Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Liolio @ 2009 11 03, 09:44)
Bet jei paciai pagalbos reikia, o i ka kreiptis nera, tai irgi negerai. As taip isivaizduoju kad visiem kitiem giminem tai gerai butu tos lankymo valandos, bet bent jau vyrus tai galetu leist bet kada.

bet juk kaip sake pamokelese, niekas jusu likimo valiai nepaliks. pades, jei paciai sunku tvarkytis bus. ax.gif ypac, jei po cezario.
o del lovos, tai tik jei bus vietu. juk neisprasys gimdyves is ligonines, nes vyrui nakvot reikia, isprasys vyra smile.gif as ir noreciau tos lovos, bet nusiteikus, kad negausiu ir nieko tokio ax.gif
Atsakyti
kaip as gimdziau RK pries menesi gulejau paprastoj palatoj smile.gif vyras nenakvavo ,bet buvo nuo 11 ryto ir iki 20 val. vakaro kiekviena diena ir niekas neisvarydavo ji smile.gif ir gydytojai ateidavo ir nieko nesakydavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubo @ 2009 11 03, 16:26)
kaip as gimdziau RK pries menesi gulejau paprastoj palatoj  smile.gif vyras nenakvavo ,bet buvo nuo 11 ryto ir iki 20 val. vakaro kiekviena diena ir niekas neisvarydavo ji smile.gif ir gydytojai ateidavo ir nieko nesakydavo schmoll.gif

na taip ir turetu buti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubo @ 2009 11 03, 18:26)
kaip as gimdziau RK pries menesi gulejau paprastoj palatoj  smile.gif vyras nenakvavo ,bet buvo nuo 11 ryto ir iki 20 val. vakaro kiekviena diena ir niekas neisvarydavo ji smile.gif ir gydytojai ateidavo ir nieko nesakydavo schmoll.gif

smagu smile.gif gal dėl to,kad gydytojai buvo geresni,tai yra pamaina geresnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2009 11 03, 18:53)
smagu  smile.gif  gal dėl to,kad gydytojai buvo geresni,tai yra pamaina geresnė  ax.gif

buvo uzsimine, kad jei moters bukle tikrai bloga, tai leistu vyrui pabuti. na juk ne zverys ten dirba, o ir paciam personalui matyt geriau, jei vyras pabutu, nei paciom lakstyt pampersus keist. smile.gif
siaip palaikau, kad jei bukle nereikalauja, nera ko ten ta vyra prie saves pririsus laikyt.
Atsakyti
Del lankytoju, tai manau jei butu labai sunku mamytei, tai leistu pasilikt.
As pati gulejau vienvieteje palatoj, bet vyrui leido ateit tik lankymo valandom. O viena diena net luzom abu, nes atejo 10.45 (lankyt galima tik nuo 11) ir jam apacioj liepe laukti tas 15min doh.gif na aisku jis nelauke o nuejo pas mane tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 11 03, 00:46)
ar cia tikrai apie siuos laikus kalba eina?  g.gif

mano supratimu, net jei negali vyras nakvoti, tai visa diena nuo ryto iki vakaro gali buti kartu palatoje, pagelbeti mamytei ir mazyliui, padeti palaikyti, ir nakciai nuvaziuot namo pamiegoti, o ryta vel atvaziuoti???  g.gif  g.gif  g.gif   blink.gif

Deja,turiu karcios patirties.....Musu mergyte kai buvo viena koja karste (apie tai jau esu rasiusi,jei kam idomu,kaip viskas vyko rasite pasakojima prie skilteles "Puziene" (gal pavyks atidaryti sia nuoroda tiesiogiai http://www.supermama...?...2992&st=156
tai net ir tada vyro sake neleis,tik lankymo valandom, nors maziuke gulejo inkubatoriuj, kvepavo deguonim ir t.t Tiesa,tik kelios darbuotojos sake,tegu ateina bet kada,paskambina i duris ir ileisim,bet dauguma buvo pries,ir netgi tarp tu paciu darbuotoju del to kilo gincas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 03 lapkričio 2009 - 22:53
QUOTE(Panelee @ 2009 11 03, 21:46)
Deja,turiu karcios patirties.....Musu  mergyte kai buvo viena koja karste (apie tai jau esu rasiusi,jei kam idomu,kaip viskas vyko rasite pasakojima prie skilteles "Puziene" (gal pavyks atidaryti sia nuoroda tiesiogiai http://www.supermama...?...2992&st=156
tai net ir tada vyro sake neleis,tik lankymo valandom, nors maziuke gulejo inkubatoriuj, kvepavo deguonim ir t.t Tiesa,tik kelios darbuotojos  sake,tegu ateina bet kada,paskambina i duris ir ileisim,bet dauguma buvo pries,ir  netgi tarp tu paciu darbuotoju del to kilo gincas.

siaubekas verysad.gif
nuoroda atsidare, istorija rasyta tecio, perskaiciau. siurpas eina per kuna - kaip gi taip galima.
Viliuosi kad per 5 metus kazkas pasikeite. Ne tik del "lankymo ir nelankymo valandu"... bet ir del atsakomybes...

Sekmes ir sveikateles jusu mergytei wub.gif
Atsakyti
na as gimdziau RK 2006 metais, tai kadangi buvo komplikuotas gimdymas tai gavau poto vienviete palata (aisku jai butu uzimta tai nebuciau gavusi) ir vyras galejo buti visa diena, o kadangi gimdziau nakti, tai kai gryzom apie 5 ryto i palata tai net atnese lova sulankstoma, kad galetu biski numigti ir jis 4u.gif
Dabar planuoju tartis vel su ta pacia gyd (Bartkeviciene, jeigu dar dirba ten) ir gimdyti RK. Sovietines tos palatos, bet juk ilgai ir negulim ten, o i namus gryzti norisi kuo greiciau is bet kokios ligonines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 11 04, 09:25)
siaubekas  verysad.gif
nuoroda atsidare, istorija rasyta tecio, perskaiciau. siurpas eina per kuna - kaip gi taip galima.
Viliuosi kad per 5 metus kazkas pasikeite. Ne tik del "lankymo ir nelankymo valandu"... bet ir del atsakomybes...

Sekmes ir sveikateles jusu mergytei  wub.gif

Aciu uz palaikyma ir supratima 4u.gif Bet istorija rasyta ne tecio (ten kazkurie zmones irgi nusivyle), o mano, tuo paciu niku - "panelee". Ten nupasakojau,kaip musu mergyte pamelynavo... O gimdziau siu metu geguzes men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 04 lapkričio 2009 - 11:55
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 03, 14:56)
Jūs kažką ne taip perskaitėte, aš rašiau, kad ta palata buvo verta kiekvieno lito, o ne, kad neverta mokėti...

Atsiprasau 4u.gif , norejau kita mamyte pacituoti...
Atsakyti
Sveikos,

Gal gali man parsyti kas gimde siomis dienomis - ar ligonineje salta
Atsakyti