Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 24, 22:01)
tai va, kad jauciuosi klaida padariusi variusi i RK ir kuo toliau tuo labiau pradedu parintis... o jie nelinke skatint nors tu ka, kaip supratau  doh.gif
na mano gine leido laukt iki sav. pab. irgi, tai penktad. varyciau i AK, jei RK neguldys ar pati nepagimdysiu, tik idomu ar savaitgali ten skatintu? ir vyrui neleistu dalyvaut  doh.gif
teisingai Neraite sakei, streso varo tas RK skaiciavimas  gun_bandana.gif  fear.gif

Vat man irgi tas nepatiko šioje ligoninėje...
Jei matysi, kad reikia tai nuvažiuoti galėsi į kitus gimdymo namus bet kada.
Mano passeserei AK šeštadienį pirmoj dienos pusėj nuleido vandenis, kadangi sąrėmių nebuvo tada teko ir skatinančius leisti...
Linkiu, kad prasidėtų gimdymas pats ir vistik galėtum gimdyti RK, nes personalas manau čia puikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 24, 19:04)
nu as kaip ir sutikciau su perskaiciavimu, kad 28d.,bet tuo paciu ir neramu...todel iki gruodzio laukt as nenusiteikus. tad manau skambinsiu savo ginei, vel tikslinsiu, kaip ji skaiciavo ir jei ka, tada imsiu nauja siuntima ir varysiu gimdyt kitur. kiek girdejau AK namo jau nesiustu, jei tiek dienu po termino atvaryciau, nebent ir jie suskaiciuotu taip pat, tada tikeciau  biggrin.gif

Turesiu omeny sita ideja, jei ir man kiltu problemu su terminu perskaiciavimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 24, 14:12)
Nu vo labas smile.gif

del karantino, tai lankyt vyrams net negalima  schmoll.gif

dabar kaip zadejau naujienos is RK del terminu ir tt, tai ka tik grizau, bet ne Puziene as manau, mane prieme, o kas nzn, nes buvo be korteles, gal kas zino? - jauna tokia su akinukais, kasa, rudu plauku  g.gif visai nebloga, prie bajerio.
Zodz ir ji man dave savaite veliau, turejau 21d. tai sako 28d. pagal ja ir as linkusi sutikt, nes pagal skaiciavimus 21d. tai pagal mm, o as zinau, kad kaip iseina ta pastojimo data, tai pastojus nebuvau.  g.gif tai penktad. varysiu vel ir zesim. nu gyd, mano sake 21d., ji sako 28d. ir dar kokias 4 dienas palauktume, jei ka. tai gal lb nepernesiosiu, manau... nzn net kaip cia dabar.

o kaip atrodo Puziene?

Tave prieme Jelena Volochovic, superine gydytoja thumbup.gif O Puziene tokia stamboka trumpeniais rudias plaukais, kartais akinius uzsideda.
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 24, 21:01)
tai va, kad jauciuosi klaida padariusi variusi i RK ir kuo toliau tuo labiau pradedu parintis... o jie nelinke skatint nors tu ka, kaip supratau  doh.gif
na mano gine leido laukt iki sav. pab. irgi, tai penktad. varyciau i AK, jei RK neguldys ar pati nepagimdysiu, tik idomu ar savaitgali ten skatintu? ir vyrui neleistu dalyvaut  doh.gif
teisingai Neraite sakei, streso varo tas RK skaiciavimas  gun_bandana.gif  fear.gif

Manau, kad susitikai su Jelena Volochovič. Aš irgi pas ją pataikiau ir ji buvo linkusi skatinti. Tai gal vis tik gerai paskaičiavo terminą, kad nesiūlė skatinti?
Atsakyti
O jus merginos kai vaziuojate i ta priimamaji tai jau su daikteliais vaziuojate ar be ju?turiu minty tos kuriu laika gimdymo gyd.perskaiciuoja ?
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 11 25, 10:34)
O jus merginos kai vaziuojate i ta priimamaji tai jau su daikteliais vaziuojate ar be ju?turiu minty tos kuriu laika gimdymo gyd.perskaiciuoja ?

aš tik pasiimdavau vieną maišelį savo,kur visko per gimdymą prireiktų,o vyrui pasakydavau,jei kartais paguldytų tada atveži kitus maišiokus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 11 25, 11:24)
aš tik pasiimdavau vieną maišelį savo,kur visko per gimdymą prireiktų,o vyrui pasakydavau,jei kartais paguldytų tada atveži kitus maišiokus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Eda ir Gute7 aciu nuraminot mane 4u.gif o tai jau pradejau parintis, pagalvoju gal ir gerai perskaiciuoja, tada vel sunerimstu, na kaip ir nuotaiku kaita tokia, baimes pilnos kelnes ax.gif o tai kai penktad. vel vaziuosiu (nes itariu, kad negims dar), tai pakliusiu jau ne pas ja? blush2.gif
ex, taip noretusi greiciau smile.gif
Atsakyti
Šiandien ir aš buvau,tai šiaip netaip išsiprašiau,kad pagaliua penktadienį gimdyt paguldytų,nes visi daktarai stebisi ko RK laukia,tai argumentų kai pažėriau Puzienė pati sutiko kad penktadienį jau kaip ir laikas tada būtų doh.gif
O šiaip personalas ten thumbup.gif
ti va karantinas ir neaišku ar leis MB dalyvaut gimdyme.O apie lankymą jokių kalbų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Anage @ 2009 11 25, 14:26)
Šiandien ir aš buvau,tai šiaip netaip išsiprašiau,kad pagaliua penktadienį gimdyt paguldytų,nes visi daktarai stebisi ko RK laukia,tai argumentų kai pažėriau Puzienė pati sutiko kad penktadienį jau kaip ir laikas tada būtų  doh.gif
O šiaip personalas ten  thumbup.gif
ti va karantinas ir neaišku ar leis MB dalyvaut gimdyme.O apie lankymą jokių kalbų  schmoll.gif

na o jei vyras pristatytų med..pažymą,kad yra sveikas,nesloguojantis ir pan..tai gal visgi leistų dalyvauti gimdyme,nebent taip bandyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 11 25, 13:31)
na o jei vyras pristatytų med..pažymą,kad yra sveikas,nesloguojantis ir pan..tai gal visgi leistų dalyvauti gimdyme,nebent taip bandyt cool.gif

lotuliukas.gif na manau kol poliklinikoj savo eilę pažymai pasiimt prieitų pasigautų bacilą lotuliukas.gif o jei rimtai tai jei ir neleis nieko baisaus juk anksčiau apie vyrų dalyvavimus gimdymuose nė pasvajot niekas negalėdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anage @ 2009 11 25, 14:26)
Šiandien ir aš buvau,tai šiaip netaip išsiprašiau,kad pagaliua penktadienį gimdyt paguldytų,nes visi daktarai stebisi ko RK laukia,tai argumentų kai pažėriau Puzienė pati sutiko kad penktadienį jau kaip ir laikas tada būtų  doh.gif
O šiaip personalas ten  thumbup.gif
ti va karantinas ir neaišku ar leis MB dalyvaut gimdyme.O apie lankymą jokių kalbų  schmoll.gif

as ir jauciu penktad zysiu, kad reikia man gimdyti biggrin.gif
bet gali but, kad penktad. jau kita gyd. priims? ne J. Volochovič ar ta pati visada priima? blush2.gif

del lankymo, kol vyras manes lauke, mate, kas norejo, praejo biggrin.gif na suprantate... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly_K: 25 lapkričio 2009 - 13:43