Jau ir as galiu parasyti atsiliepimus apie siuos gimdymo namus, pirmadieni grizome su suneliu namo
Gimdymas buvo 38 savaite, be problemu RK prieme, man pasitaikes personalas tikrai geras. Gimdziau pati be nuskausminimo, visas gimdymas nuo atvaziavimo i RK truko 3 val, kirpo ir plysau, tai gydytoja apie 40 min. mane siuvo.
Vyrui reikejo tureti ne tik slepetes, bet ir visus drabuzius persirengti. Taip pat i gimdykla reikejo savo naktiniu ir chalato, veliau gimdykloje perrenge savais naktiniais. I gimdykla tasiu nestis neleido, sake daiktus reikia susideti i politelenini maiseli, o like daiktai buvo uzrakinti kazkur rubineje. Jokiu savo vaistu ir siulu neturejau, tai sake jei naudosime, kad turesite atpirkti, mane siuvo, bet kazkodel nereikejo nieko atpirkineti.
Su mazyliu nesiskyreme nuo pat gimimo, niekur neisnesinejo, tik personalas ateidavo apziureti musu
Siaip per visas keturias praleistas ten dienas galiu pasakyti, kad ne visas personalas labai malonus, cia jau kaip pasiseks, nes as ne su niekuo nesitariau, nes nespejau... Siaip po gimdymo gydytojai ir akuseriai atsidekojome (300 lt. ir 100 lt.), taip pat veliau dar kelis sokoladus su 20 lt. naugimiu skyriuje palikau
Kai gimdziau tai ligonine buvo perpildyta tai mokamos palatos negavau ir atiteko paskutine laisva palata kur nebuvo kriaukles, vyrui pasilikti neleido, nes apie vidurnakti dar viena gimdyve pagulde...