Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Neraitė @ 2009 11 20, 17:19)
Nu aš kiek esu girdėjusi tai tik Puzienė suskaičiuoja savo datas ir neskatina anksčiau.
Pati su tuo susiduriau...

bet jei jau atvarai siuntimu, tai nera ji kazkokia super gyd., kuriai leista perskaiciuot savaip... doh.gif

tada atvarysiu vakare, kai jos nebus jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 20, 17:29)
bet jei jau atvarai siuntimu, tai nera ji kazkokia super gyd., kuriai leista perskaiciuot savaip...  doh.gif

tada atvarysiu vakare, kai jos nebus jau  biggrin.gif

Aš važiavau su siuntimu, buvo pirmadienis. Užrašė tonus, pasakė, kad nelabai gerai, turbūt dėl to, kad mažai gėriau skyčių ir išleido namo, liepė atvažiuot trečiadienį doh.gif
Antradienį vėlai vakare nuvažiavau, nes labai prastai jaučiausi, priėmė Suckel. Pamatavo spaudima ir tonus ir pamačius, kad jau 42-a savaitė, nusprendė nuleist vandenis ir laukt sarėmių. Vandenų taip vėlai nenuleidinėja, todėl mane paguldė stebėjimui iki ryto, o ryte turėjo jau nuleisti. Bet atėjo Puzienė, kaip pirmokei atskaitė paskaitą, pasakė, kad aš meluoju jog blogai jaučiuosi, ir spaudimas aukštas šiaip sau. Ir likau nepasiekus gimdyklos...
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 20, 18:19)
Nu aš kiek esu girdėjusi tai tik Puzienė suskaičiuoja savo datas ir neskatina anksčiau.
Pati su tuo susiduriau...

Mano draugei buvo lygiai taip pat doh.gif Josios ginekologes buvo numatyta gimdymo data, kai drauge atvyko i RK su siuntimu (kaip supratau, ten atvyksti dar kai negimdai, kad uzvestu ar tai kortele, ar tai istorija) ir tada tikrina Puziene. Na, bent jau drauge ji tikrino. Na ji ir pasake, kad ne, tau gimdyti ne tada, kada gine nustate, o tada ir tada... blink.gif Na gerai, gydytoja sako, gydytoja zino... Tai drauge ir pernesiojo vaikiuka, uzaugo iki 4 kg su virsum ir ilgu kankinimu teko daryti CP doh.gif Zodziu, kam ta Puziene taip nutolina laika? As savaja gine pilnai pasitikiu ir manau, kad ji geriau suskaiciuoja, negu kazkokia Puziene, kuri mato mane pirma karta blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 20, 18:29)
bet jei jau atvarai siuntimu, tai nera ji kazkokia super gyd., kuriai leista perskaiciuot savaip...  doh.gif

tada atvarysiu vakare, kai jos nebus jau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikra tiesa, as cia irgi svarstau, kaip cia aplenkus sia gydytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Bliamba prisiskaiciau cia jusu, ir bijau, kad o vdruk imsiu ir veluosiu gimdyt, o cia dar ir Puziene "neleis" gimdyt doh.gif Kazkokia nesamone g.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 20, 18:35)
Bliamba prisiskaiciau cia jusu, ir bijau, kad o vdruk imsiu ir veluosiu gimdyt, o cia dar ir Puziene "neleis" gimdyt doh.gif Kazkokia nesamone g.gif

Mano nuomone čia vienintelis šios ligoninės trūkumas, kad jei leliukas vėluoja, tai dėl skatinimo su Puziene susitarti sudėtinga...
O aš gimdžiau pas Raguckienę ir po gimdymo gulėjau dvi dienas tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 20, 18:35)

