Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Sakyciau dzin tas siuntimas kaip popierelis - jei paraso be problemu tai ne beda. Bet kaip suprantu, tai ten neaiski kazkokia tvarka kada eit su juo i RK, kad neapibambetu biggrin.gif Bliamba tikiuosi, ilgai neuzdelsiu ir nereikes tens kasdien ar kas antra vazinet biggrin.gif
Atsakyti
Na labs, va ir as smile.gif lailiukas nepasirode, siandiena gavau siuntima i RK, vaziuosiu ryt. sakiau savo ginei, kad Puziene perskaiciuoja, tai ji pasake, kad neimanoma, nera ka perskaiciuoti, nei pagal mm, nei pagal echo, na sako is esmes galima panesioti iki sav. galo ir viskas, tai jei anoji paskaiciuos kitaip, as eisiu i AK ar kur smile.gif mano gine sako, galima palaukti iki 41sav ir daugiau ne, nes placenta sensta, lialis medziagu mazai gauna, deguonies ir tt ir nera reikalo pervaiksciot. na matysiu, ka ryt sakys ten. Del skatinimo, tai sake, kad del to neskauda labiau, o padeda atsirast saremiams ir tada jau viskas vyksta savaime g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglius @ 2009 11 21, 16:29)
sutinku 100%  drinks_cheers.gif
As gimdziau abu kartus naturaliai ir abu RK.

Pirmas pats i pasauli pasiprase termino diena.
O antrasis tik 7 dienos po termino pasiprase, is  tiesu norejau kad anksciau skatintu, bet butent RK tik ne Puziene o kita daktaryte iklabejo labai graziai palaukti iki 41 sav pabaigos. Del to labai dziaugiuos, nes maziukas islindo kada norejo.
Beje mano antrasis tikrai didelis vyriskis gime 4.465kg ir 56 cm, bet jokiu CP niekas net nebande siulyt  mirksiukas.gif

Niu saunuole!!! thumbup.gif thumbup.gif Kiek ramiau pasidare, o tai paskaitau apie RK ir toks susidaro, kad visoms CP daro biggrin.gif Bet, aciu Dievui, kad ne, ne visoms mirksiukas.gif Cia, matyt, kaip motina gamta yra apdovanojusi, jei viskas gerai atsidaro ir organizme vyksta, tai ko tada paciai nepagimdyti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(eda9 @ 2009 11 22, 00:24)
Važiuokit vakare ir nesutiksit Puzienės, aš pati taip dariau, kad nenutolintų termino smile.gif
O šiaip aš nesuprantu, kaip ji taip visoms perskaičiuoja? g.gif Nu po termino gal max 2 sav prideda, bet kad ji ir daugiau mėgsta, ir visoms doh.gif

O mazdaug nuo kelintos valandos patartumete vaziuoti? ax.gif Kaip ten tos pamainos ar priemimo valandos pasikeicia?
Atsakyti
Nelly_K, lauksim ziniu is taves 4u.gif Gal Puziene nesugadins viso reikalo ir vis tik RK pagimdysi mirksiukas.gif
O dar noriu paklaust, pagal ka Puzeine perskaiciuoja? Paziuri echo ar pagal mmm? Kazkaip pradedu baimintis as su ta RK sistema.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 23, 12:13)
Nelly_K, lauksim ziniu is taves 4u.gif Gal Puziene nesugadins viso reikalo ir vis tik RK pagimdysi mirksiukas.gif
O dar noriu paklaust, pagal ka Puzeine perskaiciuoja? Paziuri echo ar pagal mmm? Kazkaip pradedu baimintis as su ta RK sistema.. g.gif

ok, ziniu bus smile.gif
idomu ir man pagal ka ji paskaiciuoja, ypac, kai nepriziuri visus 9 men g.gif
beje, as tai netikiu, tais dalykais, kad kai lialiukas nores, pats islys, tipo, kai reiks, nes manau, kad lialiukas, kaip ir as, sio proceso nekontroliuojam, o organizmas ne visada supranta, ka jam kada daryt ax.gif todel ir atsitinka pernesiojimo bedu... na iki sav. galo sutinku, bet ne daugiau palaukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nelly_K: 23 lapkričio 2009 - 11:54

