Aš norėjau kuo greičiau. Pirma diena labai prastai jaučiausi, negalėjau atsikelt be vyro pagalbos, tai labai gerai, kad gavom mokamą palatą ir jis visada buvo kartu. Bet jau kitą dieną neturėjau ką veikti, buvo nuobodu
Manau viskas kitaip jei leliukui kažkas netaip, bet jei viskas gerai tai manau nėra ko ten gulinėt
sveikos
norejau paklaust kaip RK del klizmos? nes per paskaitele visai pamirsau tai yra butina ar priklausomai nuo noro? ir jeigu as savo neturesiu, bet noresiu tai man padarys, o veliau galesiu atpirkt, ar isvis nedarys?
norejau paklaust kaip RK del klizmos? nes per paskaitele visai pamirsau tai yra butina ar priklausomai nuo noro? ir jeigu as savo neturesiu, bet noresiu tai man padarys, o veliau galesiu atpirkt, ar isvis nedarys?
Kiek pamenu sake, kad jei nori ir turi - padaro. Bet tai nera privaloma. Ir manau, jei neturesi, tai ir nedarys..
QUOTE(Niutella @ 2009 11 14, 12:56)
sveikos
Padarys jie ir paprašys atpirkti. Bet po to pamiršta, kas pirko, kas ne
aciu uz atsakyma
QUOTE(0rchideja @ 2009 11 15, 11:02)
mamytes o kaip jums vaikiuku sesutes?nes man asmeniskai nelabai jos jau malonios atrodo...viena tokia moteriske jau labai grubi pasirode tai vat truputi prisibijau as ju,nors vaiku rodos gerai rupinosi bet va sypsenos tai tikrai truksta....kaip jus manote?
Man matyt pasisekė, nes visos buvo labai malonios, net neklaustos paaiškino kaip vaikiuką laikyti, kaip prausti. Nes aš nieko nemokėjau
sveikos
noreciau patarimo
siandien visa diena maudzia pilvuka ir jis kietas, o ir mazylis truputuka silpniau juda, karts nuo karto islenda kur kojyte ar uzpakaliukas, bet ne taip daznai. Jeigu nuvaziuociau dabar i RK, ar apziuretu mano leliuka?
noreciau patarimo
siandien visa diena maudzia pilvuka ir jis kietas, o ir mazylis truputuka silpniau juda, karts nuo karto islenda kur kojyte ar uzpakaliukas, bet ne taip daznai. Jeigu nuvaziuociau dabar i RK, ar apziuretu mano leliuka?
QUOTE(Niutella @ 2009 11 16, 16:53)
visa diena maudzia pilvuka ir jis kietas, o ir mazylis truputuka silpniau juda, karts nuo karto islenda kur kojyte ar uzpakaliukas, bet ne taip daznai. Jeigu nuvaziuociau dabar i RK, ar apziuretu mano leliuka?
tikrai apžiūrėtų Pati taip dariau ne kartą.
O tokiu atveju i akuserijos priimamaji eiti? Ten nuo gatves puses, kaip ir gimdyt
QUOTE(Niutella @ 2009 11 16, 16:53)
sveikos
noreciau patarimo
noreciau patarimo
Apžiūrėtų, bet gal tik pabumbėtų, ko ne pas savo gydytoją eini
Aš po termino su siuntimu atvariau ir tai bumbėjo, ko čia atvariau ir dar po pietų, kai galėjau iš ryto, o dar geriau, kad pas savo gydytoją Ta nauja tvarka su siuntimais tai kažkoks nesusipratimas
QUOTE(slyva @ 2009 11 16, 17:41)
O tokiu atveju i akuserijos priimamaji eiti? Ten nuo gatves puses, kaip ir gimdyt
taip.