buvau as pirmadieni vakare apziuroje RK, tao apziurejo Raguckiene ir nuramino, kad viskas mano leliukui gerai
tik kaip patikrino kakleli, tai net saldu pasidare, net ryte dar jautesi maudenimas po patikrinimo poliklinikoj nejauciau tokio diskomforto
o siandien per paskaitele sake, kad greiciausiai bus paskelbtas karantinas ir neleis jokiu lankytoju, bet gal taip ir geriau ir saugiau
QUOTE(joto @ 2009 11 18, 19:18)
Nieko negirdejau. O su gydytoja susitarus?
Suprantu, kad ir nesitarus vienos nepaliks, bet bijau, kad paskui nepasigaileciau, jog to nepadariau.
Suprantu, kad ir nesitarus vienos nepaliks, bet bijau, kad paskui nepasigaileciau, jog to nepadariau.
Aš nesitariau ir tikrai viskas buvo
Gimdžiau pas Raguckienę, atsidėkojau po visko
QUOTE(Niutella @ 2009 11 18, 18:56)
tik kaip patikrino kakleli, tai net saldu pasidare, net ryte dar jautesi maudenimas po patikrinimo poliklinikoj nejauciau tokio diskomforto
matyt taip tyčia darė, kad kuo greičiau savo lelių pamatytum Man su antru sūnum ji irgi taip darė.
QUOTE(Niutella @ 2009 11 18, 18:56)
buvau as pirmadieni vakare apziuroje RK, tao apziurejo Raguckiene ir nuramino, kad viskas mano leliukui gerai
o siandien per paskaitele sake, kad greiciausiai bus paskelbtas karantinas ir neleis jokiu lankytoju, bet gal taip ir geriau ir saugiau
jo jo man irgi tas uzkliuvo, kai atsiprasau ikisa ranka tai apie 2 min kaz ka ten daro ir per gimdyma tikrai ne viena karta krapste mane
bet uztat esu gydytojai labai dekinga uz greita ir sklandu gimdyma
gal ir norejo man paskatint gimdyma, bet kolkas as vis dar 2 in 1
lauksim toliau
lauksim toliau
QUOTE(Niutella @ 2009 11 19, 12:54)
na ir as laukiu. noreciau jau siandiena, pilva pramaude kazkaip nuo 5 ryto, bet ziuriu vel nieko. paruosiamuosius aparatas fiksuoja, o man ne kiek nesijaucia... bet gal jau tuoj tuoj
tai o vyra i gimdykla bent leis? aisku apie likima nakciai esant laisvu lovu galima pamirst, o del lankytoju, tai lb ok, ko ten lipt ant galvos, kas nores, ras namie
QUOTE(tanita761 @ 2009 11 19, 12:15)
jo jo man irgi tas uzkliuvo, kai atsiprasau ikisa ranka tai apie 2 min kaz ka ten daro ir per gimdyma tikrai ne viena karta krapste mane
Na tik taip gydytojas gali patikrinti kiek kaklelis prasivėręs
Aš kitą svaitę jau guluos tai žiūrėsim kas ir kaip
QUOTE(eda9 @ 2009 11 08, 01:05)
Tikrai neliepia ir neverčia, o tik paprašo, kad jei leidžia galimybės
Grįžau iš RK, nu viskas patiko, paleido jau po 2 dienų. Gimdymo dieną buvo labai daug gimdyvių. Laukėm palatose savo eilių, kol atsilaisvins gimdyklos. Gydytoja lakstė iš vienos gimdyklos į kitą. Šalia nestovėjo, bet visada ateidavo pažiūrėti kaip laikomės. Per patį procesą buvo jau ir gydytoja bei 2 akušerės. Nu viskas man super.
Vaikų sesutės malonios, tik viena gydytoja priplaukus Nepatiko ji man, tai geriau jau sesučių paklausiau.
Ir dar kartą įsitikinau, kad man labai tinka toks ribotas lankymas Jau per kelias valandas nusibosdavo visi lankytojai.
Grįžau iš RK, nu viskas patiko, paleido jau po 2 dienų. Gimdymo dieną buvo labai daug gimdyvių. Laukėm palatose savo eilių, kol atsilaisvins gimdyklos. Gydytoja lakstė iš vienos gimdyklos į kitą. Šalia nestovėjo, bet visada ateidavo pažiūrėti kaip laikomės. Per patį procesą buvo jau ir gydytoja bei 2 akušerės. Nu viskas man super.
Vaikų sesutės malonios, tik viena gydytoja priplaukus Nepatiko ji man, tai geriau jau sesučių paklausiau.
Ir dar kartą įsitikinau, kad man labai tinka toks ribotas lankymas Jau per kelias valandas nusibosdavo visi lankytojai.
Sveika! As cia irgi renkuosi tarp RK ir VGN, tai labai idomu skaityti atsiliepimus Noreciau Jusu paklausti, ar gimdete naturaliai? Klausiu del to, kad RK kazkaip daug CP atliekama, gal cia del to, kad Puziene vis pavelina gimdymo diena, vaikas isauga iki tiek, kad nestuke pati nebegali pagimdyti, na ir daro ta CP
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 11 20, 15:25)
Sveika! As cia irgi renkuosi tarp RK ir VGN, tai labai idomu skaityti atsiliepimus Noreciau Jusu paklausti, ar gimdete naturaliai? Klausiu del to, kad RK kazkaip daug CP atliekama, gal cia del to, kad Puziene vis pavelina gimdymo diena, vaikas isauga iki tiek, kad nestuke pati nebegali pagimdyti, na ir daro ta CP
As gimdziau naturaliai ir niekas nesiule jokiu CP. Kai atvykau ligonine buvo perpildyta, kiek teko pabendrauti su mamomis visoms buvo naturalus gimdymai...
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 11 20, 15:25)
Man nustatyta data buvo balandžio 17, pasak Puzienės buvo galima laukti iki gegužės 12
Bet gimdymas prasidėjo pats ir balandžio 30 pagimdžiau sūnelį.
Iki gimdymo dvi dienas gulėjau toje ligoninėje ir kalbėjau su kitom nėštukėm, jos būtent taip ir manė, kad laukia labai ilgai tam, kad galėtų CP daryt
Šiaip viskuo likau labai patenkinta, ir jei dar gimdysiu tai rinksiuosi šią ligoninę.
Bet jei leliukas vėluotų gimti rinkčiausi VGN...
as kazko vistiek nesuprantu tai ko cia ta Puziene ar kas sprendzia, o ne jusu gyd.? ar jus palieka likimo valiai po termino? nu nes manes tai nepalieka, va jei ryt negimdau, nes jau terminas, tai pirmad. einu pas savo gyd. ir ji duos siuntima gultis, skatint, jei reiks. manau geriau skatint, nei pernesiot, perskaiciuot termina jusu nepriziurejusiai gyd. ar CP. nu ar cia mane viena priziures po termino mano gyd.? nu nemanau
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 20, 17:06)
as kazko vistiek nesuprantu tai ko cia ta Puziene ar kas sprendzia, o ne jusu gyd.? ar jus palieka likimo valiai po termino? nu nes manes tai nepalieka, va jei ryt negimdau, nes jau terminas, tai pirmad. einu pas savo gyd. ir ji duos siuntima gultis, skatint, jei reiks. manau geriau skatint, nei pernesiot, perskaiciuot termina jusu nepriziurejusiai gyd. ar CP. nu ar cia mane viena priziures po termino mano gyd.? nu nemanau
Nu aš kiek esu girdėjusi tai tik Puzienė suskaičiuoja savo datas ir neskatina anksčiau.
Pati su tuo susiduriau...