Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(salin @ 2009 12 03, 10:32)
Vat tame ir reikalas, kad ten visiems meniu vienodas doh.gif  niekas spec.pagimdziusioms negamina bigsmile.gif

Keista labai. Ir as maniau, kad valgyti duos tai ka galima valgyt pagimdzius, o ne bet ka g.gif Tai taip gali ir nevalgius likti, o is namu kazin ko prigaminto irgi vyras neatves g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 03, 11:00)
Ir as maniau, kad valgyti duos tai ka galima valgyt pagimdzius, o ne bet ka  g.gif

tik nereikia perlenkti su tuo galima-negalima. Reikia valgyti viską, bet tik su saiku. Vienoms ant kruopų gyvenant, vaikiukai klykia nuo pilvo skausmų, kitos kemša kad ir čipsus- viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 12 03, 13:29)
tik nereikia perlenkti su tuo galima-negalima. Reikia valgyti viską, bet tik su saiku. Vienoms ant kruopų gyvenant, vaikiukai klykia nuo pilvo skausmų, kitos kemša kad ir čipsus- viskas ok.

na matyt 4u.gif bet kad pupeliu sriubos pirmom dienom po gidmymo geriau nevalgyt, tai visos juk suprantam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 12 03, 15:29)

drinks_cheers.gif
Aš valgiau viską ką norėjau, bet sūnelis kažkokių didelių bėdų dėl to neturėjo. Turbūt kaip ir visiem naujagimiam kartais lanksčiau kojytes, kad pabezdėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 12 03, 14:58)
bet kad pupeliu sriubos pirmom dienom po gidmymo geriau nevalgyt, tai visos juk suprantam...  ax.gif

nuo vienos lėkštės ligoninės skystos pupelių sriubos- niekas neatsitiks smile.gif

QUOTE(Neraitė @ 2009 12 03, 14:58)
kaip ir visiem naujagimiam kartais lanksčiau kojytes, kad pabezdėtų  blush2.gif

va būtent thumbup.gif Aš saviškius irgi visaip mankštindavau ir niekas niekur neužsilaikydavo hihihi.gif
Valgydavau ir valgau viską nuo bendro stalo, jokių spec dietų maitinančiom nesilaikiau. Alergiją turėjom, bet ne mano suvalgytam maistui. Bet čia jau oftopikas.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 12 03, 15:29)

pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Valgiau viską nuo pirmos dienos ir jokių dieglių neturėjom thumbup.gif .
Kol gulėjau ligoninėj, kaip tik valgiau tik jų maistą, iš namų prašydavau tik kmynų arbatos. Manau jų meniu suderintas ax.gif . ( Pamatysit, kaip bus, kai lauksit pirmo rimto reikalo tualete, o ypač, jei buvo tarpvietė siūta cool.gif )
Papildyta:
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 03, 09:47)
o as tokiu produktu kuriuos suvalgius vaikiukui pradeda pilveli pusti nevalgiau,nes pamenu viena moteris suvalge pupeliu sriuba ir visa nakti jos lelius klyke nesavu balsu blink.gif ,vargse moteriske man taip jos buvo gaila...pati stengiuosi dar ziureti ka atnesa ir valgyti atsargiai nes oi tas netinkamas maistas kaip atsiperka leliuko deka  doh.gif

čia dar neaišku, ar tikrai jau nuo tų pupelių pūtė g.gif . Gal paprasčiausiai vaikas alkanas, ypač pas pirmus vaikus pagimdžiusias mamas vėliau pienukas atsiranda, o priešpienio vaikui nepakako unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2009 12 03, 23:21)
pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Valgiau viską nuo pirmos dienos ir jokių dieglių neturėjom thumbup.gif .
Kol gulėjau ligoninėj, kaip tik valgiau tik jų maistą, iš namų prašydavau tik kmynų arbatos. Manau jų meniu suderintas ax.gif . ( Pamatysit, kaip bus, kai lauksit pirmo rimto reikalo tualete, o ypač, jei buvo tarpvietė siūta cool.gif )
Papildyta:

