Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(eda9 @ 2009 11 02, 21:46)
Kaip suprantu, tai galima vyrui pasilikti paprastoje palatoje, jei yra vietų. Bet kai aš gimdžiau, tai laisvų vietų nebuvo.

O dėl šito, tai jie leidžia, kad vyras perduotų ir viskas, įeiti neleidžia ax.gif

ar cia tikrai apie siuos laikus kalba eina? g.gif

mano supratimu, net jei negali vyras nakvoti, tai visa diena nuo ryto iki vakaro gali buti kartu palatoje, pagelbeti mamytei ir mazyliui, padeti palaikyti, ir nakciai nuvaziuot namo pamiegoti, o ryta vel atvaziuoti??? g.gif g.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 11 02, 22:46)
ar cia tikrai apie siuos laikus kalba eina?  g.gif

mano supratimu, net jei negali vyras nakvoti, tai visa diena nuo ryto iki vakaro gali buti kartu palatoje, pagelbeti mamytei ir mazyliui, padeti palaikyti, ir nakciai nuvaziuot namo pamiegoti, o ryta vel atvaziuoti???  g.gif  g.gif  g.gif  blink.gif

Tai va kad is pasisakymu supratau jog ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 11 03, 00:46)

mano supratimu, net jei negali vyras nakvoti, tai visa diena nuo ryto iki vakaro gali buti kartu palatoje, pagelbeti mamytei ir mazyliui, padeti palaikyti, ir nakciai nuvaziuot namo pamiegoti, o ryta vel atvaziuoti???  g.gif  g.gif  g.gif  blink.gif

Pati pagalvokite, kad jei pas palatos kaimynę visą dieną vyras bus ar jum bus patogu? Reikia vaikutį matinti, pačiai reikia regtis ir t.t.
Nors antakalnyje leidžia lankytojus būti neribotą laiką ir ateiti gali, kad ir 20 lankytojų vienu metu...
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 03, 07:34)
Pati pagalvokite, kad jei pas palatos kaimynę visą dieną vyras bus ar jum bus patogu? Reikia vaikutį matinti, pačiai reikia regtis ir t.t.
Nors antakalnyje leidžia lankytojus būti neribotą laiką ir ateiti gali, kad ir 20 lankytojų vienu metu...

Na is tos puses kai ziuri, tai aisku geriau kad kitos vyro nera. Bet jei paciai pagalbos reikia, o i ka kreiptis nera, tai irgi negerai. As taip isivaizduoju kad visiem kitiem giminem tai gerai butu tos lankymo valandos, bet bent jau vyrus tai galetu leist bet kada. Juk taktiskai gi elgtusi manau, neziopsotu ten kur nereikia ir pan, iseitu i koridoriu kol persirengi, kai maitini tai nieko ten nesimato. O kas is lankymo valandu. Ka ju metu vaiko maitint nereikia... Juk vis tiek maitini kad ir kiek ten tu zmoniu palatoj bebutu. Na bet cia diskusija, ir kas is to kad mes diskutuojam. Tvarka yra tvarka. As tik norejau pasitikslinti nes nebelabai susigaudau. Ar jei nori kad vyras galetu ateit yra butina imt palata uz 200Lt. Ar galima ir uz 32Lt gaut leidima vyrui uzeit ir lova kazkokia. Nes vienos taip rase, kitos kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 11 03, 09:44)
Na is tos puses kai ziuri, tai aisku geriau kad kitos vyro nera. Bet jei paciai pagalbos reikia, o i ka kreiptis nera, tai irgi negerai. As taip isivaizduoju kad visiem kitiem giminem tai gerai butu tos lankymo valandos, bet bent jau vyrus tai galetu leist bet kada. Juk taktiskai gi elgtusi manau, neziopsotu ten kur nereikia ir pan, iseitu i koridoriu kol persirengi, kai maitini tai nieko ten nesimato. O kas is lankymo valandu. Ka ju metu vaiko maitint nereikia... Juk vis tiek maitini kad ir kiek ten tu zmoniu palatoj bebutu. Na bet cia diskusija, ir kas is to kad mes diskutuojam. Tvarka yra tvarka. As tik norejau pasitikslinti nes nebelabai susigaudau. Ar jei nori kad vyras galetu ateit yra butina imt palata uz 200Lt. Ar galima ir uz 32Lt gaut leidima vyrui uzeit ir lova kazkokia. Nes vienos taip rase, kitos kitaip  g.gif

