Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Neraitė @ 2009 11 23, 12:06)
Man pagal mm buvo balandžio 16 d., pagal echo balandžio 17 d. Puzienė suskaičiavo gegužės 1 d. ir dar laukti nusprendė iki 12 d., neperkalbėjau niekaip...  doh.gif
Nelly_K aš taip pat manau, kad savaitę palaukti galima, bet ilgiau tikrai ne  schmoll.gif nes kyla pavojus vaikiuko sveikatai.

Nieko sau perskaiciavimas blink.gif Pagal ja tada gaunasi, kad normalu laukti iki 42savaites + dar 2 g.gif blink.gif
Bliamba, baisokai skamba....
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 23, 14:15)
Nieko sau perskaiciavimas  blink.gif Pagal ja tada gaunasi, kad normalu laukti iki 42savaites + dar 2 g.gif  blink.gif
Bliamba, baisokai skamba....

šiaip ir man Puzienė paslinko datą pagal echo ir išsivystymą leliuko
beje, Neraite, o kada gi gimė? gal jau rašėte...gal surasiu plepesiuose....
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2009 11 23, 12:58)
kaip su dabartine RK sistema tai neaisku g.gif , bet pries pora meteliu, tai man pirmadieni buvo gimdymo terminas, dar galejau laukti ketvirtadienio (butu buves vizitas RK), bet gimdymas prasidejo antradieni.
O jei dabar skaiciuos pagal mmm, o ne pagal echo, tai teks gimdyt savaitele anksciau bigsmile.gif

rolleyes.gif aš pagimdžiau Puzienės nustatytą teorinę datą, tik jau naktį po 12 val. tad buvo teoriškai kita diena, bet gimdymas prasidėjo tą jau tikslią jos teorinę datą, o ginė visą laiką buvo nustačiusi ankstesnę.....
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 11 23, 15:46)
šiaip ir man Puzienė paslinko datą pagal echo ir išsivystymą leliuko
beje, Neraite, o kada gi gimė? gal jau rašėte...gal surasiu plepesiuose....
Papildyta:

rolleyes.gif aš pagimdžiau Puzienės nustatytą teorinę datą, tik jau naktį po 12 val. tad buvo teoriškai kita diena, bet gimdymas prasidėjo tą jau tikslią jos teorinę datą, o ginė visą laiką buvo nustačiusi ankstesnę.....

Kadangi mes planavome tai tikrai žinau, kad mano ginekologės nustatyta data buvo tiksli. Pagimdžiau praėjus 13 dienų nuo jos, t.y. balandžio 30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 11 23, 12:09)
Niu saunuole!!! thumbup.gif  thumbup.gif Kiek ramiau pasidare, o tai paskaitau apie RK ir toks susidaro, kad visoms CP daro biggrin.gif Bet, aciu Dievui, kad ne, ne visoms mirksiukas.gif Cia, matyt, kaip motina gamta yra apdovanojusi, jei viskas gerai atsidaro ir organizme vyksta, tai ko tada paciai nepagimdyti ax.gif

nu kad sakyčiau, kaip tik RK labiau už natūralų gimdymą g.gif .
Abu pati pagimdžiau, abu nemaži buvo: brolis 4190gr. ir 53cm, o sesė 4120gr. ir 57 ūgio wub.gif Ir abu gimė savaitę vėliau nei paskaičiuotas terminas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 23, 15:55)
Kadangi mes planavome tai tikrai žinau, kad mano ginekologės nustatyta data buvo tiksli. Pagimdžiau praėjus 13 dienų nuo jos, t.y. balandžio 30  smile.gif

tai Puzienė mažai apsiriko?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 11 23, 16:09)
tai Puzienė mažai apsiriko?

Gimdyt nustatyta data buvo 17, o jos 1, tai apsiriko dviem savaitem...
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 23, 16:30)
Gimdyt nustatyta data buvo 17, o jos 1, tai apsiriko dviem savaitem...

supratau, kad jos data buvo gegxužės 1 d. o pagimdete 30 balandžio
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 11 23, 16:36)
supratau, kad jos data buvo gegxužės 1 d. o pagimdete 30 balandžio

Taip, bet pagimdžiau pernešiotą vaikelį.
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2009 11 23, 17:00)
nu kad sakyčiau, kaip tik RK labiau už natūralų gimdymą g.gif .
Abu pati pagimdžiau, abu nemaži buvo: brolis 4190gr. ir 53cm, o sesė 4120gr. ir 57 ūgio wub.gif  Ir abu gimė savaitę vėliau nei paskaičiuotas terminas  ax.gif

Niu saunuoliukai!!! 4u.gif Ir mama saunuole, taip stengesi!!! mirksiukas.gif nestuke.gif wub.gif Ziuriu, kad dabar kalba vyksta apie Puziene ax.gif Idomu butu suzinoti ir ka nors gero apie sia ligonine blush2.gif Kiek pasiskaiciau, tai personalas cia tikrai super thumbup.gif Be abejo, yra ir isimciu, bet ju visur yra ax.gif Neseniai darytas remontas thumbup.gif Mano draugei neseniai RK dare operacija cistos, tai buvau aplankyti ir ten tie skyriai salia pat, tai praeidama atkreipiau demesi, kad akuserijos skyrelis yra labai svarus ir tvarkingas thumbup.gif Na, bent jau taip pasirode ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bremenomuzikante: 23 lapkričio 2009 - 17:15
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 23, 17:05)
Taip, bet pagimdžiau pernešiotą vaikelį.

aišku unsure.gif
Atsakyti
O kaip del karantino RK? gal pavyks isvengti, nes vis tik norisi, kadir vyrui leistu dalyvaut gimdyme g.gif
Atsakyti
Nu vo labas smile.gif

del karantino, tai lankyt vyrams net negalima schmoll.gif

dabar kaip zadejau naujienos is RK del terminu ir tt, tai ka tik grizau, bet ne Puziene as manau, mane prieme, o kas nzn, nes buvo be korteles, gal kas zino? - jauna tokia su akinukais, kasa, rudu plauku g.gif visai nebloga, prie bajerio.
Zodz ir ji man dave savaite veliau, turejau 21d. tai sako 28d. pagal ja ir as linkusi sutikt, nes pagal skaiciavimus 21d. tai pagal mm, o as zinau, kad kaip iseina ta pastojimo data, tai pastojus nebuvau. g.gif tai penktad. varysiu vel ir zesim. nu gyd, mano sake 21d., ji sako 28d. ir dar kokias 4 dienas palauktume, jei ka. tai gal lb nepernesiosiu, manau... nzn net kaip cia dabar.

o kaip atrodo Puziene?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly_K: 24 lapkričio 2009 - 13:14