čia dar neaišku, ar tikrai jau nuo tų pupelių pūtė g.gif . Gal paprasčiausiai vaikas alkanas, ypač pas pirmus vaikus pagimdžiusias mamas vėliau pienukas atsiranda, o priešpienio vaikui nepakako unsure.gif

vat as del maisto jau esu tikra kad gali buti,bent uz save galiu atsakyti ta teigdama nes mano merginos abi turejo pilvo bedeliu ir as labai ziuriu ka dedu i burna nes kitaip bus sakes...bet ligoninej tai beabejo galetu nors kiek pakoreguoti maista juk zinoma kad vaikiukas viska gauna per pienuka mamytes :)tai ka galima nevalgyti as tiesiog nevalgau o paprasau vyro kad atnestu smile.gif biggrin.gif
Papildyta:
o vaikiukai visi skirtingi tik nemanau kad reiketu vaikiuko skranduko dirginti pradedant valgyti toki maista nuo kurio jam gali buti sunku sad.gif pacioje pradzioje...juk ir daktarai sako kad pratinti vaikeli prie naujo maisto reikia palaipsniui o ne is karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 04, 10:25)
juk ir daktarai sako kad pratinti vaikeli prie naujo maisto reikia palaipsniui o ne is karto

taip. Tačiau nuo to skyyyyysto ligoninės maisto, tikrai nieko nenutiks. Nepalyginsi pvz tos pačios pupelių sriubos namie išvirtos ir ligoninėj smile.gif Ligoninės maistas žymiai lengvesnis už naminį.
Atsakyti
Sveikos mergaites,pagaliau ir as, vakar su mazyle grizau namo wub.gif wub.gif
na gimdymas nzn ar buvo lengvas, gal man lb ir neskaudejo, bet baigesi visiskai neplanuotu cezariu... nes mazylei virkstele buvo apsisukus 1k. aplink galvyte... uz tai esu dekinga gydytojams, kurie pamate ir padare ka reikia, deja ne vieno ju pavardes nzn, nes tada buvau kaip be samones.

Del RK - neturiu, nei geros nei blogos nuomones, ne viskas buvo gerai tikrai. Esu dekinga gyd., akuserei ir dviem sesutem, kurios tikrai dare savo darba, kai skendau kraujo klane, o vaikscioti negalejau, bet veliau pritruko pagalbos. labiausiai gal nuliudino vaiku skyrius, kai po paros atnese mazyle, o as vos judanti, strese, nei paimt jos tinkamai nemoku, bet ta vakara pagalbos nlb sulaukiau, nors prasiau, sake daug darbo. galbut, nes jos vis kazkur lakste. Tiesa kita diena reikalai pasitaise, parode ir pamoke.

Na, gimdyklos as nemaciau, beveik, nes ne tas galvoj buvo, o palata tiesiog tragiska, visiskai nesilde radiatiatorius, nuolat salom, o lovos ciuzinis kaip gelezinkelis, viska skaudejo ir taip, o dar lova, nenormalaus aukscio, i kuria vos ilipi ir su gelezim kazkokiom atsokusiom doh.gif

tiesa, gimem lapkricio 30d., kaip tik pries vaziuojant skatint man prasidejo saremiai, nuleido vandenis, visgi skatino, bet skatinima pakentejau tik 1.5val. ir dare cezari. Tai va. biggrin.gif
Atsakyti
Laukiau taves griztancios su pasakojimu 4u.gif Saunu, kad jau esat namie 4u.gif
Tik nelabai kaip optimistiskai cia viskas skamba.. g.gif Bijau ir as ten salti...
O kaip del karantino? Ar ileido vyra aplankyti, ar tik maisiukus perdavinejo? blush2.gif
Atsakyti
Sveikinimai Nelly_K 4u.gif
O RK matyt del krizes taupyt pradejo sildimo saskaita g.gif nes kai buvau praeita lapkriti drauges aplankyt, tai palatoj buvo labai karsta. Kai pati kova gimdziau, tai jau buvo tiesiog silta, ne karsta, o dabar jau sakot visai silpnai sildo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 04, 13:09)
Sveikos mergaites,pagaliau ir as, vakar su mazyle grizau namo  wub.gif  wub.gif

ooo, sveikinimai! wub.gif svarbiausia kad viskas laimingai baigesi!
tiesa, mane irgi labiausiai domina karantinas smile.gif nors jau praktiskai apsisprendus esu kuris laikas kad RK negimdysiu... unsure.gif
Atsakyti