Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(eda9 @ 2009 11 01, 12:52)
O jei po termino nuvažiuočiau dabar pasitikrinti be siuntimo, neišvarytų?  g.gif

tikrai,kad ne 4u.gif tiesiog patikrins,vaikelio širdies tonus užrašys ir jei viskas gerai gal ir paleis rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos merginos. apie palatas. ten ir nemokomos polatos normalios. nesamone 200lt moket uz para smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 10 31, 18:34)
prie ko chia banko terminalas?
o pinigeliai ar tik ne i ligoniu kasas turetu keliauti? nes jei pageidauji kad gimdyma prizhiuretu tam tikras gydytojas, tai juk moki butent i ligoniu kasas... nu ash tiksliai nezhinau, bet gauti pajamas ir ju niekur nerodyti tai nelabai teiseta...  g.gif

Kadangi tai yra papildoma paslauga kurią teikia ligoninė, tai pinigėliai ir keliauja į ligoninės kasą, o ne į ligonių kasas. Dėl gaunamų pajamų tai jie išrašo kvitą. mirksiukas.gif

Gimdyklų ir palatų jums nerodys. Gali parodyt nebent mokamą palatą, jei bus laisva.
Aš buvau 5dienas paprastoj palatoj, kurioj buvo kriauklė ir MV kelias naktis nakvojo. Mokėjom 32lt už lovą ir to tikrai užteko.
Atsakyti
QUOTE(allionuskaa @ 2009 11 01, 13:43)
sveikos merginos. apie palatas. ten ir nemokomos polatos normalios. nesamone 200lt moket uz para smile.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif bet čia kiekvienos mamos pasirinkimas rolleyes.gif
Atsakyti
O man labai patiko mokama palata. Televizorių žiūrėjo mano vyras, man jo nereikėjo. Bet labai patogu kai yra dušas ir tualetas vietoje. Taip pat ramu buvo, kad vyro neišprašys netikėtai. Po gimdymo labai prastai jaučiausi, buvau praradusi sąmonę, be pagalbos negalėjau atsikelti iš lovos. Jei vyrą būtų išsiuntę namo sūneliu bučiau pati negalėjusi pasirūpinti. Todėl manau, kad ji buvo verta kiek vieno lito.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 01, 18:22)
O man labai patiko mokama palata. Televizorių žiūrėjo mano vyras, man jo nereikėjo. Bet labai patogu kai yra dušas ir tualetas vietoje. Taip pat ramu buvo, kad vyro neišprašys netikėtai. Po gimdymo labai prastai jaučiausi, buvau praradusi sąmonę, be pagalbos negalėjau atsikelti iš lovos. Jei vyrą būtų išsiuntę namo sūneliu bučiau pati negalėjusi pasirūpinti. Todėl manau, kad ji buvo verta kiek vieno lito.

Jei pačios savijauta neleido tai tada gal ir verta....
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 11 01, 17:22)

Aš po pirmo gimdymo irgi taip jaučiausi, visai nesikėliau iš lovos, o apie mokamas palatas nežinojau, kad MB galėtų pasilikti. Tai skabinau vis sesutėms: ateikit sauskelnę pakeisti, ateikit perrengti smile.gif pačios atėjo ir į pirmą apžiūrą nusinešti. O ką daryt kitaip ax.gif Taip ir pragulėjau su vaiku, kol atsigavau smile.gif
O gal tada nebuvo tos mokamos? g.gif
Atsakyti
Nežinau kiek laiko yra mokamos palatos, bet, kad yra tai labai gerai. Jei vienos jaučiasi gerai ir nereikia vyro pagalbos tai labai dėl jų džiaugiuosi, bet būna ir kitaip. O su sūneliu nenorėjau skirtis nei akimirkai nei aš nei vyras ax.gif
Atsakyti
pries 3 metus tikrai nebuvo tu mokamu... su vyru gulejom vienvietej - sudedama lova jam buvo atneshe, prasikankino, nes ten vietoj dugno buvo 3 lentos, bet buvo shalia, man to labai reikejo, irgi viena nebuchiau ishsivertus, nes neleischiau vaiko neshtis kazhkam kazhkur.. visur siunchiau vyra kartu...
nzn kaip shi kart teks daryt, nes 200 lt parai tikrai nepatempsim...
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2009 11 02, 09:56)
pries 3 metus tikrai nebuvo tu mokamu... su vyru gulejom vienvietej - sudedama lova jam buvo atneshe, prasikankino, nes ten vietoj dugno buvo 3 lentos, bet buvo shalia, man to labai reikejo, irgi viena nebuchiau ishsivertus, nes neleischiau vaiko neshtis kazhkam kazhkur.. visur siunchiau vyra kartu...
nzn kaip shi kart teks daryt, nes 200 lt parai tikrai nepatempsim...

