Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 24, 14:12)
o kaip atrodo Puziene?

Nepergyvenk, savaitę po terimino manautikrai galima laukti 4u.gif

Puzienė aukšta, tamsi, nesmulki moteriškė...
Atsakyti
aham, savaitele lauksiu ax.gif
na cia buvo gana smulki mergaite tokia su akinukais, bet i ja kreipesi gydytoja, akusere buvo kita moteryte smile.gif na gaila, kad be kortos ji buvo smile.gif
o dabar uzsiparinau del karantino, kazkaip nepagalvojau net paklaust ar leis vyra i gimdyma, lankyt tai neleidzia, o gimdymas doh.gif alia nepasiseke tada blink.gif
Atsakyti
Jei vyro į gimdyklą neileidžia tai nesamonė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 24, 14:42)
Jei vyro į gimdyklą neileidžia tai nesamonė  doh.gif

AK tai neleidzia... blink.gif
Atsakyti
Velnias su tuo karantinu doh.gif Nenoreciau viena gimdyt. Bet as dar turiu laiko, tai gal iki tol praeis g.gif
Nelly_K, o data tau gal ir neblogai paskaiciavo, vis ne 2 savaites i prieki thumbup.gif Ir pasiseke, kad su Puziene nesusidurei biggrin.gif Beje, kaip del siuntimo? Reikia ten jiems jo, ane? Nes sian paemiau siuntima is savo gines, tai stebejosi, kad jis apskritai kam nors reikalingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 24, 14:48)
Velnias su tuo karantinu doh.gif Nenoreciau viena gimdyt. Bet as dar turiu laiko, tai gal iki tol praeis g.gif
Nelly_K, o data tau gal ir neblogai paskaiciavo, vis ne 2 savaites i prieki thumbup.gif Ir pasiseke, kad su Puziene nesusidurei biggrin.gif Beje, kaip del siuntimo? Reikia ten jiems jo, ane? Nes sian paemiau siuntima is savo gines, tai stebejosi, kad jis apskritai kam nors reikalingas g.gif

del termino galvoju, kad neblogai smile.gif tik nervina, lauki 21d., o pasirodo ne 21d. ax.gif
siuntimo tikrai reikia, ten net ant duru parasyta, kad su siuntimais ir maniski paeme irgi
iki tavo terminuko, jei anksciau nesumastysit, tai gal ir karantinas baigsis dar bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly_K: 24 lapkričio 2009 - 14:07
sveikos 4u.gif
o jums dave atskira siuntima? nes mano gine nesciosios kortelej uzrase, kad siunciama gimdymui blush2.gif
o ten konsultacijos nuo 11 iki 15, ar galima bet kokiu metu?
mano terminas buvo 22d. bet pasake, kad jeigu iki penktadienio nepagimdysiu, tada vaziuot i RK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niutella @ 2009 11 24, 18:24)
sveikos 4u.gif
o jums dave atskira siuntima? nes mano gine nesciosios kortelej uzrase, kad siunciama gimdymui blush2.gif
o ten konsultacijos nuo 11 iki 15, ar galima bet kokiu metu?
mano terminas buvo 22d. bet pasake, kad jeigu iki penktadienio nepagimdysiu, tada vaziuot i RK smile.gif

bet penktadieni dar gali paleist namo... kaip ir man sake, penktad. atvaryt, bet jei viskas bus ok su lialiu, tai dar nusius namo doh.gif nzn, daugiau nei sav. as nenusiteikus laukt, o terminas 21d. buvo.
siuntima tai gal atskira reikia, nzn g.gif . priima 11-15val., as nezinojau atvariau val. anksciau, tai laukiau. tai gal penktad. susitiksim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly_K: 24 lapkričio 2009 - 18:22
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 24, 18:20)
bet penktadieni dar gali paleist namo... kaip ir man sake, penktad. atvaryt, bet jei viskas bus ok su lialiu, tai dar nusius namo  doh.gif nzn, daugiau nei sav. as nenusiteikus laukt, o terminas 21d. buvo.
siuntima tai gal  atskira reikia, nzn  g.gif . priima 11-15val., as nezinojau atvariau val. anksciau, tai laukiau. tai gal penktad. susitiksim  4u.gif

O man idomu ka darysi, jei dar 5dieni namo issius? blush2.gif Kazkaip durnai ten su tais terminais ju vis tiek...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 24, 19:23)
O man idomu ka darysi, jei dar 5dieni namo issius?  blush2.gif Kazkaip durnai ten su tais terminais ju vis tiek...

nu as kaip ir sutikciau su perskaiciavimu, kad 28d.,bet tuo paciu ir neramu...todel iki gruodzio laukt as nenusiteikus. tad manau skambinsiu savo ginei, vel tikslinsiu, kaip ji skaiciavo ir jei ka, tada imsiu nauja siuntima ir varysiu gimdyt kitur. kiek girdejau AK namo jau nesiustu, jei tiek dienu po termino atvaryciau, nebent ir jie suskaiciuotu taip pat, tada tikeciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 24, 20:04)
nu as kaip ir sutikciau su perskaiciavimu, kad 28d.,bet tuo paciu ir neramu...todel iki gruodzio laukt as nenusiteikus. tad manau skambinsiu savo ginei, vel tikslinsiu, kaip ji skaiciavo ir jei ka, tada imsiu nauja siuntima ir varysiu gimdyt kitur. kiek girdejau AK namo jau nesiustu, jei tiek dienu po termino atvaryciau, nebent ir jie suskaiciuotu taip pat, tada tikeciau  biggrin.gif

Mano pusseserė gimdė AK, ten terminą perskaičiuoti niekam net nekilo mintis. Pernešioti leido 5 dienas, tada skatino.
Nu aš manau, kad jei žinai kada pastojai, ilgiau nei savaitę laukti yra pavojinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 24, 20:14)
Mano pusseserė gimdė AK, ten terminą perskaičiuoti niekam net nekilo mintis. Pernešioti leido 5 dienas, tada skatino.
Nu aš manau, kad jei žinai kada pastojai, ilgiau nei savaitę laukti yra pavojinga  g.gif

tai va, kad jauciuosi klaida padariusi variusi i RK ir kuo toliau tuo labiau pradedu parintis... o jie nelinke skatint nors tu ka, kaip supratau doh.gif
na mano gine leido laukt iki sav. pab. irgi, tai penktad. varyciau i AK, jei RK neguldys ar pati nepagimdysiu, tik idomu ar savaitgali ten skatintu? ir vyrui neleistu dalyvaut doh.gif
teisingai Neraite sakei, streso varo tas RK skaiciavimas gun_bandana.gif fear.gif
Atsakyti