sveikos
mes irgi gulejom 3 palatoj, as prie lango anoj lovoj, tai lova man irgi nelabai patogi buvo
tik gi dziugina tai kad tik pora tu dieneliu joje reikejo isbut...kad ner kriaukles tai aisku blogai, as pasiklausiau seseles, atsake kad cia nedare nes aisku lesu truksta ir tai kad salia naujagimiu skyrius, tai vis eidavom ten, is kitos puses gerai, kai tik ateini prieina sesute, pasiklausia gal yra kokiu klausimu, nors @naktines@ seseles man nepatiko, o Svetlana dirbanti dienom tai labai maloni ir prijaucianti ir uzjaucianti, visgi mes po gimdymo, man kartais ne is sio ne is to pasidarydavo taip bloga ir silpna tai net sakyt ir prasyt nereikejo, pati suprasdavo ir sakydavo eikit i palata as atnesiu vaikeli ir baigdavo pati ji tvarkyt
nors pacia pirma diena man ji pasirode grubi kazkokia, dar kaimynei sakau kazkokia boba leva lb, kaimyne pasiziurejo i mane, ji jau labiau buvo su ja susipazinus, vienu zodziu plepu cia be tolko, viskas ten gerai
nors kuo daugiau laiko po gimdymo praeina, tuo labiau pradedu vel bijot, nes zinau kad su kiekviena diena vis arteja tas pats, nors dar pora meteliu palaukt reikia
ir dar noriu patart tom kurios ka tik po gimdymo ar dar tik ruosiasi, mergytes saugokit save po gimdymo, mat as tokia gudruole, man nieko neskauda viskas gerai buvo, o dabar islenda visokios baisybes, del :didelio reikalo: jei bus sunku ir baisu kaip buvo man, sakykit seselem ir paklauskit ka daryt namuose, nes to didelio reikalo gal po klizmos pora dienu ir nesinores, man dabar taip sunku, hemorojus igytas, pati maitinu, tai ka galiu daryt tai slyvu sulciu gert ir tai nedaug, nes leliui pakenks
geriau dar karta pagimdyciau nei dabar kenteciau taip