Sveikos mergaites,pagaliau ir as, vakar su mazyle grizau namo
na gimdymas nzn ar buvo lengvas, gal man lb ir neskaudejo, bet baigesi visiskai neplanuotu cezariu... nes mazylei virkstele buvo apsisukus 1k. aplink galvyte... uz tai esu dekinga gydytojams, kurie pamate ir padare ka reikia, deja ne vieno ju pavardes nzn, nes tada buvau kaip be samones.
Del RK - neturiu, nei geros nei blogos nuomones, ne viskas buvo gerai tikrai. Esu dekinga gyd., akuserei ir dviem sesutem, kurios tikrai dare savo darba, kai skendau kraujo klane, o vaikscioti negalejau, bet veliau pritruko pagalbos. labiausiai gal nuliudino vaiku skyrius, kai po paros atnese mazyle, o as vos judanti, strese, nei paimt jos tinkamai nemoku, bet ta vakara pagalbos nlb sulaukiau, nors prasiau, sake daug darbo. galbut, nes jos vis kazkur lakste. Tiesa kita diena reikalai pasitaise, parode ir pamoke.
Na, gimdyklos as nemaciau, beveik, nes ne tas galvoj buvo, o palata tiesiog tragiska, visiskai nesilde radiatiatorius, nuolat salom, o lovos ciuzinis kaip gelezinkelis, viska skaudejo ir taip, o dar lova, nenormalaus aukscio, i kuria vos ilipi ir su gelezim kazkokiom atsokusiom
tiesa, gimem lapkricio 30d., kaip tik pries vaziuojant skatint man prasidejo saremiai, nuleido vandenis, visgi skatino, bet skatinima pakentejau tik 1.5val. ir dare cezari. Tai va.