Vyras gali likti jei yra vietų, tada mokamos palatos imti nereikia. Bet dabar kai tiek gimdyvių...
Aš ėmiau mokamą, nes be vyro pagalbos būčiau nepasirūpinusi sūneliu. Ir labai gerai buvo, kad nebuvo jokių lankytojų, nes norėjosi tik ramybės ir kuo greičiau atsigauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neraitė: 03 lapkričio 2009 - 09:43
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 03, 07:34)

apie 20 lankytoju vienu metu - net kalbos nera ax.gif
taciau jei jau as guliu palatoje su dar viena mamyte, ir man vyras padeda, tai man tikrai dzin - tegu ir tai kitai mamytei vyras padeda. kaip nors jau tilpsim keturiese su dviem leliukais smile.gif
manau teciai tuo metu tik sava mamyte ir sava leliuka ir temato, o ne kas kitoj pusej palatos vyksta blush2.gif

mano ziniomis ne tik antakalnyje, o visur leidzia tevelius buti neribota laika. tiesiog jei nera kur nakvoti - tenka ciuozti namo pamiegoti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 11 02, 23:46)

Tikrai apie šiuos laikus. Net atėjo priminti, kad MB jau užsisėdėjo (laukėm gydytojos) ax.gif

Šiaip man, kad ir kaip blogai jausčiausi, nenorėčiau, kad vyras liktų. Gulėjom 3, tai jei pas visas dar vyrai būtų doh.gif Viena pacankė su savo vaikinu nesijautė kaip po gimdymo, tik flirtavo, lydėjo rūkyti ir pan. Tai jei dar per naktį leistų tokiems pasilikti, tai schmoll.gif
Tai vienos vaikas verkia, kitos vyras knarkia biggrin.gif Per daug žmonių būtų vienoje palatoje.

Be to, kai ateina kokia Suckel ir liepia visoms išsižergti unsure.gif
Man asmeniškai tinka, kad lankymas ribotas. Aišku, kiekvienam savo, visi renkasi pagal save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 11 03, 12:00)

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 11 03, 12:00)

drinks_cheers.gif
Tokie dalykai ir prieš savo vyrą glumina...

Aš lovoje gulėjau nuoga, tai jei kiekvieną kartą būtų tekę prašyti kitų vyrų, kad išeitų kai nori atsikelt nes reikia nusiprausti ar į tualetą doh.gif
Atsakyti
sestadieni grizau is RK,viskas patiko,personalas malonus smile.gif man dare CP ir vyras galejo lankyt tik lankymo valandom smile.gif bet ka padarysi,tvarka yra tvarka smile.gif

tiesa merginos gal kam reikia epiduros rinkinio prideciau dovanu iklotu po gimdymo,nes dare CP,tai neprireike smile.gif jei sudomino,tai rasykit i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 31, 12:56)
Ir kvite parašyta kad mokame už papildomas paslaugas ar kažkaip panašiai, neminima, kad už palatą  ax.gif

Na nesinori su jumis sutikti, kad karaliskai turetu viskas buti. Vilniuje vidutinis viesbutis 100 euru para kainuoja... O cia juk ligoninine, o ir kvite labai aiskiai ivardinta: uz papildomus patpgumus...
Taip sutinku 200 LT nemazai, taciau niekas juk neliepia per prievarta ir i ta palata kraustytis.....
Atsakyti
QUOTE(Gute7 @ 2009 11 03, 14:31)
Na nesinori su jumis sutikti, kad karaliskai turetu viskas buti. Vilniuje vidutinis viesbutis 100 euru para kainuoja... O cia juk ligoninine, o ir kvite labai aiskiai ivardinta: uz papildomus patpgumus...
Taip sutinku 200 LT nemazai, taciau niekas juk neliepia per prievarta ir i ta palata kraustytis.....

Jūs kažką ne taip perskaitėte, aš rašiau, kad ta palata buvo verta kiekvieno lito, o ne, kad neverta mokėti...
Atsakyti