Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 05, 12:54)
labai jau karstos diskusijos del tu 30-40 lt
neprasys, neatpirksi, prasys, tai pamatysi, kaip vyras begs i vaistine, jei diena papulsi. ir nekelsi, manau, skandalo del to  ax.gif  nieko as cia baisaus nematau. ne cia laikas ieskot teisybes, kiek mes mokam mokesciu ir tt, ner valstybej teisybes  lotuliukas.gif

Lygiai taip pat manau

Irgi nuotaika nekokia, terminas buvo 30 o siandien 5, nieko nejauciu, jokiu paruosiamuju schmoll.gif. Vaziuoju kad apziuretu nors
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 05, 12:12)
o jei ne po fakto? tarkim jau pagimdete ir o gyd. mato reiks siuti ir sako vyrui, cia mes aptvarkysim, o jus nubekite tokiu ir tokiu siuliuku....  smile.gif ir vyras 100% begs  smile.gif

aisku, taip nebus turbut.

kodel taip primygtinai bandote itikinti mane visai musu seimai netinkanciais elgesio modeliais? doh.gif

tiksliai zinau ka mano vyras darys, bet tai skiriasi nuo to ka jus aprasete wink.gif neisizeiskit, bet ne visi zmones vienodai elgiasi, vienodai reaguoja, vienodai bendrauja ir vienodai masto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 28, 13:43)
ten rodos įvažiuoti draudžiama raudona plyta,šiaip palei gatvę visada vietų būdavo,jei atvykdavai anksti ryte  g.gif  bet šiaip tikrai keista kaip prie ligoninės ir mašinos nėra kur pastatyti,o jei aš nuvažiuoju gimdyt su savo mašina ir kur tada mašiną palikti?  doh.gif

Mes ir palikinejom mokomoj sumokejom pradzai porai valandu, o poto vyras jau nebemokejo nenorejo manes vienos palikt tai gerai kad ratu neuzblokavo.
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2009 11 05, 12:32)
Mes ir palikinejom mokomoj sumokejom pradzai porai valandu, o poto vyras jau nebemokejo nenorejo manes vienos palikt tai gerai kad ratu neuzblokavo.

thumbup.gif kazkaip girdejau (bet nesu tikra sios info teisingumu), kad negali uzblokuoti, jei zmogus per mazai sumokejo... nes neva tai jis gal nezinojo kiek uztruks, o grizes turi dar galimybe susimoket uz tiek, kiek nebuvo sumokejes lotuliukas.gif aisku lietuvaiciams cia nelabai budinga butu, bet visai matyt logiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 11 05, 14:20)
kodel taip primygtinai bandote itikinti mane visai musu seimai netinkanciais elgesio modeliais?  doh.gif

tiksliai zinau ka mano vyras darys, bet tai skiriasi nuo to ka jus aprasete wink.gif neisizeiskit, bet ne visi zmones vienodai elgiasi, vienodai reaguoja, vienodai bendrauja ir vienodai masto  4u.gif

ne ne, as nenoriu itikinti, tik mastau, kad visgi, jei taip butu, tai vyras del jusu ramybes nubegtu tu siulu, juk nepultu gincytis, kad nepirksiu, eikit jus ir t.t. tai taip ir pamasciau, kad darytu viska, kad tik jums butu gerai ir ramu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tanita761 @ 2009 11 05, 14:20)
Lygiai taip pat manau

Irgi nuotaika nekokia, terminas buvo 30 o siandien 5, nieko nejauciu, jokiu paruosiamuju  schmoll.gif. Vaziuoju kad apziuretu nors

nu kantrybes, 5d. dar ner taip daug, paruosiamieji ne visoms buna, gal jus viena is tu laiminguju biggrin.gif

parasykit, kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 05, 14:12)
o jei ne po fakto? tarkim jau pagimdete ir o gyd. mato reiks siuti ir sako vyrui, cia mes aptvarkysim, o jus nubekite tokiu ir tokiu siuliuku....  smile.gif ir vyras 100% begs  smile.gif

aisku, taip nebus turbut.