Aš tai tikiuosi, kad antras gimdymas bus lengvesnis ir iš lovos sugebėsiu išlipti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 11 01, 11:57)
Kadangi tai yra papildoma paslauga kurią teikia ligoninė, tai pinigėliai ir keliauja į ligoninės kasą, o ne į ligonių kasas. Dėl gaunamų pajamų tai jie išrašo kvitą. mirksiukas.gif

Gimdyklų ir palatų jums nerodys. Gali parodyt nebent mokamą palatą, jei bus laisva.
Aš buvau 5dienas paprastoj palatoj, kurioj buvo kriauklė ir MV kelias naktis nakvojo. Mokėjom 32lt už lovą ir to tikrai užteko.

As irgi ruosiuosi RK gimdyt. Bet dabar paskaicius taip ir likau nesupratus - tai vis delto paprastoj palatoj gali MB pasilikti jei 32Lt sumoka? Ar ir tada tik lankymo valandom gali ateit? Man ta palata tai vienodai rodo, visokie patogumai irgi dzin, bet va MB bus tik savaitei is uzsieniu atvaziaves, nemaciau jau du menesius. Tai jeigu dar ir ligoninej viena turesiu but, o jis gales tik valandai ar pan ateit vakare doh.gif Juolab kad vakarais vyresnele tures ziureti, nebus kur palikti, tai ka taip iseina kad is viso negales aplankyt jei neimsim mokamos palatos g.gif Susimaisiau jau visai. O siaip su pirmagime tai man vyro pagalbos irgi labai reikejo. Pirma para pasikelt negalejau, tai jis dukryte daugiau priziurejo, neisivaizduoju kaip butu reikeje vienai susitvarkyt. O ir is miesto prireikdavo tai to, tai ano, vis lakste i parduotuve ir atgal. Kazkaip sunkiai man suvokiama kad pagalbos galetum sulaukt tik lankymo valanda, o jei kazko anksciau prireikia g.gif Pasimetus
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2009 11 02, 22:39)
As irgi ruosiuosi RK gimdyt. Bet dabar paskaicius taip ir likau nesupratus - tai vis delto paprastoj palatoj gali MB pasilikti jei 32Lt sumoka? Ar ir tada tik lankymo valandom gali ateit? Man ta palata tai vienodai rodo, visokie patogumai irgi dzin, bet va MB bus tik savaitei is uzsieniu atvaziaves, nemaciau jau du menesius. Tai jeigu dar ir ligoninej viena turesiu but, o jis gales tik valandai ar pan ateit vakare  doh.gif Juolab kad vakarais vyresnele tures ziureti, nebus kur palikti, tai ka taip iseina kad is viso negales aplankyt jei neimsim mokamos palatos  g.gif Susimaisiau jau visai. O siaip su pirmagime tai man vyro pagalbos irgi labai reikejo. Pirma para pasikelt negalejau, tai jis dukryte daugiau priziurejo, neisivaizduoju kaip butu reikeje vienai susitvarkyt. O ir is miesto prireikdavo tai to, tai ano, vis lakste i parduotuve ir atgal. Kazkaip sunkiai man suvokiama kad pagalbos galetum sulaukt tik lankymo valanda, o jei kazko anksciau prireikia  g.gif Pasimetus

Kaip suprantu, tai galima vyrui pasilikti paprastoje palatoje, jei yra vietų. Bet kai aš gimdžiau, tai laisvų vietų nebuvo.

O dėl šito, tai jie leidžia, kad vyras perduotų ir viskas, įeiti neleidžia ax.gif
Atsakyti