Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 29, 13:58)
gaila, kad per svtg. niekas negrizo ir neparase  unsure.gif ryt guluosi su daikteliais, matyt, skatinimui  doh.gif

Gal kai nuleis vandenis sąrėmiai prasidės ir nereikės skatinti g.gif
Sėkmės, lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif 4u.gif , taip ir tikiuos - lengvai ir greitai bigsmile.gif

iki greito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 29, 18:42)
aciu visoms  4u.gif  4u.gif , taip ir tikiuos - lengvai ir greitai  bigsmile.gif

iki greito  biggrin.gif

aš pirmą leliuką važiavau gimdyt, kai buvo praėjus savaičiukė po termino. Tiesiog jau buvo pasakyta, jei nepagimdysi, pirmadienį su daikčiukais. Taip ir buvo. Nuvažiavau iš pat ryto, sutvarkė visus dokumentus, o paskui į gimdyklą. Gulėjau, bet nieko nevyko. Tai apie 12.30val. nuleido vandenis, tada prasidėjo sąrėmiai. Papildomų jokių skatinamų negavau. Vakarop buvo pilnas atsidarymas, 20.40val. gimė leliukas wub.gif .

Tau greito ir lengvo pasimatymo su mažiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 29, 12:58)
gaila, kad per svtg. niekas negrizo ir neparase  unsure.gif ryt guluosi su daikteliais, matyt, skatinimui  doh.gif

Nebūtinai skatins. Man po termino pirma vandenis nuleido ir viskas savaime prasidėjo.
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės biggrin.gif . O aš vis neapsisprendžiu kur važiuot. Dukrytę gimdžiau Antakalnyje, bet tik dabar suprantu kas tai buvo doh.gif . Važiavom nesusitarę, pasitaikė labai gera akušerė, kuri visą laiką buvo kažkur šalia, jos nereikėjo ieškot. Ką galiu pasakyt apie gydytoją - tai ją per 5 val mačiau tik 2 kart, matyt per mažai davėm. Prieš kelias dienas pradėjau domėtis, gal kas pasikeitė, ir nuojauta sako, kad nereik ten važiuot. Tai gi nusprendžiau ir aš pakeisti dislokacijos vietą ir gimdyt RK. Tikrai žinau, kad svarbiausia, kad tave palaikytu ir suteiktu kvalifikuotą pagalbą, o visą kitą pergyvensim.

Tik norėjau paklausti, ar gerai supratau - kad RK svarbu gydytojas? Nes Antakalnyje tai jos tik prižiūri, o visą darbą atlieka akušerė, todėl kiek girdėjau su jom ir tariasi. Taip ir mūsų draugai darė.
Atsakyti
QUOTE(Miliunia @ 2009 11 30, 13:54)
ar gerai supratau - kad RK svarbu gydytojas? Nes Antakalnyje tai jos tik prižiūri, o visą darbą atlieka akušerė, todėl kiek girdėjau su jom ir tariasi.

man visus kartus viską darė akušerė.
Atsakyti
Tik norėjau paklausti, ar gerai supratau - kad RK svarbu gydytojas? Nes Antakalnyje tai jos tik prižiūri, o visą darbą atlieka akušerė, todėl kiek girdėjau su jom ir tariasi. Taip ir mūsų draugai darė.

RK dideli darba faktiskai atlieka akusere. gydytoja tik padiriguoja. ir jauchiu visur taip.

nesupratau ko jus su skatinimais gasdinates
. as pirma gimdziau skatino- antras naturaliai- tai galiu drasiai sakyti- man naturaliai gimdant zyyymiai skausmingiau saremiai buvo nei kad skatino. bet chia kiekvienai skirtingai itariu.

del pachios RK- tai pirma gimdziau Tyzenhauzu, antra jau RK. jei butu trechias- jauchiu grizchiau i Tyzenhauzu. nezinau kuo- bet man ten geriau buvo.

jau vien ta vaiku vizitacija keista. kad tu su leliuku turi kasryta i trechia auksta lipti (na mes 2 buvom) - o va tyzenhauzu - ateina pas tave tiek sesutes - sutvarko leliuka- tiek gydytojas i palata. ner to masinio tokio sulekimo. gali asmeniskiau pasisneketi.

del minetos pries tai vaiku gyd- tai man ji padare gera ispudi. kadangi nustate infekuota krauja- gulejom virs savaites RK. jos deka susitvarke mazyliui odele - turejom baisius spuogus doh.gif o ir siaip- konkreti tokia. nevynioja i vata- pasako kaip yra- ko tiketis- kaip gydytis.
Atsakyti
QUOTE(Miliunia @ 2009 11 30, 14:54)

Du kartus visa darba atliko akusere, o trecia kart- daug pastangu dejo gyd. smile.gif Manau, kad tai priklauso nuo gimdymo eigos ir nuo pacios gydytojos ax.gif (visus 3 kartus tariausi su gyd.)
Atsakyti
Pas mane tai gydytoja buvo panašiai kaip ir akušerė.
Dėl vaikučių nešimo į trečią aukštą, tai nešiau tik vieną kartą, prieš išvažiuojant namo, genetiniam tyrimui. Kitus kartus, kai reikėjo nešti mano vyras buvo išvažiavęs, aš pasakiau, kad man sunku ir pačios atėjo. Vaikučių sesutė Daiva thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Babetta @ 2009 11 30, 16:09)
nesupratau ko jus su skatinimais gasdinates
. as pirma gimdziau skatino- antras naturaliai- tai galiu drasiai sakyti- man naturaliai gimdant zyyymiai skausmingiau saremiai buvo nei kad skatino. bet chia kiekvienai skirtingai itariu.

drinks_cheers.gif
Mano draugė sakė tą patį. Tik jai pirmas gimdymas prasidėjo pats, o antrą skatino. Sakė skirtumas tik tas, kad pirmą gimdydama plyšo, o antrą kirpo, o skausmas tas pats.
Atsakyti

Pirmą nestuke.gif viską darė gydytoja, antrą - akušerė.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 30, 17:51)
Pas mane tai gydytoja buvo panašiai kaip ir akušerė.
Dėl vaikučių nešimo į trečią aukštą, tai nešiau tik vieną kartą, prieš išvažiuojant namo, genetiniam tyrimui. Kitus kartus, kai reikėjo nešti mano vyras buvo išvažiavęs, aš pasakiau, kad man sunku ir pačios atėjo. Vaikučių sesutė Daiva  thumbup.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif
Mano draugė sakė tą patį. Tik jai pirmas gimdymas prasidėjo pats, o antrą skatino. Sakė skirtumas tik tas, kad pirmą gimdydama plyšo, o antrą kirpo, o skausmas tas pats.

Labuka,genetiniam tyrimui,turi omeny kraujuko paemima?O gal kas kitko? Idomu gal ka nors dar pasiulo.
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 12 01, 01:08)
Labuka,genetiniam tyrimui,turi omeny kraujuko paemima?O gal kas kitko? Idomu gal ka nors dar pasiulo.

Paėmė kraują, apžiūrėjo, parodė kaip bambutę valyti, kaip leliuką prausiant laikyti ir pasirašyt liepė 4u.gif
Atsakyti