Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Kačia @ 2009 11 30, 17:18)
Du kartus visa darba atliko akusere, o trecia kart- daug pastangu dejo gyd. smile.gif Manau, kad tai priklauso nuo gimdymo eigos ir nuo pacios gydytojos ax.gif (visus 3 kartus tariausi su gyd.)

pritariu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ka tik skambinau i RK, tai MB neleidziama dalyvauti gimdymo metu blink.gif , bet paguode, kad nenuskriaus musu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 01, 09:25)
Sveikos 4u.gif
Ka tik skambinau i RK, tai MB neleidziama dalyvauti gimdymo metu blink.gif , bet paguode, kad nenuskriaus musu lotuliukas.gif

Nu, blogos naujienos, bet bent uzbaigei optimistiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 01, 10:25)
Sveikos 4u.gif

Aišku nenuskriaus biggrin.gif
Kažkaip keista, gi iš tų pačių namų atvažiuoja, o ir jei serga vyras tai manau pats nelystų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 01 gruodžio 2009 - 10:22
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 01, 10:25)
Sveikos 4u.gif

blink.gif vaje vat tau ir naujienos doh.gif ...tai jauciu ir lankymu visai nebus ten g.gif kazin kiek tas karantinas tesis?
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 01, 11:41)
blink.gif vaje vat tau ir naujienos  doh.gif ...tai jauciu ir lankymu visai nebus ten  g.gif kazin kiek tas karantinas tesis?

na jei gimdyt kartu neleidzia, tai apie lankyma tuo labiau nera ka ir kalbeti.
O kiek ilgai tesis tai nezinau g.gif bet man tai tikriausiai teks gimdyt vienai, jau baigiu susitaikyti su tuo...
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 01, 11:00)
na jei gimdyt kartu neleidzia, tai apie lankyma tuo labiau nera ka ir kalbeti.
O kiek ilgai tesis tai nezinau g.gif bet man tai tikriausiai teks gimdyt vienai, jau baigiu susitaikyti su tuo...

4u.gif
as ir viena gimdziau- mano vyras papraschiausia nespejo atvaziuoti. viskas taaaip greit nutiko, kad mazius pasirode pries techiui atlekiant hihihi.gif
nieko tokio ir vienai- svarbu kad aplink esantis kolektyvas padetu- ne vyras tada galvoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 01 gruodžio 2009 - 12:38
QUOTE(Babetta @ 2009 12 01, 12:37)
4u.gif
as ir viena gimdziau- mano vyras papraschiausia nespejo atvaziuoti. viskas taaaip greit nutiko, kad mazius pasirode pries techiui atlekiant hihihi.gif
nieko tokio ir vienai- svarbu kad aplink esantis kolektyvas padetu-  ne vyras tada galvoj.

Na kai greitai gaunasi, tai manau tikrai nera bedos vienai pagimdyti mirksiukas.gif
Bet jei reikes puse paros laukti kol atsidarys kiek reikia, tai tikrai nelinksma vienai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 12 01, 13:45)
Na kai greitai gaunasi, tai manau tikrai nera bedos vienai pagimdyti  mirksiukas.gif
Bet jei reikes puse paros laukti kol atsidarys kiek reikia, tai tikrai nelinksma vienai  verysad.gif

Va butent g.gif teko tai patirti, tai kazkaip jeigu ir vel ilgai uztruksim, tai butu gerai vyra salia turet. Ir dar, kad ant to gimdymo samalioto islaikytu, nes su pirmu vos nenuskridau lotuliukas.gif
Atsakyti
Gimdziau ilgai... 10val skatinimo doh.gif (baigesi CP), niu zinokit, nereikalingas man tas vyras ten buvo! tongue.gif kai uzeidavo saremiai nusiskausmindavau pati, jam neleisdavau prie saves prisiliest, epiduros metu, kol neskaudejo, is nuovargio ir alkio snaudziau blush2.gif
As tariausi su akusere, va tai ir buvo pats reikalingiausias zmogus thumbup.gif
Tai kad nenusiminkit, kad neleis vyrams dalyvaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 12 01, 08:57)
Paėmė kraują, apžiūrėjo, parodė kaip bambutę valyti, kaip leliuką prausiant laikyti ir pasirašyt liepė  4u.gif

Maniau gal dar ka nors dare del genetiniu tyrimu smile.gif O pas ka tu gimdei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 01, 09:25)
Sveikos 4u.gif

aciu uz info. va, kaip lengvai atkrito viena is potencialiu gimdymo vietu. smile.gif nors pirmaji gimdziau RK pas Puziene ir buvau labai patenkinta.
Atsakyti