Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Panelee @ 2009 11 03, 23:46)
Deja,turiu karcios patirties.....Musu  mergyte kai buvo viena koja karste (apie tai jau esu rasiusi,jei kam idomu,kaip viskas vyko rasite pasakojima prie skilteles "Puziene" (gal pavyks atidaryti sia nuoroda tiesiogiai http://www.supermama...?...2992&st=156

bijau skaityti, neskaitysiu, kai nebedaug liko ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 11 04, 13:41)
bijau skaityti, neskaitysiu, kai nebedaug liko ...  schmoll.gif

Jums viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
pasiskaicius gerus atsiliepimus ir as nusprendziau gimdyti RK nestuke.gif kita savaite eisiu i paskaitele ir tuo paciu apziuresiu ligonine ax.gif
siandien pradejau krauti savo tasyte ir man iskilo klausimelis, ka reikia isideti i gimdykla?
kaip suprantu leliukui drabuzelius ir pampersiuka, o sau reikia ka nors imti? ta prame naktinius, chalata, iklotus, ar cia jau reikes palatoj susitvarkyt kai nuves po visko?
Atsakyti
QUOTE(Niutella @ 2009 11 04, 17:17)
labas 4u.gif
pasiskaicius gerus atsiliepimus ir as nusprendziau gimdyti RK  nestuke.gif  kita savaite eisiu i paskaitele ir tuo paciu apziuresiu ligonine ax.gif
siandien pradejau krauti savo tasyte ir man iskilo klausimelis, ka reikia isideti i gimdykla?
kaip suprantu leliukui drabuzelius ir pampersiuka, o sau reikia ka nors imti? ta prame naktinius, chalata, iklotus, ar cia jau reikes palatoj susitvarkyt kai nuves po visko?

Sau i gimdykla turbut reikes tu vienkartiniu palu, manau, pati desiu ir dideli iklota, kad paskui iki palatos nueit bent.. g.gif Naktinius sake duoda, nebent labai norisi gimdyti su savais mirksiukas.gif Ir vandens negazuoto...
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 11 04, 10:53)
Aciu uz palaikyma  ir supratima 4u.gif  Bet istorija rasyta ne tecio (ten kazkurie zmones irgi nusivyle), o mano, tuo paciu niku - "panelee". Ten nupasakojau,kaip musu mergyte pamelynavo... O gimdziau siu metu geguzes men.

ta istorija taip pat skaiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 11 04, 17:24)
Sau i gimdykla turbut reikes tu vienkartiniu palu, manau, pati desiu ir dideli iklota, kad paskui iki palatos nueit bent.. g.gif Naktinius sake duoda, nebent labai norisi gimdyti su savais  mirksiukas.gif Ir vandens negazuoto...

kadangi mano gimdymas buvo komplikuotas, ne tik gimdykloj, bet ir jau palatoj be jokių įklotų turėjau gulėti gal 4 val. Kad žaizdos kvėpuotų. Paskui, tai jo, tu įklotų reik. Vienkartinių palų aš savų nesiūliau, niekas ir neprašė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2009 11 04, 17:34)
kadangi mano gimdymas buvo komplikuotas, ne tik gimdykloj, bet ir jau palatoj be jokių įklotų turėjau gulėti gal 4 val. Kad žaizdos kvėpuotų. Paskui, tai jo, tu įklotų reik. Vienkartinių palų aš savų nesiūliau, niekas ir neprašė  ax.gif

Dabar jau praso mirksiukas.gif Net duoda jie sarasiuka, ka reikia savo tureti, tai ir palu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Niutella @ 2009 11 04, 17:17)
labas 4u.gif
pasiskaicius gerus atsiliepimus ir as nusprendziau gimdyti RK  nestuke.gif  kita savaite eisiu i paskaitele ir tuo paciu apziuresiu ligonine ax.gif

nestuke.gif Kiekvienas pagal save delioja aisku, as sudejau viska atskirai i 3 maisiukus: gimdymui, po gimdymo i palata, ir vaikui. Gavosi toks sarasiukas:

Į GIMDYKLĄ
• Nėščiosios kortelė
• Pasas
• SoDros pažymėjimas
Klizma
Tualetinis pop.
Ranksluostis
Guminės šlepetės
Kojinytės
Halatas
Negazuotas mineralinis
Lūpų vazelinas
Tinklinės kelnaitės / Vienkartines/Paketas
Bintai, siulai
vilnonės kojinės
Drabužėliai vaikui, pledas