Aš keliausiu pirmadienį,tai žiūrėsiu ką sakys jei ką visada yra alternatyva AK smile.gif ar kiti GN wink.gif
Atsakyti
neduok dieve papulsit pas Puziene arba Suckel bjaurios sitos gydytojos doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
as irgi patekau i tokia situacija del termino skaicavimo Puzienes man terminas buvo rugsejo 26 diena o kai atvaziavau su siuntimu pas ja gultis jinai apskaiciavo ,kad man terminas 5 spalio as apstupbau kai isgirdau tai. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif pas ja nepatekau kai gimdziau ir aciu dievui doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 11 18, 13:38)
oi,o del tu mokejimu tai as manau labai individualus dalykas...vieni moka kiti ne,o jei viskas gerai ir nesitarete tai kam tada moketi? galite po visko simboliskai atsidekoti ir viskas, na bent as taip manau ir maniau iki siol smile.gif visi daktarai darys ta kas butina ir tikrai nescios vaikscioti visam laikui nepaliks smile.gif mirksiukas.gif

sutinku 100% drinks_cheers.gif

QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 11 20, 14:25)
Sveika! 4u.gif As cia irgi renkuosi tarp RK ir VGN, tai labai idomu skaityti atsiliepimus thumbup.gif Noreciau Jusu paklausti, ar gimdete naturaliai? Klausiu del to, kad RK kazkaip daug CP atliekama, gal cia del to, kad Puziene vis pavelina gimdymo diena, vaikas isauga iki tiek, kad nestuke pati nebegali pagimdyti, na ir daro ta CP g.gif

As gimdziau abu kartus naturaliai ir abu RK.

Pirmas pats i pasauli pasiprase termino diena.
O antrasis tik 7 dienos po termino pasiprase, is tiesu norejau kad anksciau skatintu, bet butent RK tik ne Puziene o kita daktaryte iklabejo labai graziai palaukti iki 41 sav pabaigos. Del to labai dziaugiuos, nes maziukas islindo kada norejo.
Beje mano antrasis tikrai didelis vyriskis gime 4.465kg ir 56 cm, bet jokiu CP niekas net nebande siulyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes neskubekis su skatinimu nes tai ne medus jums jei vaikas neateina vadibasi jam dar ne laikas. Skatinti vaistais gymdima tai yra siaubingas skausmas. Geriau pacios bandykit naturaliai-speneliu stimuliavimas, sexas, 1-2bokalai sampano ar raudono vyno tikrai geresnis budas negu tie vaistai. Patikekit manim
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2009 11 21, 20:31)
Mamytes neskubekis su skatinimu nes tai ne medus jums jei vaikas neateina vadibasi jam dar ne laikas. Skatinti vaistais gymdima tai yra siaubingas skausmas. Geriau pacios bandykit naturaliai-speneliu stimuliavimas, sexas, 1-2bokalai sampano ar raudono vyno tikrai geresnis budas negu tie vaistai. Patikekit manim

Nesutinku su jumis schmoll.gif
Aš pernešiojau 13 dienų ir pasak gydytojos reikėjo laukti dar dvi savaites... doh.gif
Paskutinias pora dienų buvau nuolatinėj įtampoj, kad jei neprasidės tuoj gimdymas tada jau teks daryti CP ar, kad sūneliui bus kokios komplikacijos. Kai galvojau apie savo leliuką skaismas buvo paskutinėj vietoj...
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 17, 14:04)
ne i tema, bet o kodel pas savo gyd. nevaryti? man tai butu fainiau eiti pas savo. maniske ir sake, kas neaisku skambint ir atvaziuoti. ar jau po termino jos neprivalo priziureti?

As vaiksciojau privaciai, tai ir po termino galejau kreiptis. I pabaiga iskilus neaiskumams, man geriau budavo vaziuoti i ligonine, nes jei kas ten suteikia reikiama pagalba visa para. Nes vaziavau ir anksti ryte, ir velai vakare, o tuo metu mano gyd. nedirba. O jei kas rimciau, tai visteik siustu i ligonine, taip tik laiko sugaisciau rolleyes.gif
Atsakyti
Važiuokit vakare ir nesutiksit Puzienės, aš pati taip dariau, kad nenutolintų termino smile.gif
O šiaip aš nesuprantu, kaip ji taip visoms perskaičiuoja? g.gif Nu po termino gal max 2 sav prideda, bet kad ji ir daugiau mėgsta, ir visoms doh.gif
Atsakyti