oij ne, nu nemanau, kad iki tiek nusivaziavo ligonines... blink.gif nu nepamirsciau as tokio bajerio po visko - turbut kelciau i viesuma... tuo labiau, kad be vyro gimdysiu, tai ir nebus kam lakstyt kazkur...
Papildyta:
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 05, 14:39)
ne ne, as nenoriu itikinti, tik mastau, kad visgi, jei taip butu, tai vyras del jusu ramybes nubegtu tu siulu, juk nepultu gincytis, kad nepirksiu, eikit jus ir t.t. tai taip ir pamasciau, kad darytu viska, kad tik jums butu gerai ir ramu  ax.gif

maniskis iskart, jei butu salia, nesigincytu, bet ramiai sito reikalo nepaliktu. cia gi toks pat absurdas kaip kad padarius cezari skusere iskistu galva i koridoriu ir pasakytu ten laukianciam vyrui: bekit siuliuku, neturim kuo jusu perskrostos zmonos susiuti... doh.gif
manau, jie pasiklausia pries - turi/neturi savo? ir atitinkamais susiuva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birūta: 05 lapkričio 2009 - 14:29
QUOTE(Birūta @ 2009 11 05, 15:27)

manau, jie pasiklausia pries - turi/neturi savo? ir atitinkamais susiuva

tai taip taip pasiklausia, bet paskui vistiek papraso, kad atpirkt, nu va mano drauge gimde, tai prase paskui atnest. nu maloniai prase ir vyras pasigedino skandala kelt. nu sakau, ka ten kapeikas kainuoja as irgi skandalo nekelciau, ai nu turiu as tu pinigu, negaila man, o daryt, kad is principo nepirksiu, tai nea, as taip nedarau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 05, 16:48)
tai taip taip pasiklausia, bet paskui vistiek papraso, kad atpirkt, nu va mano drauge gimde, tai prase paskui atnest. nu maloniai prase ir vyras pasigedino skandala kelt. nu sakau, ka ten kapeikas kainuoja as irgi skandalo nekelciau, ai nu turiu as tu pinigu, negaila man, o daryt, kad is principo nepirksiu, tai nea, as taip nedarau  ax.gif

drinks_cheers.gif

Tikrai manau principų rodyti neverta. Matyt visos mokam mokesčius ir visom keista, kad reikia savo pirkti, bet negi dabar gadinsimės nuotaiką dėl kelių litų? Prisiminkim tik tai, kad važiuojam savo vaikiuką gimdyt 4u.gif
Atsakyti
Labuka,

Man atrodo jus cia be reikalo keliate dulkes ir erzinates.
Tikrai niekas niekam nelieps lakstyti ir suteiks visas med. priemones, kurios priklauso pagal indikacijas: pvz.: epidiuras nera indikacija, todel pageidaujant reikia nusipirkti patiems, bet ir tai niekas to nereikalauja gimdymo metu, o veliau tiesiog galima atpirkti.
Siulu ir kitu priemoniu niekas nereikalauja pirkti, o tik praso ir tik tu kas gali tai padaryti, kad atvaziavusios seimos, kurios tikrai neturi is ko butu aprupintos gerom med. priemonem: pvz. tirpstanciais siulais, o ne pigesniais, kuriuos reikia veliau traukti.
Pagal tai ar jus galite ar ne, gi niekas nesakys blogai ar gerai. Tiesiog elkites taip, kad gerai jaustumetes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 05, 17:04)
Tikrai manau principų rodyti neverta. Matyt visos mokam mokesčius ir visom keista, kad reikia savo pirkti, bet negi dabar gadinsimės nuotaiką dėl kelių litų? Prisiminkim tik tai, kad važiuojam savo vaikiuką gimdyt 4u.gif

drinks_cheers.gif
veziausi paklotelius, iklotus, gimdymo paketa (nusipirkau savo noru, nes patogu gimdant), klizma (nebutinai) ir bintus (ju neprireike).
Gimdziau su epidura, siuvo. Nei epiduros, nei siulu nereikejo atpirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austute @ 2009 11 05, 15:21)
Tiesiog elkites taip, kad gerai jaustumetes. mirksiukas.gif

aha, tikra tiesa smile.gif

as tuomet is kitos operos paklausiu mamyciu, kurios jau gimde RK nesitarusios su konkrecia gydytoja... kaip ten personalas bendrai paemus? ar teko matyt nepatenkintu surugusiu veidu, ar jautetes gerai, ar sako ka tau daro, ar atsiklausia pries kazka darydami?

as kazkaip vis girdedavau geru atsiliepimu apie RK personala, bet kai pasiskambinau i skyriu, kazkaip pataikiau ant surugusios moteriskes... unsure.gif vos spejau paklaust kas mane domino... o ir atsake taip trim zodziais atmestinai...
zinoma, gal jai ne ta diena buvo. bet tai va ir klausiu del to blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 05, 17:04)
drinks_cheers.gif
Tikrai manau principų rodyti neverta. Matyt visos mokam mokesčius ir visom keista, kad reikia savo pirkti, bet negi dabar gadinsimės nuotaiką dėl kelių litų? Prisiminkim tik tai, kad važiuojam savo vaikiuką gimdyt  4u.gif

va butent. na as principinga ir pikta del neteisybes. bet cia bangu nekeliu. tiesiog mano nuomone sutampa/nesutampa su jusiske.
Atsakyti