I PALATA
Vienkartines palutes
Įklotai, paprasti naktiniai paketai
naktiniai marškiniai 2 vnt
rankšluostis 2 vnt
šlepetės
kojinės
apatiniai
liemenėlė maitinimui
Šampūnas,
tepalas speneliams
dantų pasta ir šepetėlis,
muilas, pirstine praustis
Veido kremas, veidrodėlis
Šukos, gumutės plaukams
Ausų krapštukai
Popieriniai rankšluosčiai
Tualetinis popierius (minkštas ir švelnus)

KITA
mobilus su pakrovėju
Ką nors paskaityti (knyga, žurnalas)
Užrašų knygelė, rašiklis
indai: puodukas, lekste, saukstas, sakute, peiliukas

VAIKELIUI
drabuzeliai
kojinytės vilnonės
pledas
sauskelnių pokas
soskė
merliukai
palutes (užpakaliukui nusausint)
Maistas:
• Negazuoto geriamo vandens butelis
• Kas nors pagraužti (barankos, javainiai, ar pan.)

TĖČIUI:
• Šlepetės
• Spec. apranga į gimdyklą.
• Foto aparatas
• Pinigai
GRĮŽIMUI NAMO: 4u.gif
• Drabužėliai vaikučiui parsivežimui
• Kombinezonas
• Mamos drabužiai

Atsakyti
QUOTE(tanita761 @ 2009 11 04, 19:05)
nestuke.gif  Kiekvienas pagal save delioja aisku, as sudejau viska atskirai i 3 maisiukus: gimdymui, po gimdymo i palata, ir vaikui. Gavosi toks sarasiukas:

Į GIMDYKLĄ
• Nėščiosios kortelė
• Pasas
• SoDros pažymėjimas
Klizma
Tualetinis pop.
Ranksluostis
Guminės šlepetės
Kojinytės
Halatas
Negazuotas mineralinis
Lūpų vazelinas
Tinklinės kelnaitės  / Vienkartines/Paketas
Bintai, siulai
vilnonės kojinės

as pasiulyciau ranksluosti ir tual. pop. pakeisti bent dviem sugerianciom palutem. paskaitelese sake ju tikrai reikes. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Niutella @ 2009 11 04, 18:17)
labas 4u.gif

labai gerai, kad eini i paskaitele, ten ir susako, ka nestis i gimdykla ir i palata, kad cemodano nebutu biggrin.gif
Papildyta:
gimdyklon tai isvis pas mane mazas maisiukas, kaip sake, taip ir emiau tik rubiukus lialiui ir pleduka bei pampersiuka, sau palas ir triusikus su paketu ir vandens su vazelinu. viskas. tapkeles ir xalata jau apsirengus busiu. daugiau nieko ten nereikia. ax.gif
Atsakyti
[quote=tanita761,2009 11 04, 17:05]

Į GIMDYKLĄ
• Nėščiosios kortelė
• Pasas
• SoDros pažymėjimas
Klizma
Tualetinis pop.
Ranksluostis
Guminės šlepetės
Kojinytės
Halatas
Negazuotas mineralinis
Lūpų vazelinas
Tinklinės kelnaitės / Vienkartines/Paketas
Bintai, siulai
vilnonės kojinės

norejau pasiklausti apie "bintus ir siulus" kuriuos irasete i Gimdyklos sarasiuka. taip pat apie pleduka kuri irgi irasete i gimdykla. ka su jais gimdykloje veikti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 11 04, 21:25)

norejau pasiklausti apie "bintus ir siulus" kuriuos irasete i Gimdyklos sarasiuka. taip pat apie pleduka kuri irgi irasete i gimdykla. ka su jais gimdykloje veikti?  blush2.gif

aš tai kiek suprantu,kad bintai siūlai,kaip viena mamytė minėjo,jei kartais tektų siųti,bet vistiek nesuprantu,juk ne visoms tu siūlųir prireikia g.gif na o pledukas tai kas be ko vaikutį aprengus suvynioti smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif svarbiausia , kad sau i maisiuka jau sudidejau palutes , o i sarasa nedarasiau . Paluciu butinai reikia, dar sake siulu, bet sugalvojau kad atpirksiu jei reikes.

O del tualetinio ir ranksloscio, as papildziau kai pabuvojau RK tulike ir supratau kad, kai pastatys klizma man nieks neduos nei tualet. nei kuom po duso nusisluost. Na mano maiseliui labiau tinka kitas pavadinimas, ne i gimdykla o nuo pat atejimo i RK iki gimdymo ax.gif
Atsakyti