kaip su dabartine RK sistema tai neaisku g.gif , bet pries pora meteliu, tai man pirmadieni buvo gimdymo terminas, dar galejau laukti ketvirtadienio (butu buves vizitas RK), bet gimdymas prasidejo antradieni.
O jei dabar skaiciuos pagal mmm, o ne pagal echo, tai teks gimdyt savaitele anksciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2009 11 23, 11:58)
kaip su dabartine RK sistema tai neaisku g.gif , bet pries pora meteliu, tai man pirmadieni buvo gimdymo terminas, dar galejau laukti ketvirtadienio (butu buves vizitas RK), bet gimdymas prasidejo antradieni.
O jei dabar skaiciuos pagal mmm, o ne pagal echo, tai teks gimdyt savaitele anksciau bigsmile.gif

Nu va, tikiuosi ir man taip bus, kad nereikes laukt iki begalybes biggrin.gif
Atsakyti

Man pagal mm buvo balandžio 16 d., pagal echo balandžio 17 d. Puzienė suskaičiavo gegužės 1 d. ir dar laukti nusprendė iki 12 d., neperkalbėjau niekaip... doh.gif
Nelly_K aš taip pat manau, kad savaitę palaukti galima, bet ilgiau tikrai ne schmoll.gif nes kyla pavojus vaikiuko sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 23, 13:06)
Man pagal mm buvo balandžio 16 d., pagal echo balandžio 17 d. Puzienė suskaičiavo gegužės 1 d. ir dar laukti nusprendė iki 12 d., neperkalbėjau niekaip...  doh.gif
Nelly_K aš taip pat manau, kad savaitę palaukti galima, bet ilgiau tikrai ne  schmoll.gif nes kyla pavojus vaikiuko sveikatai.

na tavo variantas tai tikrai skamba brr.. doh.gif tu gal kazkur rasei, nepamenu, kaip tavo mazylis visa tai atlaike blush2.gif einu paieskosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 23, 13:13)
na tavo variantas tai tikrai skamba brr..  doh.gif tu gal kazkur rasei, nepamenu, kaip tavo mazylis visa tai atlaike  blush2.gif einu paieskosiu  smile.gif

Ačiū D kad gimdymas prasidėjo pats, bet vandenys buvo žali.
Problemų turėjom tik dėl odos, nes labai atmirkusi buvo, ilgai lupinėjosi...
Sveiką sūnelį išlošiau loterijoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 23, 13:18)
Ačiū D kad gimdymas prasidėjo pats, bet vandenys buvo žali.
Problemų turėjom tik dėl odos, nes labai atmirkusi buvo, ilgai lupinėjosi...
Sveiką sūnelį išlošiau loterijoje  doh.gif

pasiskaiciau. na tikrai viskas skamba ne kaip, isskyrus, kad mazylis buvo sveikas nors ir pernesiotas, bet toookie perskaiciavimai, tai jooo blink.gif nesuprasi, kas jai ten rodosi-isitikinimai kazkokie ar ka. na zodz, parasysiu ryt.
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 23, 13:22)
pasiskaiciau. na tikrai viskas skamba ne kaip, isskyrus, kad mazylis buvo sveikas nors ir pernesiotas, bet toookie perskaiciavimai, tai jooo  blink.gif nesuprasi, kas jai ten rodosi-isitikinimai kazkokie ar ka. na zodz, parasysiu ryt.

Tokie jos perskaičiavimai labai kelia įtampą. Mes vaiką planavom, mm buvo reguliarios, ir mano ginekologė, kuri manimi rūpinosi prieš nėštumą ir jo metu tikrai geriau žinojo, kada man gimdyti reikia...

Sūnelis sveikas, bet tikrai ne jos dėka. Gimdymo metu buvo problemų, kadangi jis buvo nemažas (3990g) vos pati pagimdžiau, buvo užstrigęs, jau ruošėsi su replėm traukti...
Ačiū gydytojai Raguckienei, kuri labai padėjo 4u.gif
Atsakyti