Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 12:04)
Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK?  doh.gif  Ir ar duoda gimdymui aprangą , ar savo vežti reikia?
Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui.

VGN naturalistai todel turbut nei skuta nei klizmuoja... o RK gimdymui marshkinius duoda... o as tarpviete susitvarkius buvau, tai kazhkiokia vietine atejo pasizhiurejo ir pusbalsiu pasake, kad susitvarkius tai nereiks skust... tai va...
Atsakyti
Aciu patarejos 4u.gif Klizma jau nupirkau, sake dar siulus, bet atpirksiu jei reikes. Jau arteja ir mano terminukas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 11:04)
Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK?  doh.gif  Ir ar duoda gimdymui aprangą , ar savo vežti reikia?
Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui.

As depiliacija buvau pasidarius tai nzn kaip del to, o del klizmos tai sake kad turi ir jei prireiks atpirksiu, bet jos man neprireike smile.gif
o gimdymui duoda tokius a la naktinius, o po to palatoj jau persirengi savo (kai gali).
Atsakyti
Aš ką tik iš RK gulėjau savaitę patologiniam. nu personalas thumbup.gif nerealus iš visų ligoninių kuriose teko pabuot nėščiai šita nerealiausia thumbup.gif po mėnesiuko keliausim jau gimdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anage @ 2009 10 23, 15:08)
Aš ką tik iš RK gulėjau savaitę patologiniam. nu personalas  thumbup.gif  nerealus iš visų ligoninių kuriose teko pabuot nėščiai šita nerealiausia  thumbup.gif  po mėnesiuko keliausim jau gimdyt smile.gif

nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir tt bigsmile.gif as aisku tikiu ir dziaugiuosi, bet kartu ir keista, kad kitur tiek daug geru atsiliepimu negirdejau.
Terminukas ir man arteja, alia dar nesiruosiam, kaip vakar gyd. sake. O sunku tai jau labai ...
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 23, 17:49)
nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir  tt  bigsmile.gif as aisku tikiu ir dziaugiuosi, bet kartu ir keista, kad kitur tiek daug geru atsiliepimu negirdejau.
Terminukas ir man arteja, alia dar nesiruosiam, kaip vakar gyd. sake. O sunku tai jau labai ...

Nelly pritariu, tikrai labai malonu vaziuoti ten, kai daug geru atsiliepimu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 23, 18:49)
nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir  tt  bigsmile.gif as aisku tikiu ir dziaugiuosi, bet kartu ir keista, kad kitur tiek daug geru atsiliepimu negirdejau.

Na yra ir ten nelabai schmoll.gif gydytoju, PVZ Danuta Vasilevska. Pries trejeta metu oi oi kaip ji su manim pasielge....
Suleido skatinamuju, bet tuo paciu vis kartojo, kad turbut neverta net bandyt ir t.t. Zodziu jokios pagalbos ar optimizmo, tik 3 val. su 9cm ir 1 val. su 10 cm, o finale CP....
Antraji gimdyti ruosiuosi tai pat RK, bet jei pamatysiu gyd. Vasilevskaja, tuomet turbut su saremiais i AK trauksiu....
Visas kitas personalas ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 10 20, 17:16)
aš vasario gale tokioj būtent ir gimdžiau.

As irgi lovoj-vertaliote gulejau balndzio pabaigoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 21, 15:51)
Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo  verysad.gif Jei būtų kažkas kartu gulėje irgi bučiau rėkus, nesuvaldysi to, visos skirtingai perneša skausmą.

O as taip ir nesupratau kada moterys speja rekt g.gif nes kai saremiai-kvepuot reikia,kai stumt-irgi,o kai ju nera,ner ko rekt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglius @ 2009 10 21, 18:47)
Sveikutes,

Siandien grizau is RK. Kadangi ten gimdziau pirmaji, tai ir antraji ten nusprendziau gimdyti.

