Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kuskusas @ 2009 11 06, 14:47)
smile.gif ash irgi VGN apsisprendzhiau shi karta gimdyt, nes RK nuo pirmojo vaikelio laiku labai negrazhiai pasikeite...

idomu kaip ten ji pasikeite????? g.gif jeigu nesunku parasykit, kas gimdet ne per seniausiai ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o as kaip primirsau, susipainiojau ax.gif jau kai atvarai su tasem, tai eit ten kur prie rubines tas akuserinis skyrius (ten nakti gali but uzrakinta, tai skambint ten tuo skambuciu? ) o kabinetas tas, kur ateini ir jis iskart pries tualeta? berods ir parasyta priemimas ar kazkas pan.?

jau parintis pradedu, kad nenubludyciau bet kur biggrin.gif biggrin.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 10, 20:37)
Mergaites, o as kaip primirsau, susipainiojau  ax.gif jau kai atvarai su tasem, tai eit ten kur prie rubines tas akuserinis skyrius (ten nakti gali but uzrakinta, tai skambint ten tuo skambuciu? ) o kabinetas tas, kur ateini ir jis iskart pries tualeta? berods ir parasyta priemimas ar kazkas pan.?

jau parintis pradedu, kad nenubludyciau bet kur  biggrin.gif  biggrin.gif

aciu

Galima eiti prie rūbinės. Jei atvažiuosite naktį kai užrakinta, tada įėjimas iš gatvės kur parašyta, kad priėmimas, pro pirmas duris įeisite, o prie antrų paskambinsite skambučiu ir ateis jums atidaryti, tada jau jus nusives 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 10, 19:37)
Mergaites, o as kaip primirsau, susipainiojau  ax.gif jau kai atvarai su tasem, tai eit ten kur prie rubines tas akuserinis skyrius (ten nakti gali but uzrakinta, tai skambint ten tuo skambuciu? ) o kabinetas tas, kur ateini ir jis iskart pries tualeta? berods ir parasyta priemimas ar kazkas pan.?

jau parintis pradedu, kad nenubludyciau bet kur  biggrin.gif  biggrin.gif

aciu

As abu kartus gimdziau nakti biggrin.gif
Tai eini is gatves per duris ir tada skambini po desine i tas duris (ant ju berods ir uzrasyta priemimas, tadu ateina sesute atrakina ir jau nusiveda i ta kabineta kur pries WC).

Nebijok kai jau gimdysi tikrai surasi per kur ieiti biggrin.gif
Atsakyti
mes viena karta atvaziavom apie 9 vakaro tai dar nebuvo uzrakinta thumbup.gif pagal mane tai taip ir yra kaip mergaites pries pasake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2009 11 10, 19:11)
idomu kaip ten ji pasikeite?????  g.gif jeigu nesunku parasykit, kas gimdet ne per seniausiai  ax.gif

Gimdžiau prieš 2 m. ir prieš savaitę - niekuo nepablogėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 11 11, 11:18)
Gimdžiau prieš 2 m. ir prieš savaitę - niekuo nepablogėjo ax.gif

tai vat ir man taip pat pasirodė smile.gif
Atsakyti
ot aciu visoms 4u.gif tai jau tikrai rasiu, nors ir is baimes akys placios bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 11, 15:45)
ot aciu visoms  4u.gif  tai jau tikrai rasiu, nors ir is baimes akys placios bus  biggrin.gif

Nebijok, viskas bus gerai:)
As pirmadieni grizau is sios ligonines ir esu labai patenkinta savo pasirinkimu.Personalas puikus.Vaziavau nesitarus ir nakti.Abu kartus nakti vaziavau:) Be pacios gimdymo eigos:) doh.gif liko patys geriausi prisiminimai.Beje gauvau mokama palata, kuria irgi buvau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(njurga @ 2009 11 11, 21:39)
Nebijok, viskas bus gerai:)
As pirmadieni grizau is sios ligonines ir esu labai patenkinta savo pasirinkimu.Personalas puikus.Vaziavau nesitarus ir nakti.Abu kartus nakti vaziavau:)  Be pacios gimdymo eigos:) doh.gif  liko patys geriausi prisiminimai.Beje gauvau mokama palata, kuria irgi buvau labai patenkinta.

sveikinimai, dukrytei 5d. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif as irgi jau noooriu smile.gif
Atsakyti
Jau ir as galiu parasyti atsiliepimus apie siuos gimdymo namus, pirmadieni grizome su suneliu namo ax.gif
Gimdymas buvo 38 savaite, be problemu RK prieme, man pasitaikes personalas tikrai geras. Gimdziau pati be nuskausminimo, visas gimdymas nuo atvaziavimo i RK truko 3 val, kirpo ir plysau, tai gydytoja apie 40 min. mane siuvo.
Vyrui reikejo tureti ne tik slepetes, bet ir visus drabuzius persirengti. Taip pat i gimdykla reikejo savo naktiniu ir chalato, veliau gimdykloje perrenge savais naktiniais. I gimdykla tasiu nestis neleido, sake daiktus reikia susideti i politelenini maiseli, o like daiktai buvo uzrakinti kazkur rubineje. Jokiu savo vaistu ir siulu neturejau, tai sake jei naudosime, kad turesite atpirkti, mane siuvo, bet kazkodel nereikejo nieko atpirkineti.
Su mazyliu nesiskyreme nuo pat gimimo, niekur neisnesinejo, tik personalas ateidavo apziureti musu lotuliukas.gif Siaip per visas keturias praleistas ten dienas galiu pasakyti, kad ne visas personalas labai malonus, cia jau kaip pasiseks, nes as ne su niekuo nesitariau, nes nespejau... Siaip po gimdymo gydytojai ir akuseriai atsidekojome (300 lt. ir 100 lt.), taip pat veliau dar kelis sokoladus su 20 lt. naugimiu skyriuje palikau lotuliukas.gif
Kai gimdziau tai ligonine buvo perpildyta tai mokamos palatos negavau ir atiteko paskutine laisva palata kur nebuvo kriaukles, vyrui pasilikti neleido, nes apie vidurnakti dar viena gimdyve pagulde...

Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif
O sakyk, kodel 4 dienas ten praleidot? Per paskaiteles sake, kad jei viskas ok, laiko 2 paras g.gif
Atsakyti