Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(eda9 @ 2009 11 21, 22:24)
Važiuokit vakare ir nesutiksit Puzienės, aš pati taip dariau, kad nenutolintų termino smile.gif
O šiaip aš nesuprantu, kaip ji taip visoms perskaičiuoja? g.gif Nu po termino gal max 2 sav prideda, bet kad ji ir daugiau mėgsta, ir visoms doh.gif

O vakare tai cia kada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 22, 00:47)
O vakare tai cia kada?  g.gif

jauciu nuo kokiu 18val mirksiukas.gif bet tada pakliusi ant budincios gydytojos...
Atsakyti
Man irgi saremius skatino vaistais zinokit tikrai siaubingas skausmas geriau tikrai patis tegu ateina saremiai negu taip kankyktis as niekam tokiu skausmu nelinkeciau iskesti verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 21, 23:47)
O vakare tai cia kada?  g.gif

Aš važiavau po 15 h. ir gavau barti, kad atvažiavau vakare, kai jau buvo budinti gydytoja smile.gif
Atsakyti
O jei dienos metu vaziuoti, tai visada Puziene buna? g.gif Negi nera kitu iseiciu su ja nesusidurt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 22, 18:03)
O jei dienos metu vaziuoti, tai visada Puziene buna? g.gif Negi nera kitu iseiciu su ja nesusidurt? biggrin.gif

Važiuokit savaitgalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 22, 17:19)
Važiuokit savaitgalį  smile.gif

Man dar toks kvailas klausimas - cia jus snekat apie eilinius patikrinimus artejant terminui? Nes gimdyt tai nepasirinksi kada vaziuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 22, 18:39)
Man dar toks kvailas klausimas - cia jus snekat apie eilinius patikrinimus artejant terminui? Nes gimdyt tai nepasirinksi kada vaziuot  ax.gif

Manau jei jau gimdyt, tada Puzienė datos neperskaičiuos biggrin.gif
Gimdysite pas budintį gydytoją ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 22, 17:56)
Manau jei jau gimdyt, tada Puzienė datos neperskaičiuos  biggrin.gif
Gimdysite pas budintį gydytoją ir viskas bus gerai  4u.gif

blush2.gif
O dar noriu paklausti, kai nestuma priziurinti gine paraso siuntima i ligonine, tai kaip viskas vyksta? g.gif Na gaunu as siuntima ir man iskart su tuo vaziuoti prisiduoti i RK? Ir ten mane reguliariai tikrina kol gimdyt pradesiu? g.gif Nekalbu apie atvejus kai atvaziuoji pirmakart ir iskart gimdyt biggrin.gif Bet cia skaitau, kad yra nemazai vazinejanciu ten pasitikrinti kas vyksta...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 22, 20:15)
blush2.gif
O dar noriu paklausti, kai nestuma priziurinti gine paraso siuntima i ligonine, tai kaip viskas vyksta?  g.gif Na gaunu as siuntima ir man iskart su tuo vaziuoti prisiduoti i RK? Ir ten mane reguliariai tikrina kol gimdyt pradesiu?  g.gif Nekalbu apie atvejus kai atvaziuoji pirmakart ir iskart gimdyt biggrin.gif Bet cia skaitau, kad yra nemazai vazinejanciu ten pasitikrinti kas vyksta...

Mano ginekologė parašė siuntimą penktadienį, kai buvo mano terminas ir liepė į ligoninę važiuoti pirmadienį. Ten nuvažiavau pirmadienį, tada trečiadienį, tada penktadienį, tada vėl pirmadienį doh.gif
Vėl liepė atvykt trečiadienį bet aš jau važiavau antradienį prastai jausdamasi ir mane paguldė. Bet skatinti Puzienė neleido, todėl pagimdžiau tik ketvirtadienį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 22, 19:15)
blush2.gif
O dar noriu paklausti, kai nestuma priziurinti gine paraso siuntima i ligonine, tai kaip viskas vyksta?  g.gif Na gaunu as siuntima ir man iskart su tuo vaziuoti prisiduoti i RK? Ir ten mane reguliariai tikrina kol gimdyt pradesiu?  g.gif Nekalbu apie atvejus kai atvaziuoji pirmakart ir iskart gimdyt biggrin.gif Bet cia skaitau, kad yra nemazai vazinejanciu ten pasitikrinti kas vyksta...

Man tai iki šiol mistika su tais siuntimais unsure.gif Man ginė parašė siuntimą prieš terminą ir pasakė, kad jei termino dieną nepagimdysiu arba blogai pasijausiu, tai važiuoti į RK.
Aš jaučiausi gerai ir nuvažiavau jau po termino. Tai išklausiau ilgiausią moralą, kodėl tik dabar atvažiavau doh.gif Jau vieną minutę žadėjau apsisukti ir varyti į VGN, kur telefonu sakė, kad nereiks jokio siuntimo ir paguldys stebėjimui.
O kai draugė gerai besijausdama su siuntimu nuvarė, tai irgi klausė, ko čia atvažiavai, jei gerai jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 11 23, 01:35)
Man tai iki šiol mistika su tais siuntimais unsure.gif Man ginė parašė siuntimą prieš terminą ir pasakė, kad jei termino dieną nepagimdysiu arba blogai pasijausiu, tai važiuoti į RK.
Aš jaučiausi gerai ir nuvažiavau jau po termino. Tai išklausiau ilgiausią moralą, kodėl tik dabar atvažiavau doh.gif Jau vieną minutę žadėjau apsisukti ir varyti į VGN, kur telefonu sakė, kad nereiks jokio siuntimo ir paguldys stebėjimui.
O kai draugė gerai besijausdama su siuntimu nuvarė, tai irgi klausė, ko čia atvažiavai, jei gerai jautiesi?

Aš irgi gerai nežinau kaip su tais siuntimais...
Man parašė termino dieną ir pasakė, kad rašo tik todėl, kad žadu gimdyti RK, nes ten tikrai prašys siuntimo g.gif
Ir kai perskaičiavo gimdymo datą, tai irgi sakė, tu dar neišnešiojus iki termino, tai ko čia vaikščiot kasdien doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 23 lapkričio 2009 - 07:39