Kadangi mazylis velavo savaite, tai teko tris kartus eit i konsultacijas. Gimdyti pataikiau pas gyd. Raguckiene, o akusere tik varda maciau (Inga). Galiu paskayti tik tiek, kad konsultacijos, gimdymas ir prieziura po to labai sauni, personalas  thumbup.gif  nors niekam nieko nemokejau ir su niekuo nesitariau  smile.gif

Zodziu, jei bus trecias tikrai gimdysiu vel RK  biggrin.gif

Sekmes visoms  4u.gif

drinks_cheers.gif Kadangi siek tiek ejosi pas mane ne taip viskas sklandziai,buvo ateje apie 7gyd. ziurinet doh.gif Bet visi iki vieno buvo labai saunus thumbup.gif O gyd. Raguckiene net ir pasmaikstaut megeja thumbup.gif As irgi nebuvau susitarusi,bet niekuo nenusivyliau(nebent maistu) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 13:27)
Aciu   patarejos   4u.gif  Klizma jau nupirkau, sake dar siulus, bet  atpirksiu jei reikes. Jau arteja ir mano terminukas  nestuke.gif

Man siuvo su ligonines siulais (bet cia tarpviete kirpo ir siuvo paskui,gal CP reikia g.gif ) ir atpirkinet nereikejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 23 spalio 2009 - 22:14
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 12:04)

As pati buvau apsitvarkiusi ta savo grozi. bet ne visai nusiskutusi, visada pasilieku nedideli trikampeli (man taip graziau). Bet niekas nieko nesake smile.gif
Gimdykloje dave apranga, tai kai apsivilkau, pasijauciau kaip nuoga (tikras pasityciojimas is nestuke.gif) Turejau savo, tai persirengiau, nors akusere kelis kartus bande ikalbeti apsirengti valdiskais. Tiek antra, tiek trecia gimdziau su savo naktiniais ir niekas jiems neatsitiko (mazyte demele kraujo buvo, bet lengvai isisplove). Palatoje persirengiau pizama, nes su naktiniais man l. nepatogu.
Klizma veziausi, bet niekas neskubejo man jos daryti. Pati isireikalavau, kad padarytu. Buciau neprasius, butu ir nedare.
Bintu nereikejo, net neissivaizduoju, kam jie reikalingi g.gif
Praverte palutes ir gimdymo paketas (didele pala, gimdant uzklojo gimdymo stala, ant kurio gulejau, tai buvo l. patogu)
Atsakyti
[quote=*Svajone*,2009 10 22, 10:53]
[quote=Neraitė,2009 10 22, 11:41]
Aš taip pat už Raguckienę thumbup.gif
[quote]
drinks_cheers.gif
[/quote]

As pries penkeris metus gimdziau pas Raguckiene ir labai apsidziaugiau ir po sitiek metu isvydusi tik gerus atsiliepimus apie ja thumbup.gif su cinkeliu daktaryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglius @ 2009 10 23, 13:37)
As depiliacija buvau pasidarius tai nzn kaip del to, o del klizmos tai sake kad turi ir jei prireiks atpirksiu, bet jos man neprireike smile.gif
o gimdymui duoda tokius a la naktinius, o po to palatoj jau persirengi savo (kai gali).

aš pirmą gimdžiau VGN, tai su vienais valdiškais gimdžiau, tada perrengė kitais į palatą ir dar kitą dieną vėl davė persirengti. Aš net nebandžiau trauktis sąvųjų, nes saugoti tada taip nereikia mirksiukas.gif
Dabar susiruošiau RK, tai bais neprašysiu valdiškų, bet jei duos, neiskratysiu blush2.gif
Atsakyti
Labuka,

Spalio 22d. o skatinto gimdymo pasibaigusiu operatyviu CP turim dukrytę. Tik gaila kad jji dar ne su mumis. Labai džiaugiuosi kad gimdžiau RK, nes gavau tikrai puikią ir operatyvią priežiūrą.
Atsakyti