Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Bozena83 @ 2009 11 26, 09:30)
svarbiausias yra genetinis tyrimas. Del jo ir laiko mazyli ligonineje ilgiau, ir jo neatlieka poliklinikose, o tik Santariskiu genetikos centre.

netiesa. Mūsų viduriniukui buvo įgimta infekcija, tai po vaistų kurso reikėjo pakartoti genetinį. Taigi išrašant iš RK, gavom tą "lapuką-sugertuką". Ėjom į savo polikliniką ir ten laborantė paėmė tą pakartotinį genetinį tyrimą. Pati poliklinika ir nusiuntė į genetikos centrą.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 11 26, 13:16)
netiesa. Mūsų viduriniukui buvo įgimta infekcija, tai po vaistų kurso reikėjo pakartoti genetinį. Taigi išrašant iš RK, gavom tą "lapuką-sugertuką". Ėjom į savo polikliniką ir ten laborantė paėmė tą pakartotinį genetinį tyrimą. Pati poliklinika ir nusiuntė į genetikos centrą.

aisku, na kai jau teko su tuo susidurti tai jau tikrai zinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 11 26, 13:16)

O as pati vaziavau i Santariskes su tuo lapuku ir vaiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labi @ 2009 11 25, 22:10)
Sveikutes,
as ir planuoju gimdyti sioje ligonineje, man jau 40 savaiciu suejo, bet nesitariau su jokia gydytoja del gimdymo, kazin ar nerizikuoju? Gal vertetu su kuo nors susitarti, patarkit kas nors is patirties  ax.gif

Jau pires tai nemazai rase. Is savo patirties galiu pasakyt, kad abu kartus nesitariau ir tikrai viskas buvo ciki mirksiukas.gif

QUOTE(j.a.v @ 2009 11 25, 23:10)
Sveikos,
Siaip planuoju gimdyti RK. Iskilo toks klausimas siaip 3-ia diena po gimimo kudikiai yra skiepijami. Kaip yra su siais skiepais sioje ligonineje? O jeigu paleidzia anksciau, ka sekancia diena vezti vaikeli i poliklinika, kad paskiepytu?

Na bent jau mum grieztai pasake, kad kol nepaimtas genetinis tyrimas, tol namo neisleidizia (grieztai). O del skiepu, jei nenori gali ir neskiepyti, nes musu pries abu skiepukus pasiteiravo, ar sutinkam skiepyti maziuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2009 11 25, 00:30)
Tave prieme Jelena Volochovic, superine gydytoja thumbup.gif  O Puziene tokia stamboka trumpeniais rudias plaukais, kartais akinius uzsideda.

as manyciau, kad ne ji nes kai vasara gimdziau kasos ji tikrai neturejo...
Atsakyti
Laba
dar turiu klausimeli toms kas gimdet sioj ligoninej. Ar cia gaunat vaiko skiepu pasa israsant is ligonines? Ir gal dar kas zino gyd. pavarde kuri paskaiteles veda apie gimdyma ligonineje? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labi: 26 lapkričio 2009 - 22:25
Ir dar turiu klausimeli, man nusimato CP jei iki pirmadienio nepagimdysiu pati, tik labai neramu del prieziuros po CP, juk visa para ar dvi is lovos keltis neleidzia, tai kaip su mazuliuku, kaip su jo prieziura, juk siuo metu lankytojai neileidziami, tai kaip suprantu ir vyras salia buti negales, kad paduoti vaika pamaitinti? As jau nerimauti pradejau...
Atsakyti
as tik noriu pasakyti kad del genetiniu tyrimu tikrai niekas nelaiko ligoninej. juos padaro isvaziuojant is ligonines ir jei kas buna ne taip pranesa.
Atsakyti
QUOTE(spyglius @ 2009 11 26, 18:02)
Na bent jau mum grieztai pasake, kad kol nepaimtas genetinis tyrimas, tol namo neisleidizia (grieztai).

Manęs klausė, ar norėsim, ar sutinkam, kad padarytų genetinį tyrimą. Tai kaip supratau, galima ir nedaryti.

QUOTE(juniore @ 2009 11 26, 20:17)

Trumpą kasytę gal turi jau ax.gif O šiaip pagal aprašymą galėjo būti ir Diana Sakalauskaitė, tik neatsimenu, ar ji su akinukais http://www.medcentra...kalauskaite_d1/

QUOTE(Labi @ 2009 11 26, 22:21)
Laba
dar turiu klausimeli toms kas gimdet sioj ligoninej. Ar cia gaunat vaiko skiepu pasa israsant is ligonines? Ir gal dar kas zino gyd. pavarde kuri paskaiteles veda apie gimdyma ligonineje?  ax.gif

Negaunam. Į naujagimio kortelę tik įrašo, kad skiepytas ir kuo. O po to jau poliklinikoje perrašo į normalią kortelę.
Atsakyti
QUOTE(Labi @ 2009 11 26, 21:21)
Laba
dar turiu klausimeli toms kas gimdet sioj ligoninej. Ar cia gaunat vaiko skiepu pasa israsant is ligonines? Ir gal dar kas zino gyd. pavarde kuri paskaiteles veda apie gimdyma ligonineje?  ax.gif

buvau uzsirasiusi i tas paskaiteles (ten jos dvi buna), sia savaite turejo but pirmoji, bet gerai kad pasiskambinau i skyriu, nes paskaiteles del to pacio karantino taip pat nebevyksta...
Atsakyti
Sveikos,
gal kas gimdet RK pas Sarupiciene? gal galit pasidalint ispudziais?
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2009 11 26, 21:17)

visgi tai buvo ji, nes radau ja klasej.lt, tai iskart ir pazinau, gal man ta kasa pasivaideno ax.gif nu buvo lyg kasicka, plaukuciai suristi.

tai va sian grizau is RK vel. Prieme akusere Inga, labai maloni, tai ten jau eiti galima tik per priemima is gatves puses ir tai uzrakinta buvo. Vyro i apziur neileido (na ir nelabai reikejo jam ten eiti is tiesu), bet karantinas dar didesnis, nei antrad. buvo.
na, o mano naujienos, kad kai paskaiciavo man data is 21d. i 28d., tai jei per svtg. pati negimdau, pirmad. jau varau su daikteliais, gal skatins. blink.gif ir dziaugiuos ir ne. dziaugiuos, nes nepernesiosiu, o ne, nes skatinimas ui kaip skauda. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Labi @ 2009 11 26, 23:52)
Ir dar turiu klausimeli, man nusimato CP jei iki pirmadienio nepagimdysiu pati, tik labai neramu del prieziuros po CP, juk visa para ar dvi is lovos keltis neleidzia, tai kaip su mazuliuku, kaip su jo prieziura, juk siuo metu lankytojai neileidziami, tai kaip suprantu ir vyras salia buti negales, kad paduoti vaika pamaitinti? As jau nerimauti pradejau...

pirmad. guliesi? as irgi, jei nepagimdysiu, tik man ne CP. Bet tu nebijok, manau nepaliks taves vienos be pagalbos, galiausiai duosi sesutems sokolado su lengvu idaru, tikrai nepaliks likimo valiai 4u.gif
Atsakyti