Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(rabrasa @ 2009 12 04, 15:49)
ooo, sveikinimai!  wub.gif  svarbiausia kad viskas laimingai baigesi!
tiesa, mane irgi labiausiai domina karantinas smile.gif nors jau praktiskai apsisprendus esu kuris laikas kad RK negimdysiu...  unsure.gif

Na tau tai dar terminas uz keliu savaiciu, gali ir sulaukti kada baigsis karantinas mirksiukas.gif Bet man RK irgi nepatinka, kad gimdyme neleidzia dalyvauti.. Del lankymo jau tiek to... doh.gif
Atsakyti
visas nuvilsiu, vyro nebuvo. nzn, kaip as susilaikiau neapsizliumbus, nes maniau, kad leis, gi pries kelias dienas sake galima doh.gif o atvariau ir se tau... sakes! buvo uzejes, kai as kraujo klane gulejau nelabai samoninga, trumpam tik, o paskui su maisiukais verysad.gif taigi...
bet maciau ten viena vaikina, kuris buvo ir gimdyme ir koridoriuje pranesinejo geras naujienas saviskiams, net lialiu savo vyste, gal mamai dar prasciau buvo, o gal pinigas visagalis.
beje, as niekam nieko nadaviau. gal noreciau daktarui,kuris atliko cezari, bet net nz, kas jis? jaunas, sviesus su akinukais. gana malonus. akusere buvo Inga Cymbal, gyd. Vilma Motiejuniene, dar Puziene buvo atbegus, kai duso mazyle, na o kas jis? (pasirodo pavardes i mob. uzsirasiau, kad nepamirsciau, kai dar samone buvo biggrin.gif )

aciu visoms uz sveikinimus smile.gif
Atsakyti
O dar toks klausimelis - vaziuotum antrakart ten gimdyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 04, 17:34)

manau, kad ne schmoll.gif
nors neturiu su kuo lygint g.gif
bet klausimas ar isvis dar noreciau gimdyt biggrin.gif visos iki vienos ten kartojo, daugiau niekada lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly_K: 04 gruodžio 2009 - 17:00
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 04, 16:00)
manau, kad ne  schmoll.gif
nors neturiu su kuo lygint  g.gif
bet klausimas ar isvis dar noreciau gimdyt  biggrin.gif visos iki vienos ten kartojo, daugiau niekada  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na matyt reikia kad laiko kazkiek praeitu, kad vel noras butu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 04, 15:09)
Sveikos mergaites,pagaliau ir as, vakar su mazyle grizau namo  wub.gif  wub.gif

Sveikinimai sulaukus dukrytės 4u.gif
O kaip nustatė, kad virkštelė apsivyniojus aplink kaklą?
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 04, 17:00)
manau, kad ne  schmoll.gif
nors neturiu su kuo lygint  g.gif
bet klausimas ar isvis dar noreciau gimdyt  biggrin.gif visos iki vienos ten kartojo, daugiau niekada  lotuliukas.gif

Bliamba, atmusi nora RK gimdyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 04, 18:54)
Bliamba, atmusi nora RK gimdyt  doh.gif

o nemanot, jei būtų gimdžius ir kitur, tą patį pasakytų ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 12 04, 20:27)
o nemanot, jei būtų gimdžius ir kitur, tą patį pasakytų  ax.gif  tongue.gif

tai sakau, kad neturiu su kuo lygint, bet man nlb patiko. o gal, kad niekas nepadejo, nei vyro, nei nieko salia, o pati po cezario su mazyle... gal ir tas truputi prodejo negatyvo
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 04, 18:45)
Sveikinimai sulaukus dukrytės  4u.gif
O kaip nustatė, kad virkštelė apsivyniojus aplink kaklą?

toniukai pradejo kristi, dusti pradejo, tada kazkaip atsijunginejau, niekaip nesuprantu, kas tada buvo, gal skausmas ziaurus?? atsimenu, kad salia jau ir Puziene buvo, liepe istiest kojas ir pamaige pilva, pasake hipoksija. visi puole skubet, as klausiu kas negerai, sako lialiukas blogai jauciasi - cezaris bus...
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 04, 14:09)
Sveikos mergaites,pagaliau ir as, vakar su mazyle grizau namo  wub.gif  wub.gif

Sveikinu labai 4u.gif Laukiau grįžtančios, net vieną naktį pagalvojau kaip Jums sekasi smile.gif Gal jau gimdot ax.gif
Svarbu, kad viskas gerai baigėsi ir aukit sveikos ir laimingos 4u.gif

QUOTE(slyva @ 2009 12 04, 16:34)

Važiuočiau ir trečią kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 04, 18:46)
tai sakau, kad neturiu su kuo lygint, bet man nlb patiko. o gal, kad niekas nepadejo, nei vyro, nei nieko salia, o pati po cezario su mazyle... gal ir tas truputi prodejo negatyvo
Papildyta:
toniukai pradejo kristi, dusti pradejo, tada kazkaip atsijunginejau, niekaip nesuprantu, kas tada buvo, gal skausmas ziaurus?? atsimenu, kad salia jau ir Puziene buvo, liepe istiest kojas ir pamaige pilva, pasake hipoksija. visi puole skubet, as klausiu kas negerai, sako lialiukas blogai jauciasi - cezaris bus...

svarbiausia kad viskas baigesli laimingai wub.gif o blogi prisiminimai ilgainiui isbles 4u.gif
Atsakyti
As savo pirmaji gimdziau RK pries beveik 11 men. Su niekuo nesitariau, niekam nemokejau. Kadangi gimdymas praejo sklandziai, tai ir jokiu nusiskundimu neturiu, gyd. Raguckiene labai puikiai priziurejo, nuosekliai viska aiskino, nors tuo pat metu gimde dar pora moteru.
O va apie prieziura po gimdymo, tai nelabai galiu pasakyt ka gero. Du kartus buvau nualpusi, o kudyki man vis tiek paliko priziuret. Kai vyras per lankymo valandas pamate kaip atrodau (pagimdziau 6 ryto), tai kazkaip greitai viskas susitvarke, seseles kaip mat paeme vaikeli porai valandu, kad galeciau issimiegot ir atsigaut. Kol nepareikalauji, nelabai ka ir gauni, o po gimdymo paciai buna visai ne iki reikalavimu smile.gif
Neseniai pradejom laukti antro vaikelio ir vis tiek manau gimdyt RK. Nemanau, kad kitur bus geriau, visur visko pasitaiko. Svarbu gerai nusiteikti ir vykti i gimdymo namus be baimes ir panikos. Linkiu visoms besilaukiancioms lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti