguletas, palata suremontuota, sviesi, tik nera kriaukles, bet ne beda, nes iskart uz sienos naujagimiu skyrius kur ir nuplaudavau ir perrengdavau maziuka (Aciu seselei Svetlanai, kuri kantriai mane mokino tai daryti 4u.gif ), veliau dar 4 paras praleidau palatoj priesais laiptus irgi prie naujagimiu skyriaus (jeigu neklystu nr.4) - vat ten tai lova buvo tragiska, isguleta gili duobe i kuria nuriediedavo maziukas, kai pasiimdavau ji i lova doh.gif taip girgzdejo, kad nakti buvo baisu neprizadint vaiku ir kaimynes. Bet uztai sioj palatoj buvo kriaukle ir pervystymo stalas. Vanduo labai letai susildavo, tai paleisdavau iskart vandeni, tada nurenginejau vaikeli, per ta laika vanduo jau siltas bego.
Na per 9 men gal ir pasikeite kas nors tose palatose rolleyes.gif
Atsakyti
taigi, o as gavau palata nr. 2, kur lova su gelezinkeliais ir irgi vaikiukas riededavo, o kriaukles taip pat nebuvo. zodz, prasciausia turbut, kas yra ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 05, 22:39)
taigi, o as gavau palata nr. 2, kur lova su gelezinkeliais ir irgi vaikiukas riededavo, o kriaukles taip pat nebuvo. zodz, prasciausia turbut, kas yra ten  doh.gif

Bet kaip sunku turėtų būti be kriauklės. Gi reikia ir puodelį išsiplauti ir rankas, ir prieš maitinimą gal reikia krūtis. Nesąmonė schmoll.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes irgi gulejom 3 palatoj, as prie lango anoj lovoj, tai lova man irgi nelabai patogi buvo lotuliukas.gif tik gi dziugina tai kad tik pora tu dieneliu joje reikejo isbut...kad ner kriaukles tai aisku blogai, as pasiklausiau seseles, atsake kad cia nedare nes aisku lesu truksta ir tai kad salia naujagimiu skyrius, tai vis eidavom ten, is kitos puses gerai, kai tik ateini prieina sesute, pasiklausia gal yra kokiu klausimu, nors @naktines@ seseles man nepatiko, o Svetlana dirbanti dienom tai labai maloni ir prijaucianti ir uzjaucianti, visgi mes po gimdymo, man kartais ne is sio ne is to pasidarydavo taip bloga ir silpna tai net sakyt ir prasyt nereikejo, pati suprasdavo ir sakydavo eikit i palata as atnesiu vaikeli ir baigdavo pati ji tvarkyt thumbup.gif nors pacia pirma diena man ji pasirode grubi kazkokia, dar kaimynei sakau kazkokia boba leva lb, kaimyne pasiziurejo i mane, ji jau labiau buvo su ja susipazinus, vienu zodziu plepu cia be tolko, viskas ten gerai thumbup.gif nors kuo daugiau laiko po gimdymo praeina, tuo labiau pradedu vel bijot, nes zinau kad su kiekviena diena vis arteja tas pats, nors dar pora meteliu palaukt reikia smile.gif ir dar noriu patart tom kurios ka tik po gimdymo ar dar tik ruosiasi, mergytes saugokit save po gimdymo, mat as tokia gudruole, man nieko neskauda viskas gerai buvo, o dabar islenda visokios baisybes, del :didelio reikalo: jei bus sunku ir baisu kaip buvo man, sakykit seselem ir paklauskit ka daryt namuose, nes to didelio reikalo gal po klizmos pora dienu ir nesinores, man dabar taip sunku, hemorojus igytas, pati maitinu, tai ka galiu daryt tai slyvu sulciu gert ir tai nedaug, nes leliui pakenks doh.gif geriau dar karta pagimdyciau nei dabar kenteciau taip schmoll.gif
Atsakyti