QUOTE(juniore @ 2009 11 26, 21:17)
as manyciau, kad ne ji nes kai vasara gimdziau kasos ji tikrai neturejo...
visgi tai buvo ji, nes radau ja klasej.lt, tai iskart ir pazinau, gal man ta kasa pasivaideno
nu buvo lyg kasicka, plaukuciai suristi.
tai va sian grizau is RK vel. Prieme akusere Inga, labai maloni, tai ten jau eiti galima tik per priemima is gatves puses ir tai uzrakinta buvo. Vyro i apziur neileido (na ir nelabai reikejo jam ten eiti is tiesu), bet karantinas dar didesnis, nei antrad. buvo.
na, o mano naujienos, kad kai paskaiciavo man data is 21d. i 28d., tai jei per svtg. pati negimdau, pirmad. jau varau su daikteliais, gal skatins.
ir dziaugiuos ir ne. dziaugiuos, nes nepernesiosiu, o ne, nes skatinimas ui kaip skauda.
Papildyta:
QUOTE(Labi @ 2009 11 26, 23:52)
Ir dar turiu klausimeli, man nusimato CP jei iki pirmadienio nepagimdysiu pati, tik labai neramu del prieziuros po CP, juk visa para ar dvi is lovos keltis neleidzia, tai kaip su mazuliuku, kaip su jo prieziura, juk siuo metu lankytojai neileidziami, tai kaip suprantu ir vyras salia buti negales, kad paduoti vaika pamaitinti? As jau nerimauti pradejau...
pirmad. guliesi? as irgi, jei nepagimdysiu, tik man ne CP. Bet tu nebijok, manau nepaliks taves vienos be pagalbos, galiausiai duosi sesutems sokolado su lengvu idaru, tikrai nepaliks likimo valiai