Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Niutella @ 2009 11 16, 17:53)
sveikos 4u.gif
noreciau patarimo blush2.gif
siandien visa diena maudzia pilvuka ir jis kietas, o ir mazylis truputuka silpniau juda, karts nuo karto islenda kur kojyte ar uzpakaliukas, bet ne taip daznai. Jeigu nuvaziuociau dabar i RK, ar apziuretu mano leliuka? g.gif

Jei kas itartino, tikrai reik vaziuoti pasitikrinti. Ir nekreipk demesio, ar kas pabumbes. Privalo pasiziureti mirksiukas.gif Ir as pries gimdyma daznai panikavau, tai ir begdavau i RK jei kas neaisku budavo. Ir laikas buvo nesvarbu - ar ankstyvas rytas, ar naktis rolleyes.gif Visgi svarbiausia vaikiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 11 16, 23:19)
Jei kas itartino, tikrai reik vaziuoti pasitikrinti. Ir nekreipk demesio, ar kas pabumbes. Privalo pasiziureti mirksiukas.gif Ir as pries gimdyma daznai panikavau, tai ir begdavau i RK jei kas neaisku budavo. Ir laikas buvo nesvarbu - ar ankstyvas rytas, ar naktis rolleyes.gif Visgi svarbiausia vaikiukas wub.gif

ne i tema, bet o kodel pas savo gyd. nevaryti? man tai butu fainiau eiti pas savo. maniske ir sake, kas neaisku skambint ir atvaziuoti. ar jau po termino jos neprivalo priziureti?

man tai jokiu pozymiu.. na pamaude, tai kaklelis sake prasidares, o gimda isvis beskausmiai keleta kartu pasitraukineja ir tiek. laukiam toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JURY @ 2009 11 12, 22:43)
Siaip paleidzia kiek girdejau is personalo po 3 d., o mano mazylis i si pasauli atejo veiduku i prieki, tai priekausiukas buvo siek tiek patines, tai laukeme kol praeis patinimas  ax.gif
Tiesa sakant nelabai isivaizduoju kaip imanoma per dvi dienas paleisti, nes tik 3 d. ryte vaikucio genetinius tyrimus ima.

Mus paleido trecia diena pries isvaziuojant paeme tyrima.
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2009 11 17, 13:32)
Mus paleido trecia diena pries isvaziuojant paeme tyrima.

panašiai ir mes. Gimėm antradienį, o ketvirtadienį jau namie buvom. Prieš išvažiuojant ir paėmė genetinį.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 13, 18:56)
Cia jau suzinoje rezultatus isleket, ar rezultatus veliau pranesa?  g.gif

Jau atrase Neraite, kad apie tyrimo atsakyma pranesa asmeniskai, jei jis teigiamas. Jei ne, niekas nieko nepranesa mirksiukas.gif

Del naujagimiu seseliu ir daktares, tai mes turbut irgi anr geru "pataikem", nes labai maloniai viska pasakydavo ar paaiskindavo bigsmile.gif
Atsakyti
Reikia jusu patarimo.
Man jau 34 sav. Zadu gimdyti sioje ligonineje. Kiek teko skaityti tai dauguma sios ligonines gydytojo yra geri ir nezinau ar verta tartis. Kiek gydytojui reiktu moketi?
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
oi,o del tu mokejimu tai as manau labai individualus dalykas...vieni moka kiti ne,o jei viskas gerai ir nesitarete tai kam tada moketi? galite po visko simboliskai atsidekoti ir viskas, na bent as taip manau ir maniau iki siol smile.gif visi daktarai darys ta kas butina ir tikrai nescios vaikscioti visam laikui nepaliks smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Žadu ir aš čia gimdyt,tik va klausimas gal kas girdėjot ar karantinas RK paskelbtas ar ne g.gif Nes aš kitą savaitę jau guluos tai įdomu kaip ten su tais gripais g.gif
Atsakyti
Nieko negirdejau. O su gydytoja susitarus?
Suprantu, kad ir nesitarus vienos nepaliks, bet bijau, kad paskui nepasigaileciau, jog to nepadariau.
Atsakyti
QUOTE(joto @ 2009 11 18, 19:18)
Suprantu, kad ir nesitarus vienos nepaliks, bet bijau, kad paskui nepasigaileciau, jog to nepadariau.

tai cia kitoj temoj reikia apie tai kalbeti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(joto @ 2009 11 18, 19:18)

Na aš tai nesitarus guluos tik su siuntimu wink.gif
Atsakyti
Ok, ieskau kitos temos. ax.gif
Jei kas taretes su Raguckiene, parasykit i AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joto: 18 lapkričio 2009 - 18:47