QUOTE(rabrasa @ 2009 11 05, 18:42)
aha, tikra tiesa
as tuomet is kitos operos paklausiu mamyciu, kurios jau gimde RK nesitarusios su konkrecia gydytoja... kaip ten personalas bendrai paemus? ar teko matyt nepatenkintu surugusiu veidu, ar jautetes gerai, ar sako ka tau daro, ar atsiklausia pries kazka darydami?
as kazkaip vis girdedavau geru atsiliepimu apie RK personala, bet kai pasiskambinau i skyriu, kazkaip pataikiau ant surugusios moteriskes... vos spejau paklaust kas mane domino... o ir atsake taip trim zodziais atmestinai...
zinoma, gal jai ne ta diena buvo. bet tai va ir klausiu del to
as tuomet is kitos operos paklausiu mamyciu, kurios jau gimde RK nesitarusios su konkrecia gydytoja... kaip ten personalas bendrai paemus? ar teko matyt nepatenkintu surugusiu veidu, ar jautetes gerai, ar sako ka tau daro, ar atsiklausia pries kazka darydami?
as kazkaip vis girdedavau geru atsiliepimu apie RK personala, bet kai pasiskambinau i skyriu, kazkaip pataikiau ant surugusios moteriskes... vos spejau paklaust kas mane domino... o ir atsake taip trim zodziais atmestinai...
zinoma, gal jai ne ta diena buvo. bet tai va ir klausiu del to
Taip yra ten tokių, neturėkit iliuzijų, kad visi bus malonūs. Jums arba pasiseks, arba ne Aš gimdžiau susitarusi ir tai tokių įžeidinėjimų prisiklausiau, kad iki šiol suvimdo, kai prisimenu savo gimdymą O čia kas rašot, kad kelsit vėją ar į viešumą - apsispakainkit, šiaip ten neblogi psichologai, pamatę, kad galit tai daryti gali taip jus apdoroti, kad nieko paskui nenorėsit, ieškosit ir nerasit. Arba gimdykite su kamerom ir diktofonais, rimtai sakau.
Žodžiu, ramiai, žinokit, kad gimdyvė ten nelaikoma vertybe pati savaime, į gimdymą vyrauja daugiau veterinarinis, o ne žmogiškas požiūris. Jie visi ten verda savose sultyse, o jūs tik šiaip einate pro šalį ir užsukate pas juos padiskutavę čia
Ten tikrai ne ES. Tą žinokite.
Ir tikrai elkitės taip, kaip pagal situaciją atrodys geriausia. Ir tai nebūtinai bus tai, kad jūs gerai dėl to jausitės. Bet visad pasverkite, kas svarbiau - jūsų savijauta, ar jūsų ir vaikiukų sveikata.
Sėkmės visoms.
Kas beatsitiktų atsiminkite, kad svarbiausia - kad jūs likitumėt fiziškai sveikos ir kad jūsų leliukai sveiki ten gimtų