QUOTE(Miliunia @ 2009 11 30, 13:54)
Tik norėjau paklausti, ar gerai supratau - kad RK svarbu gydytojas? Nes Antakalnyje tai jos tik prižiūri, o visą darbą atlieka akušerė, todėl kiek girdėjau su jom ir tariasi. Taip ir mūsų draugai darė.
RK dideli darba faktiskai atlieka akusere. gydytoja tik padiriguoja. ir jauchiu visur taip.
nesupratau ko jus su skatinimais gasdinates
. as pirma gimdziau skatino- antras naturaliai- tai galiu drasiai sakyti- man naturaliai gimdant zyyymiai skausmingiau saremiai buvo nei kad skatino. bet chia kiekvienai skirtingai itariu.
del pachios RK- tai pirma gimdziau Tyzenhauzu, antra jau RK. jei butu trechias- jauchiu grizchiau i Tyzenhauzu. nezinau kuo- bet man ten geriau buvo.
jau vien ta vaiku vizitacija keista. kad tu su leliuku turi kasryta i trechia auksta lipti (na mes 2 buvom) - o va tyzenhauzu - ateina pas tave tiek sesutes - sutvarko leliuka- tiek gydytojas i palata. ner to masinio tokio sulekimo. gali asmeniskiau pasisneketi.
del minetos pries tai vaiku gyd- tai man ji padare gera ispudi. kadangi nustate infekuota krauja- gulejom virs savaites RK. jos deka susitvarke mazyliui odele - turejom baisius spuogus
o ir siaip- konkreti tokia. nevynioja i vata- pasako kaip yra- ko tiketis- kaip gydytis.